X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka czy implantacja??
Odpowiedz

Skąpa miesiączka czy implantacja??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Wam się udało. Powodzenia. Będę zaglądać :)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety plamie dzis od rana na czerwono. Moze to juz okres tak za wczasu sie zjawil? Beta ujemna choc babeczka w lab. Miala watpliwosci co do wyniku. Kazala powtorzyc w pon bo albo nie ma ciqzy albo jest tylko bardzo malutka. Tak mi powiedziala... no ale jak ja dzis plamie czerwona krwia to juz pewnie przepadlo

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ