SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Serio może mi się wydłużyć cykl ? Zawsze mam między 26 - max 30 dni ( rzadko ) zazwyczaj jest to 28 dni. 30 było przeważnie po pozytywnym teście To mam jeszcze w tym cyklu brać dupka ? Mimo, że nie ma pęcherzyków to pomoże na @ ?
Buziaki.
Ja bym brała bo nie zaszkodzi a pomoże w razie czego skrócić cykl.
Co reszta dziewczyn na to ?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Tak zrobię, mam już przygotowaną na jutro połówkę dawki. A co do częstszego badania TSH to lekarz mi mówiła, że badanie TSH należy wykonywać po upływie co najmniej 4-6 tygodni od ostatniej zmiany dawki. Wyniki wykonane wcześniej są uznawane za niemiarodajne (tłumaczyła mi, że wyniki z dzisiaj pokazują mi, w jakim stanie był mój poziom miesiąc temu). Mnie zaleciła 6 tygodni od odstawienia euthyroksu, gdyż tu była kwestia przyrostu z praktycznie nieistniejącego poziomu hormonu przysadki.
Najlepiej przejdz się teraz i zobaczysz co powie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A póżniej mogę faszerować się duomox 2x1, Metronidazol 2x2, Controloc 40 2x1,
Współczuję, ja przy tym zestawie zdychałam przez 10dni. najgorsze bóle głowy jakie w życiu miałam i dodatkowo bóle mięśni i stawów! Przespałam każde wolne popołudnie. Ale w następnym cyklu były dwie kreski. Pewnie to bez związku, ale tak było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 23:32
-
malka wrote:Współczuję, ja przy tym zestawie zdychałam przez 10dni. najgorsze bóle głowy jakie w życiu miałam i dodatkowo bóle mięśni i stawów! Przespałam każde wolne popołudnie. Ale w następnym cyklu były dwie kreski. Pewnie to bez związku, ale tak było.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Sylwia wszystkiego najlepszego a przede wszystkim Bobaska za 9 miesięcy
Aż mnie coś naszło czytają was o tych limfocytach ;p bo niby mam w je w normie ale inne jakies takie:
Eozynofile 0,7% Norma 1,0-6,0
Bazofile 0,01tys/µl Norma 0,0-0,1
Neutrofile 1,32tys/µl Norma 2-7
czy to może wskazywać na problem z immunologią???? zawsze na każdej morfologii coś z nimi nie tak ale leukocyty i limfocyty mam ok??
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Sama widziałaś jak zwątpiłam w tym cyklu, a tu szok. Teraz zobaczymy jak długo będę się cieszyła tymi dwoma kreseczkami, bo różnie bywa.
Kochana kochajcie się co dwa dni, ja jeszcze acard brałam, nie wiem może to pomogło, trudno mi powiedzieć.
Kochana bardzo bardzo mocno gratuluję i się cieszę jak nie wiem co Piękne kreseczki! Nareszcie!!!
Tylko po co ten pesymizm Monia? niech on Cię w końcu do jasnej ciasnej opuści!!! Będziesz się cieszyć 9 miesięcy, a myślom że różnie bywa mówisz precz i koniec kropka (piękna zielona w dodatku)!Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
innamorata88 wrote:Będzie Majeczka
piękne imię
Cudowne plecki, takie malusie, słodziusie ale ten czas leci, dopiero co walczyłaś z torbielą a już fasolcia prawie 5cm. Niesamowite Super!!!!!!!!! Rośnijcie zdrowoinnamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Jak patrzę na 1 stronę i tą ilość to mi się buźka cieszy ogromnie
Weteranki przyszła nasza kolej!!!
A zafasolkowane już weteranki dajecie nadzieję I poprosimy o tony wirusków od wszystkich szczęśliwych przyszłych mam. Rzygajcie nimi ile tylko dacie radę
Bardzo się cieszę z każdej z Was i czekam na następne 2 kreseczkiLunaris, malka, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziewczyny na jesien to wiecej nas tu bedzie takze spokojnie.
Wypchniemy Flowwer stad z dwoma krechami i bedziemy nowe naganiac.
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Karolina, naprawdę w październiku nie chciałabym już żadnej z Was tu zastać wolałabym żebyście zaglądały z fioletowej strony.
Summer jak to mi karty anielskie powiedziały, dziecko przyjdzie na świat w drugiej połowie roku, więc najwcześniej mogę zaciążyć w listopadowym wątku
Karma88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
innamorata88 wrote:Monia wielkie gratulacje, taka niespodzianka!!
My już po prenatalnych, fasolinka ma 4,56cm i wyszło wszystko ideolo , szkoda tylko, że taka wstydliwa i przez całe usg oglądaliśmy tylko jej plecy. Szturchanie, kaszlanie - nic, pozostała niewzruszona.
Tu macha rączkami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d0495025083.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f08dfb1cb8f.jpg
Tu widzimy zacne plecy gwiazdy
No i płeć nadal pozostaje wielką niewiadomą ale nadal obstawiam dziewczynkę, bo taaaka wstydliwa
Cudny widok, piękna Gwiazda, ja tam też myślę, że będzie u Ciebie dziewczynka i chyba ostatnio zaczynam przeczuwac to samo względem mojego małego Bąbla A może po prostu uwierzyłam mocno w to, co wszyscy dookoła mnie mówią, a mówią, że dziewczynka pewnie głównie dlatego, że syna juz mam...innamorata88 lubi tę wiadomość
-
A ja Dziewczyna dzisiaj posmęcę. Wiem, że miałam się nie nastawiać, nie nakręcać, ale tak mi się jakos smutno zorbiło jak zobaczyłam dzisiejszą tempke:( Jutro nawet nie chce mi się tego testu robić. A chyba musze, gin mówiła żeby koniecznie zrobić rpzed ostawieniem dupka, buuuu:((
-
Na prośbę Maji zygam wirusami :€$/=!!'._(&=!¥°^]]¿¥~§μ¤₹₪₹¤|©៛¤§§¬¬°§
Agniechaaaa, KateHawke, staraczka1111, Lunaris, Amy333, Flowwer, Emiilka, Maja84, Karma88, malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:A ja Dziewczyna dzisiaj posmęcę. Wiem, że miałam się nie nastawiać, nie nakręcać, ale tak mi się jakos smutno zorbiło jak zobaczyłam dzisiejszą tempke:( Jutro nawet nie chce mi się tego testu robić. A chyba musze, gin mówiła żeby koniecznie zrobić rpzed ostawieniem dupka, buuuu:((Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Ja też dziś posmęcę , 23 dzień cyklu, śluz zmienia już swój kolor, okres przyjdzie jak nic, mam już dośćSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
A dziś w nocy jeszcze mi się śniło, że zrobiłam test, a tam 2 kreski...Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza