SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Dopiero w 2019 to se jeszcze poczekam
Właśnie wróciłam z "Dunkierki"- jak ktoś lubi martyrologię to polecam, dla mnie rewelacja!
P.s. Aga a jak nakłamali to do 2019 to już będziesz na dobranoc bliźniakom śpiewać! (albo one Tobie )Flowwer, staraczka1111, Czrna 81, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
...faktycznie- powiedzieli w listopadzie ale nie powiedzieli w którym roku
https://www.youtube.com/watch?v=sQJtmTRKe2g -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:https://www.youtube.com/watch?v=NrPW-eW2M5k
Dziewczyn nigdy nie jest za późno!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:https://www.youtube.com/watch?v=NrPW-eW2M5k
Dziewczyn nigdy nie jest za późno!!!
I zawsze wzbraniam się od czytania komentarzy ale ciekawość wygrała
Boj... ja już za stara bo przekroczyłam Chrystusowe
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:No gdzież! Ja widziałam zajawki w kinie że w tym roku! nakłamali???
Właśnie wróciłam z "Dunkierki"- jak ktoś lubi martyrologię to polecam, dla mnie rewelacja!
P.s. Aga a jak nakłamali to do 2019 to już będziesz na dobranoc bliźniakom śpiewać! (albo one Tobie )
Też byliśmy w kinie, mega mi siě podobało.. Nawet się popłakałam
I do tego Tom Hardy - czego więcej chcieć
Z podobnej tematyki polecam też Przełęcz ocalonych, daję mu 9/10 !
I jakby któraś nie widziała to koniecznie obejrzyjcie AZYL, o p.Żabińskiej, która w czasie II wojny uratowała ponad 300 Żydów.. Wstrząsający film, ale długo nie widziałam takiego, przy którym masz dreszcze i cieszysz się, że żyjesz w innych czasach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 07:29
Lunaris, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beta 64 !!!!!!!!!!!!!
TSH 2,010
PRZYROST PONAD 300 %
Staraczka pięknie beta poszybowała w górę! Gratuluję i spokojnego ciążowania!!!staraczka1111 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyCześć, jak się cieszę, że już piątek! !! Jutro wyruszamy w Tatry z samego rana dodatkowo udalo Nam się załatwić nocleg w supewnić hotelu z soboty na niedzielę szykuje się fajny weekend trochę zabije myśli dzięki temu
Czrna 81, Flowwer, Karma88, staraczka1111, innamorata88, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Staraczka gratuluje piekna beta, bedziesz jeszcze robic kolejna?
Ja juz po glukozie i drugim ukluciu jeszcze tylko godzinka i do pracy ... ale dzis piateczek wiec trzeba sie cieszyćFlowwer, staraczka1111, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Agniechaaaa wrote:Cześć, jak się cieszę, że już piątek! !! Jutro wyruszamy w Tatry z samego rana dodatkowo udalo Nam się załatwić nocleg w supewnić hotelu z soboty na niedzielę szykuje się fajny weekend trochę zabije myśli dzięki temuCzarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:Cześć, jak się cieszę, że już piątek! !! Jutro wyruszamy w Tatry z samego rana dodatkowo udalo Nam się załatwić nocleg w supewnić hotelu z soboty na niedzielę szykuje się fajny weekend trochę zabije myśli dzięki temu
-
Lunaris wrote:Aga a jak Ci się znudzi to w listopadzie 2cz. Krainy Lodu, możesz nutę zmienić jak już w 3 paku będziesz oglądać
AKSAMITNA trzymam kciuki za wysoką betę !!! bliźniaki się sieją na OF
Czrna już nic nie piszę (dziewczyny to zrobiły) tylko tyle że ja wypiję to Carlo Rosi- bardzo chętnie a Ty lecisz do sklepu po wytrawne i cukier moje endo czeka na wrzesień.Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Cześć, jak się cieszę, że już piątek! !! Jutro wyruszamy w Tatry z samego rana dodatkowo udalo Nam się załatwić nocleg w supewnić hotelu z soboty na niedzielę szykuje się fajny weekend trochę zabije myśli dzięki temu
Udanego urlopu Aga!! Już z milion lat nie byłam w naszych górach, aż wstyd
Odpoczywajcie ile się da! -
Czrna 81 wrote:Kurde no! Dobra, polecę po wytrawne... Ale jak sobie dosłodzę cukrem pudrem to go nie zepsuję???
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Też byliśmy w kinie, mega mi siě podobało.. Nawet się popłakałam
I do tego Tom Hardy - czego więcej chcieć
Z podobnej tematyki polecam też Przełęcz ocalonych, daję mu 9/10 !
I jakby któraś nie widziała to koniecznie obejrzyjcie AZYL, o p.Żabińskiej, która w czasie II wojny uratowała ponad 300 Żydów.. Wstrząsający film, ale długo nie widziałam takiego, przy którym masz dreszcze i cieszysz się, że żyjesz w innych czasach... -
nick nieaktualnyWidzę, że dziewczyny pięknie dbają o swoje endo Winko zawsze spoko, choć ja nie cierpię wytrawnych i półwytrawnych i zawsze półsłodkie na stół wjeżdża
Jutro będę pięknie opijać za Wasze testy, żebyście wszystkie pochwaliły się dwiema kreseczkami w sierpniu
Wyprawiam babskie urodziny i na pewno duuuużo się polejeCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Monika ten minus się nie liczy a spadek 9 dpo to możliwe że inplantacyjny.
Meśka dasz radę mnie to czeka w przyszłym tygodniu.OjMaryś lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny