SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:118,75 ng/ml
Inna już prenatalne OMG !!! Kiedy to przeleciało?
Czarna pie...l to byle wino, patole na jabolach robią dzieci.Czrna 81, innamorata88, staraczka1111, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Imponujący, a coś w tym złego że wysoki ?
Inna już prenatalne OMG !!! Kiedy to przeleciało?
Czarna pie...l to byle wino, patole na jabolach robią dzieci.Flowwer, ewelina1991 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer wrote:Emiilka
Estradiol się bada również przed ovu po by sprawdzić dojrzałość pęcherzyków. Ale można te badanie sobie odpuścić.
Dostajesz coś na pęknięcie?
Możesz powiedzieć M że może być dawcą, będzie chodzić jak paw hihihi a morfologia 10% to piękna nic tylko "formę zalać " spokojnie od jutra działajcie co 2 dni
Dziękuję za interpretację Boże, tak się cieszę, że u Emka wszystko ok Biedak mój tak się stresował tym badaniem, a potem z kamienną twarzą powiedział mi, że jest bezpłodny, bo prawidłową budowę ma tylko 10% jego plemników (nie doczytał wartości referencyjnych, tylko tak na szybkiego przeglądał). Już mi się ciemno przed oczami zrobiło jak to usłyszałam.
Jutro powtarzam progesteron, to dorzucę od razu estradiol, powinno jeszcze być przed ovu
A na pęknięcie nic nie dostaję. W sobotę powtarzamy monitoring, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł i coś gin mi wspominał, że jeżeli nie pęknie to rozważymy zastrzyki na pęknięcie. Hmm... miałam robiony monitoring kilka miesięcy temu i wtedy pęcherzyk pękł, więc mam nadzieję, że tak będzie i tym razem
Dziękuję Flowwer, jesteś niezastąpionaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 20:36
Flowwer, Czrna 81, staraczka1111 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Agniechaaaa Ty sobie "Krainę Lodu" włącz i śpiewaj "mam tę moc, mam tę mooooooc " Ja wierzę że masz moc. A trzeci transfer będzie tego dowodem.
-
Czrna 81 wrote:Agniechaaaa Ty sobie "Krainę Lodu" włącz i śpiewaj "mam tę moc, mam tę mooooooc " Ja wierzę że masz moc. A trzeci transfer będzie tego dowodem.
blue00, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Strach wygrywa, i mysli, ze skoro zrobiłam juz tyle i nadal sie nie udało to bie wiedzę opcji, zeby mogło sie udac teraz
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
No jasne że się uda! Wszyscy mówią że trzeci transfer najczęściej zaskakuje. Agniechaaaa dla mnie jesteś fajterką! Każdy może mieć gorszy dzień, nawet taka siłaczka jak Ty. Nie nastawiaj się źle, za daleko to poszło żeby teraz opaść z sił.
zubii, OjMaryś lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa a po za tym wejdź na pierwszą stronę, policz ile nas tu jest testujących, do tego dolicz zaciążone które cały czas tu wpadają i pomyśl... Te wszystkie osoby trzymają za Ciebie kciuki. Tyle dobrej energii musi mieć tą moc!!!
Flowwer, KateHawke, OjMaryś lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Staraczka dajesz nam dużo nadzieji a my do Ciebie wysyłamy same najcieplejsze myśli ❤️❤️❤️ Będzie pięknie !!!
Ja tez dziś winko czerwone piłam, coś mam dziwny ten cykl... nic z tego nie rozumiem, może krus spojrzy ?staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Ja do dzis codziennie pol slodkiego wina pilam,uwielbiam
No to nas AA co raz więcej !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniecha co się dzieje ?? chyba trzeba Cię przywołać do porządku !! 2 pingwinki czekają na Ciebie musisz być silna i dzielna dla nich!! uda się musi się udać! dość już złego u Ciebie! teraz bedą tylko łzy - łzy szczęścia
Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bae21fa48457.jpg
Za nasze wzloty i upadki:PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 22:12
innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:Agniechaaaa Ty sobie "Krainę Lodu" włącz i śpiewaj "mam tę moc, mam tę mooooooc " Ja wierzę że masz moc. A trzeci transfer będzie tego dowodem.
Aga a jak Ci się znudzi to w listopadzie 2cz. Krainy Lodu, możesz nutę zmienić jak już w 3 paku będziesz oglądać
AKSAMITNA trzymam kciuki za wysoką betę !!! bliźniaki się sieją na OF
Czrna już nic nie piszę (dziewczyny to zrobiły) tylko tyle że ja wypiję to Carlo Rosi- bardzo chętnie a Ty lecisz do sklepu po wytrawne i cukier moje endo czeka na wrzesień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 22:12
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Staraczka nie mogło być inaczej!! Czekamy na potransferowe usg!! Aksamitna, zostaniecie w trójpaku na całe 9 miesięcy! Nie ma innej opcji! Bertha, kiedy startujecie z ivf u Lewego? Ja melduję dzisiaj upuszczenia krwi na pappa, a we wtorek mamy już prenatalne. ❤️
Ale ja zachodzę w tym cyklu, bedzie naturals haha, jutro wracam z dwoma krechami!Flowwer, staraczka1111, malka, innamorata88, Bocianiątko, Czrna 81, kaha, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Aga a jak Ci się znudzi to w listopadzie 2cz. Krainy Lodu, możesz nutę zmienić jak już w 3 paku będziesz oglądać
AKSAMITNA trzymam kciuki za wysoką betę !!! bliźniaki się sieją na OF
Czrna już nic nie piszę (dziewczyny to zrobiły) tylko tyle że ja wypiję to Carlo Rosi- bardzo chętnie a Ty lecisz do sklepu po wytrawne i cukier moje endo czeka na wrzesień. -
Emilka, w sumie nie wiem dlaczego ma byc wytrawne, tak wszędzie czytałam, ale nie wiem dlaczego w zasadzie
Ja akurat lubię wiec nie doszukiwała sie dowodów,Czrna 81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)