Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka czy implantacja??
Odpowiedz

Skąpa miesiączka czy implantacja??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Wam się udało. Powodzenia. Będę zaglądać :)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety plamie dzis od rana na czerwono. Moze to juz okres tak za wczasu sie zjawil? Beta ujemna choc babeczka w lab. Miala watpliwosci co do wyniku. Kazala powtorzyc w pon bo albo nie ma ciqzy albo jest tylko bardzo malutka. Tak mi powiedziala... no ale jak ja dzis plamie czerwona krwia to juz pewnie przepadlo

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ