SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika ile dni po? aa masz wykres. Ja bym jutro powtórzyła jeszcze test. Bo ten wykres jest ciekawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 09:47
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tak dla żartów dałam test, on jest negatywny na bank, fakt jest tam jakiś prześwit ale ja kiedys też jego robiłam i był podobny. Także nikt mi nie wmówi :p wg of 11 dpo także powinno już byc coś bardziej konkretnego, jutro kupie jakiś lepszy test i zrobie w moja szczescliwą datę, czyli 08.08
-
Ptysia wrote:Lunaris, ja właśnie wróciłam do domu z wesela - wybawilismy się baaaaardzo, potanczylam, nogi mam takie obolałe no cóż...starość:p ale wesele piękne:)
Ja też się świetnie bawiłam i muszę się pochwalić
Mój 4 latek poszedł pierwszy raz na wesele- nie dał mi usiąść nawet na 1 taniec, dobrze że orkiestra dała mi czasem odpocząć :] Nie spodziewałam się, że moje "nie tańczące" dziecko będzie tak zasuwać ha ha teraz wiem że jak mój Księciunio będzie na wyjeździe to śmiało mogę z synem śmigać po weselach- na pewno nie będę grzać ławy
P.s. i jeszcze tatara dali! mniam- marzyłam o nim ale nie spodziewałam się, że kuchnia się odważy w taką pogodę.Czrna 81, -Monika-, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, co słychać? Wczoraj mi wyszedł pozytywny, od kilku dni się dziwnie czuje zrobiłam rano ciążowy bo już nie wytrzymałam co myślcie??
10dpoRucola, blue00, Czrna 81, Kaczorka, staraczka1111, malka, innamorata88, Sarna84, Madżka89, KateHawke, Flowwer, Amy333, Anna Stesia, Karma88, E_w_c_i_a, emi2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Dla świętego spokoju mój przykleił do brzucha dwa plastry
summer86 wrote:Flowwer, zatem duuuużo luzu Jaki kierunek na jutro wybraliście?
Co do badań, chcę zrobić w końcu panel limfocytarny, zespół antyfosfolipidowy + mutacje z testdna.
W najbliższym czasie powtarzam też krzywą cukrową i insulinową oraz hormony tarczycy, ale to raczej już poza tematem starań.
No i myślałam o histeroskopii, ale może to już na etapie kliniki zrobię po prostu.
Korci mnie, żeby pod koniec roku spróbować jeszcze z 2 razy podejść do IUI na cyklach stymulowanych i owu z lewego jajnika.. skoro raz zaskoczyło to może się powtórzy i tym razem dobrze zagnieździ.
Wychodzi na to że ruszamy w tym samy czasie i nie źle sumy za te badania
key_b wrote:Flower u nas spokojnie raczej leniwie na godzike bylismu z psem nad moze pobiegać. A tak to lezymy na kanapie. Mnie cos od wczoraj rozklada wiec taka nijaka jestem
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Dziewczyny witam się z dzisiejszym teścikiem
https://zapodaj.net/42249563981c3.jpg.html#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
key_b wrote:Hej dziewczyny, co słychać? Wczoraj mi wyszedł pozytywny, od kilku dni się dziwnie czuje zrobiłam rano ciążowy bo już nie wytrzymałam co myślcie??
10dpo
A może by tak betke z rana jutro? coś tam się przeciska a to dopiero 10dpo! trzymam kciuki! -
Pozytyw jak nic. Gratulacje !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 10:10
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Key b krecha jak nic!!!
Monika jakim testem robiłaś?? Na Bobo teście nawet najmniejszy cień oznacza ciążę ja w 5dpt miałam taki co tylko pod oknem przy słońcu i dobrym kątem było widać a potem ciemniała -
nick nieaktualny
-
Nie mogę bety zrobić tu w nl nie ma tutaj prywatnych labo. Muszę poszukać jakiegoś polskiego lekarza może on cos wymyśli. Tutaj uznają ciążę dopiero po 12 tyg.
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Key b krecha jak nic!!!
Monika jakim testem robiłaś?? Na Bobo teście nawet najmniejszy cień oznacza ciążę ja w 5dpt miałam taki co tylko pod oknem przy słońcu i dobrym kątem było widać a potem ciemniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 21:45