SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Tym razem pospolite giewont
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:31
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Oglądałam AZYL wzruszający film. Normalnie beczalam na nim. Sylwia a oglądałas Lion droga do domu?
Jeszcze nie, czeka w kolejce do oglądania
Mam to szczęście, że mój mąż jest maniakiem filmowym, kupił ostatnio rzutnik, do tego ekstra głośniki i oglądamy wszystko jak w kinie, na ścianie, mega efekt!!
A jeśli lubicie popłakać to jest jeszcze jeden film, który będę polecała każdemu "Już za Tobą tęsknię" z Drew Barrymore.. Film dla kobiet, o przyjaźni, chorobie, są też problemy z zajściem w ciążę, KONIECZNIE OBEJRZYJCIE!!! Gwarantuję, że będziecie płakały!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 08:38
staraczka1111, Karma88, Enii, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Kurde no! Dobra, polecę po wytrawne... Ale jak sobie dosłodzę cukrem pudrem to go nie zepsuję???
Agniecha zazdroszczę! ja chcę we wrześniu koleżankę po czerwonych wierchach przegonić mam nadzieję że nam wyjdzie babski wypad!staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:My idziemy przez dolinę małej łąki bo przez te upały to lepiej jak więcej lasu będzie
-
nick nieaktualny
-
No właśnie uwaga na upały:) my w tamtym roku z mężem wybraliśmy wakacje w Polskich Tatrach. W jeden dzien zrobiliśmy mega długa fajna trasę: najpierw z Kuźnic na Kopę Kondracka, potem Czerwonymi Wierchami na Kasprowy z którego mieliśmy już zamiar zjechać bo to już sporo chodzenia było, ale ze kolejka do kolejki była masakra to zjedliśmy coś ciepłego i zeszliśmy do kuźnic na nogach z Kasprowego. Wróciliśmy chyba na 20, trasa długa ale piękna, nog nie czułam ale warto:p w inne dni tez chodziliśmy w inne trasy ale ta była najdłuższa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 09:00
staraczka1111, Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ptysia wrote:No właśnie uwaga na upały:) my w tamtym roku z mężem wybraliśmy wakacje w Polskich Tatrach. W jeden dzien zrobiliśmy mega długa fajna trasę: najpierw z Kuźnic na Kopę Kondracka, potem Czerwonymi Wierchami na Kasprowy z którego mieliśmy już zamiar zjechać bo to już sporo chodzenia było, ale ze kolejka do kolejki była masakra to zjedliśmy coś ciepłego i zeszliśmy do kuźnic na nogach z Kasprowego. Wróciliśmy chyba na 20, trasa długa ale piękna, nog nie czułam ale warto:p w inne dni tez chodziliśmy w inne trasy ale ta była najdłuższa.
-
Hej dziewczyny jak tam u was piąteczek piątunio mija?
never_lose_hope lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualnyPoziomka92 wrote:Hej dziewczyny jak tam u was piąteczek piątunio mija?
W pracy, ale byle do 15.30
I zaczynamy weekendzik!!!
I zostały nam równo 2tyg. do wizyty w klinice..
I równe 3tyg. do rozpoczęcia urlopu i wyjazdu do Chorwacji
Lepiej być nie możezubii, KateHawke, Lunaris, staraczka1111, Poziomka92, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ja na noc idą dzisiaj -jutro wesele a do wieczora panują ogórki....
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:I jak smakowało?
Powiem Wam, że nie było tak źle jak 3 lata temu. Zabrałam ze sobą sok z cytryny, trochę wlałam do środka a trochę nim przepiłam ta glukozę.
Gorzej z pobieraniem krwi bo nienawidzę tego uczucia.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
staraczka1111 wrote:Sylwia ketchupy z cukini jak się robi? Ja narazie sałatki
Sylwia podziel się przepisem -
nick nieaktualnyDzisiaj 1dpt, gadam do brzucha jak głupia. Proszę by zostały ze mną. Jutro powtórka z proga. Zniosę jajo przez przyszły tydzień
Flowwer, blue00, Karma88, KateHawke, staraczka1111, innamorata88, Bocianiątko, Lunaris, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość