X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka czy implantacja??
Odpowiedz

Skąpa miesiączka czy implantacja??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Wam się udało. Powodzenia. Będę zaglądać :)

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Kami25 Debiutantka

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety plamie dzis od rana na czerwono. Moze to juz okres tak za wczasu sie zjawil? Beta ujemna choc babeczka w lab. Miala watpliwosci co do wyniku. Kazala powtorzyc w pon bo albo nie ma ciqzy albo jest tylko bardzo malutka. Tak mi powiedziala... no ale jak ja dzis plamie czerwona krwia to juz pewnie przepadlo

Córcia Tosia 17.02.2009
    Synek Gabryś 17.07.2011
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ