Skąpe plamienie zamiast @ i wysoka tempka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam to samo dzis z rana tempka 37 a lekkie plamienie ale widoczne dopiero w trakcie sprawdzania szyjki , wiec na zewnatrz nic nie wylecialo , potem poszlam synka odprowadzic do przedszkola i po powroci sprawdzilam ponownie to juz nic nie bylo tylko sluz kremowo wodnisty ale teraz mam schizy ze lada chwila dostane miesiaczke ;/
-
nick nieaktualnykatarinn1 ja tak miałam zaczeło sie plamienie w terminie @, myslałam ze to małpa sie rozkreca, po 2 dniach przeszło, zrobiłam test i nic, 1 kreska. wieczorem znow to samo, to pewnie spozni sie 2 dni... rano dalej 0 krwi tylko plameczki brazowe, delikatne...kolejny test i 2 kreski...niestety za pozno poszłam do lekarza i momo lekow poroniłam...a temperatura była ok 37,2 stopnia...
-
kaarolaa przykro mi ze tak sie stalo , az mnie dreszcze przeszly , mi te plamienie juz minelo , mialam rano a potem nic a miesiaczke mam dostac 3 listopada , wiec nie wiem co mam o tym myslec , teraz pojaiwl mi sie ale tylko jak sprawdzam szyjke sluz kremowy a tak uczucie mokrosci , masakra jakas , przy pierwszym dziecku takich rzeczy nie mialam , poprostu nie pojawila sie miesiaczka a jakiekolwiek dolegliwosci mialam dopiero pod koniec drugiego miesiaca ciazy a teraz to jakies wariactwo , gubię sie w tym ;/ a tempke mam wysoka juz kilka dni dzis tez 37 rano , a planuje testowac dopiero 3 listopada bo wczesniej jakos sie boje , no i mysle ze do 3 listopada miesiaczka sie pojawi wiec wole poczekac , chociaz korci zeby zrobic wczesniej .... sama nie wiem ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam to samo. temperatura niby podwyższona od 2 dni plamienie ( na początku myśłałam że to skąpa @ prztszła ale 27 dc to zdecydowanie za szybko jak na mnie) no a dziś sucho! czyli raczej nie @. jutro zrobię test. co o tym myśleć?????
-
A widze ze wszystkie z plamieniami sie tak ludzimy. Prawda jest niestety taka ze zdecydowana wiekszosc zdrowych kobiet i tych ktore zaszly w ciaze takich plamien nie ma. Ja sie zaczelam nakrecac bo w tym cyklu do dzisiaj (dzien przed planowana @) nie mialam plamien mimo ze zawsze mam nawet tydzien przed. Mysle ze to jednak zasluga niepokalanka w koncu. Zreszta, zrobilam test i lipa.
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka mnie właśnie po castagnusie plamienia przed okresem znikneły prawie, tzn 1-2 dni przed plamię ale kiedyś plamiłam tydzień przedstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ja wczoraj po przytulaniu właśnie zauważyłam na chusteczce plamkę tyci jasną czerwoną, albo bardziej różową i dalej nic, cisza... za 4dni ma być @CC 2014
Starania od 2017r.
👧Amh 2,6
👦wyniki ok
Marzec 2022 Polip-histeroskopia
Sierpień 2022 hsg- jajowody niedrożne😔
Listopad 2022 start in vitro
Zapłodniono 6komórek: przetrwaly 4❄❄❄❄
Transfer swieży po punkcji ❌
28.03.2023 transfer 6dniowej blastki
7dpt beta 20,2 🤔
9dpt 16,5
10dpt 9,7
14dpt <2.0
Zostały ❄❄
Histeroskopia 09.05.23
Wysokie cd 56- 284/1
Nowy plan działania: wit D 6tys
encorton
acofil wlew
21.07.23 transfer ❄ 4BC
Silne bole brzucha 3dpt 😔 (nospa maks)
4dpt prog 38,37
6dpt beta hcg <2,3
Została ostatnia ❄
IMMUNOLOGIA
Allo MLR 0
Immunosupresja + szczepienia limfocytami (oby pomogły)
Wzrost Allo 25,6% (luty 2024)
Transfer 12.03.24r. (Ostatni)
Atosiban + acard
2dpt - bóle brzucha i w nocy + brązowy śluz (aby raz w dzień )
Progesteron 3dpt : 59,84
5dpt sikany negatyw
6dpt beta: 2,5 -
Czesć dziewczyny ja mam 3 dzien plamien, bardzo lekkich, dzisiaj z nitkami krwi... doczytałam, że większość zdrowych i zaciążonych takich plamień nie ma. Ech, a ja się łudzę/łudzilam...
Brzuch mnie nie boli, od czasu do czasu coś sie tam odezwie jak na @ ale na chwile i przestaje. Bardziej mam jakby ciągnięcie przy lewym jajniku...
Co sądzicie o moim wykresie? Nie jestem zbyt doświadczona. Ha! Raczej nie jestem w ogóle doświadczona, jak sie okazuje dopiero poznaje swój organizmLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny, moja historia przedstawia sie następująco. Cykle zazwyczaj 30 dni w tym roku raz zdarzył mi sie dłuższy 35 dni. Generalnie bolesne i obfite miesiączki. Nie biorę tabletek, hormonów itp. Byłam we wrześniu i gina i wszystko wzorcowo tylko serduszkowac i czekać Tak tez czynilismy. Dziś jest moj 37 dc temp mierzona nie regularnie wiec nie mogę sie na niej opierać. Od około 30 dni cyklu śluz zabarwiony brunatną krwią.- tylko wewnątrz pochwy- wkładka czysta. Do dziś dwa razy miałm slad na wkładce dosłownie kropla a reszta znowu w okolicach szyjki. Ciemno brunatna krew. Pobolewa mnie podbrzusze. Po za tym nic specjalnego piersi bolą jak przed okresem. Nie miałam nigdy takich objawów jak plemnia zazwyczaj okres jak w zegarku i krwawienie jak z kranu. Zrobiłam dwa testy oba negatywne chociaż ten z dzis z popołudniowego moczy hmm ma delikatna druga krese ale nie wiem czy nie widze jej bo bardzo bym chiała aby tam była.;)Czy któras z was tak miała? nie chce sie nakrecac bo znowu sie rozczaruje...
-
jutro mam dostać @ plamię dzisiaj na brązowo co mi się wcześniej nie zdarzało ale żeby nie dostać do głowy zrobiłam 4 dni temu betę - wynik 0,1 i wszystko jasne, spokojnie czekam na @ i gdyby nie beta to bym pewnie się nakręcała bo tempka cały czas na poziomie 36,9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:31
Natka1109 lubi tę wiadomość
-
hey kobitki
mam ten sam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie