Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silne kłucie w pochwie po owulacji
Odpowiedz

Silne kłucie w pochwie po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wikaaa Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Rozpoczęcie miesiączki 17.12 a zakończenie 22.12.2022. Stosunek codziennie od 24.12 (8dc) do 28.12 (12dc) 29.12(13dc) silny ból podbrzusza i pozytywny test owulacyjny. Od 31.12 (15dc)stosunek codziennie do 2.01.23(17dc). Wczoraj 4.01(19dc) 5 dni po przypuszczalnej owulacji potwierdzonej tylko testem silne kłucie w pochwie przez chwile. Czy mam się martwić tym kłuciem w pochwie? Miała tak któraś z was?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ