śluz przed @ czy ciaza?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie pamietam wlasnie jak było przed pierwsza ciaza, bo była w takim miesiacu ze nas totalnie zaskoczyła, i zaczelam krwawic takze na sluz nie zwracałam uwagi. mnie od tygodnia zalewa...mam po prostu mokro..jakbym popuszczala..hee
kasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam wodnisty po owu a pare dni przed @ biały albo bardziej kremowy taki i też myślałam że to jest ''To'', bo wcześniej tak nie miałam. No ale to jednak nie było ''TO''
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
No właśnie chcialam przez to powiedzieć że każdy ma inaczej i ciezko jest to stwierdzic Moja koleżanka jest teraz w ciąży i mówi że wszystko w ciąży jest na odwrót, inaczej niż zwykle Ale ta roznice w ''zwykle'' można tylko zaobserwować jak w paru cyklach bylo tak samo i wtedy widac co się zmienia jak to faktycznie fasolka, jeśli od bardzo dawna nie zaobserwowałaś takiej ilości śluzu jak teraz, to faktycznie może być ''TO'' Trzymam kciuki Ja mialam cykle nieregularne i zaburzone, dlatego mi by było ciężko stwierdzić na 100% ze cos sie faktycznie zmieniło i to na pewno jest to , moja koleżanka miała jak w zegarku zawsze i dlatego już tydzien po owu wiedziała ze jest inaczej niż było zawsze
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ja teraz też miałam śluz kremowy do ostatniego dnia przed @. W ostatni dzień przed było go po prostu mniej, ale tak to też miałam wrażenie jakby cały czas mokro było
ale dostałaś jednak @ ? a spóźniała Ci się czy przyszła normalnie?kasiulek1201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w ciąży na początku miałam bardzo dużo białego śluzu, byłam więc pewna że w zeszłym mieisącu sie udalo bo mialam go znów. Niestety nie byłąm. Śluż zdradziecki jest
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny