X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka czy implantacja??
Odpowiedz

Skąpa miesiączka czy implantacja??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Wam się udało. Powodzenia. Będę zaglądać :)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety plamie dzis od rana na czerwono. Moze to juz okres tak za wczasu sie zjawil? Beta ujemna choc babeczka w lab. Miala watpliwosci co do wyniku. Kazala powtorzyc w pon bo albo nie ma ciqzy albo jest tylko bardzo malutka. Tak mi powiedziala... no ale jak ja dzis plamie czerwona krwia to juz pewnie przepadlo

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ