Forum W oczekiwaniu na testowanie SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • OjMaryś Autorytet
    Postów: 780 633

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 11:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna probowalas Activie ja dopiero wczoraj na to wpadlam i kupilam sobie 4 duze butelki dwie wypilam wczoraj dwie dzis i jestem jakies 2-3 kg lzejsza hahaha :D a juz naprawde od 2tygodni mialam mega problem

    f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • OjMaryś Autorytet
    Postów: 780 633

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze mi tu jakos lepiej... Tamte forum fioletowe no nie moge sie z nim oswoic ale mam nadzieje ze mnie nie wygonicie :)

    KateHawke, Flowwer, staraczka1111, Bocianiątko, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość

    f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • Poziomka92 Ekspertka
    Postów: 180 72

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam bardzo dobry dzień, wczoraj endokrynol mnie uspokoiła w sprawie TSH :-), tragedii nie ma :-), przepisała mi Euthyrox N50 i działamy dalej :-)

    Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość

    Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018 :-)
    Hysteroskopia - luty 2016
    - ponowne starania od maj 2018 :)
    - progesteron 12,04 ng/ml
    - TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
    - badanie nasienia w normie
    - cykle owulacyjne
    - drożne jajowody
  • AgataPe Znajoma
    Postów: 28 36

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiało pytam,czy mogę dołączyć? Jestem mamą dwóch cudownych chłopców: 7 lat( w grudniu) i 3 (we wrześniu). Teraz staramy się o trzeciego potomka.Zaszłam w ciążę w maju przy pierwszym podejściu, ale niestety- ciąża biochemiczna. Teraz jestem w 2 cs, 6 dzień po oulacji, i chodzę po ścianach :D :D :D

    KateHawke, Flowwer, staraczka1111, Lunaris, Poziomka92, malka lubią tę wiadomość

    AgataPe
    70d1d5c21d7f0758ad40b708417c49f3.png
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5326 7213

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataPe wrote:
    Nieśmiało pytam,czy mogę dołączyć? Jestem mamą dwóch cudownych chłopców: 7 lat( w grudniu) i 3 (we wrześniu). Teraz staramy się o trzeciego potomka.Zaszłam w ciążę w maju przy pierwszym podejściu, ale niestety- ciąża biochemiczna. Teraz jestem w 2 cs, 6 dzień po oulacji, i chodzę po ścianach :D :D :D
    Witamy i zapraszamy :) To już ten czas kiedy u każdej z nas zaczyna kiełkować nadzieja, że to może TEN cykl :) Powodzenia <3

    Amy333, Poziomka92 lubią tę wiadomość

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • AgataPe Znajoma
    Postów: 28 36

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke, dzięki :) a kto testuje na dniach? Zastanawiam się, w którym dniu po owu zaryzykować :)@ powinna przyjść dopiero 12tego, ale do tego czasu nie wytrzymam :D czy w 9dpo beta ma sens?

    AgataPe
    70d1d5c21d7f0758ad40b708417c49f3.png
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5326 7213

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataPe wrote:
    KateHawke, dzięki :) a kto testuje na dniach? Zastanawiam się, w którym dniu po owu zaryzykować :)@ powinna przyjść dopiero 12tego, ale do tego czasu nie wytrzymam :D czy w 9dpo beta ma sens?

    Może mieć ale to zależy od tego kiedy ma miejsce zagnieżdżenie. Możesz być akurat przed :)

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Lucia88 Autorytet
    Postów: 792 794

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem, ratujcie!

    Nie mogę otworzyć pralki, a w środku są rzeczy na jutrzejsze wesele!
    Ma któraś jakiś pomysł?

    PRZERWA W STARANIACH

    29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • staraczka1111 Autorytet
    Postów: 1816 3237

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=Efv1e16vurw
    botoks
    dziewczyny widzieliście ten zwiastun ? coś na bazie pit bulla

    Flowwer lubi tę wiadomość

    f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=Efv1e16vurw
    botoks
    dziewczyny widzieliście ten zwiastun ? coś na bazie pit bulla
    Widziałam i boję się, że tak jak w przypadku niebezpiecznych kobiet najlepsze fragmenty z sensem zostały pokazane już w zwiastunie

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 12:56

    OjMaryś lubi tę wiadomość

  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5326 7213

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucia88 wrote:
    Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem, ratujcie!

    Nie mogę otworzyć pralki, a w środku są rzeczy na jutrzejsze wesele!
    Ma któraś jakiś pomysł?

    Współczuję... jedyne co ci mogę doradzić, bo nie miałam takiej sytuacji to to :
    http://forum.trojmiasto.pl/Macie-pomysl-jak-otworzyc-pralke-t179169,1,160.html

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • staraczka1111 Autorytet
    Postów: 1816 3237

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Widziałam i boję się, że tak jak w przypadku niebezpiecznych kobiet najlepsze fragmenty z sensem zostały pokazane już w zwiastunie
    no może tak być:) dopiero na koniec wrzesnia premiera

    f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś chyba miałam za dużo czasu w tej poczekalni, kiedy tak sobie czekałam na kolejne upuszczanie krwi i tak mnie naszło, że skoro to Wy mi podsunęłyście pomysł, żeby tez zbadać insulinę, to może mój gin wcale nie jest taki super, jak się wydawało. Najpierw miałam badane tylko AMH (10,17) i robione USG - od razu zdiagnozował PCOS (którego wcześniej 3 lekarzy nie widziało) i potem zlecił badania, ale nie tak dużo jak Wam - tylko:

    Prolaktyna (PRL) 232.3 _ mIU/l
    Hormon tyreotropowy (TSH) 1.610 _ uU/ml
    Białko wiążące hormony płciowe (SHBG) 29 _ nmol/l 26.1 - 110.0
    Testosteron (TST) 2.1 nmol/l
    Siarczan dehydroepiandrosteronu (DHEAS) 253 _ ug/dl

    (tu może jakaś weteranka badań się wypowie)

    I wtedy pach, od razu mi dał clo, letrozol, pregnyl - nie wypaliło, powtarzamy ze zdwojoną dawką.
    Nie powinien mnie jakoś bardziej pobadać czy coś?
    Szukać innego?
    A tak dobrze się zapowiadał i taki ładny :(

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3869

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataPe wrote:
    KateHawke, dzięki :) a kto testuje na dniach? Zastanawiam się, w którym dniu po owu zaryzykować :)@ powinna przyjść dopiero 12tego, ale do tego czasu nie wytrzymam :D czy w 9dpo beta ma sens?

    Ja testuje w czwartek, u mnie dzisiaj 7dpo:)

    Bocianiątko, staraczka1111, KateHawke, Sarna84, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Lucia88 Autorytet
    Postów: 792 794

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Współczuję... jedyne co ci mogę doradzić, bo nie miałam takiej sytuacji to to :
    http://forum.trojmiasto.pl/Macie-pomysl-jak-otworzyc-pralke-t179169,1,160.html

    Dzięki, problem rozwiązany. A myślałam, że już rozszarpię tę pralkę!
    Ustawiłam drugi raz pranie, tym razem drzwiczki się odblokowaly.

    KateHawke, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość

    PRZERWA W STARANIACH

    29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4635

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Oto moj 10 tyg Gumiś, 3.21 cm, serduszko jak dzwon:

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ce23383a84f.jpg

    I razem z Gumisiem przesyłamy masę wirusków:
    #$/^&*£€¥₩&&&&&$$$$□●●♧♧♧~~&&&&&##*€€&#%%^&
    Idziemy łeb w łeb :D u nas we wtorek 3.38cm :) kiedy prenatalne? :)

    Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktoras z was proponowala film Azyl,gdzie mogę go obejrzec?obejrzalam ten z Jude Foster,rewelacja,teraz chcę obejrzeć ten drugi ;)

  • bertha Autorytet
    Postów: 1627 1049

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    A ja dziś chyba miałam za dużo czasu w tej poczekalni, kiedy tak sobie czekałam na kolejne upuszczanie krwi i tak mnie naszło, że skoro to Wy mi podsunęłyście pomysł, żeby tez zbadać insulinę, to może mój gin wcale nie jest taki super, jak się wydawało. Najpierw miałam badane tylko AMH (10,17) i robione USG - od razu zdiagnozował PCOS (którego wcześniej 3 lekarzy nie widziało) i potem zlecił badania, ale nie tak dużo jak Wam - tylko:

    Prolaktyna (PRL) 232.3 _ mIU/l
    Hormon tyreotropowy (TSH) 1.610 _ uU/ml
    Białko wiążące hormony płciowe (SHBG) 29 _ nmol/l 26.1 - 110.0
    Testosteron (TST) 2.1 nmol/l
    Siarczan dehydroepiandrosteronu (DHEAS) 253 _ ug/dl

    (tu może jakaś weteranka badań się wypowie)

    I wtedy pach, od razu mi dał clo, letrozol, pregnyl - nie wypaliło, powtarzamy ze zdwojoną dawką.
    Nie powinien mnie jakoś bardziej pobadać czy coś?
    Szukać innego?
    A tak dobrze się zapowiadał i taki ładny :(
    Wg mnie i tak duzo badan ci zlecil :) mi żaden gin nigdy nie zlecił ŻADNEGO badania :) wszystko robilam na wlasna reke :)
    no teraz do kliniki ivf musialam troche badan zrobic, ale to juz inna para kaloszy.

    U mnie dzisiaj 11dpo (juz w sumie zaczynam sie zastanawiac, probujac sie pocieszyc, czy moze nie jest dzisiaj 10dpo..) i biel.
    Chyba czas szykowac sie na kolejny cykl.

    https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Wg mnie i tak duzo badan ci zlecil :) mi żaden gin nigdy nie zlecił ŻADNEGO badania :) wszystko robilam na wlasna reke :)
    no teraz do kliniki ivf musialam troche badan zrobic, ale to juz inna para kaloszy.
    .

    Dopóki chodziłam państwowo, to też mi nic nie badali, a najlepsza była pani gin, która słysząc, że mam okres co ok 50 dni powiedziała mi "a to macica tak sobie umyśliła"

    W invikcie mi się nawet podoba, zgadnijcie dlaczego
    ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 12:19

    KateHawke, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 sierpnia 2017, 15:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest mega spadek w 9 dpo, test negatywny, ale innego się nie spodziewałam. Na okres za wczśnie, ale raz teżmiałam takispadek i nasteonego dnia lekko podskoczyła a pozniej powoli powoli spadała aż do okresu :-(

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego