Sluz rozciagliwy po owu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane, mam nie lada zagadke od wczoraj. Owulacje mialam 31 grudnia (16dc) a od wczoraj (4dpo) mam sluz rozciagliwy plodny z domieszka bialego gestego. Miala tak ktoras z Was? Prosze pomozcie, wiem, ze na Was zawsze mozna liczyc. Z gory dziekuje za kazda odpowiedzDoświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż mam zagadkę, bo ja z kolei mam od wczoraj (12 dpo) wodnisty śluz i jakiś taki dziwny, a zawsze przed @ miałam gęsty i kremowy, miała tak któraś?
nie chcę sie doszukiwać objawów, bo wczoraj krew negatywnie i brzuch odzywa się czasami jak na @ ale takich rewelacji nie miałam jeszcze
a rozciągliwy kilka dni po ovu też miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 15:42
-
U mnie już normalny, klejący momentami a momentami kremowy. AgaW jeśli czekasz na @ (1-3 dni) to niestety może być jej objaw, bo spada ilość progesteronuDoświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualny
-
Wiesz jak to jest z tymi cyklami, to, że zawsze spadała nie znaczy, że w tym miesiącu jakiś czynnik nie zakłócił Twojej równowagi hormonalnej. Choć życzę Ci z całego serca, aby to byłą jednak ciąża:) trzymam kciuki i czekam na wieści:)
iza776 lubi tę wiadomość
Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualnystaram się nie nakręcać, w piątek krew była ujemna, lek. kazał powtarzać w poniedziałek, bo podobno bhcg ma czas się pojawić nawet do 5 dni od spadku temp., który może sugerować implantację
jutro się okaże, chociaż już straciłam 90% nadziei na ten cykl -
Nie trać nadziei, jak dla mnie sprawa jest jasna, po prostu było za wcześnie:) Wierzę, że będzie dobrze i usłyszysz "gratuluję, jest Pani w ciąży!"))
Daj znać jutro jaki wynik betyDoświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualny
-
Ehh... Skąd ja to znam, albo brak owulacji choć program je wyznacza, albo późne owulacje w 21 dc, koszmar, ale czego się nie robi:) U mnie w tym cyklu dalej nici, więc teraz pół roku przerwy i w maju hsg...Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualnydo następnej ovu mam zamiar skupić się na zgubieniu pozostałości po świętach może to pomoże
Miśka003, a to w oczekiwaniu na hsg nie można próbować? szkoda troszkę czasu...
poza tym trzeba mieć zawsze nadzieję, sama jestem przypadkiem "niemożliwym" tzn, wg wielu lekarzy bez leków nie powinnam była zajść w ciążę, nie mówiąc o jej donoszeniu do końca, za dwa tygodnie, moje "niemożliwe" skończy 4 latka
Miśka trzymam kciuki -
agaW: pewnie masz rację, że szkoda czasu, ale ja tego bardzo teraz potrzebuję a poza tym chcę schudnąć parę kilo, żeby pomóc moim jajnikom. A jeśli chodzi o CUDeńka to mam jeden w domu, właśnie zaczyna chodzić, wiem o czym mówisz:)
weronika86: jeśli do @ masz jeszcze ponad tydzień to nie śluz wskazujący na nią tylko wahania hormonów - w normalnym cyklu albo ciąży - oby to było to drugie, trzymam kciuki:)Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
Hej dziewczyny ostatni @ mialam 24 czerwca , 26 lipca powinnan dostac kolejny @ ale go nie ma , kochalam sie z chlopakiem w dni plodne dokladnie w dniu owulacji12 lipca .Trzy dni po dniach plodnych zaklulo mnie cos 2 razy w jajnik . Dzis zauwazylam u siebie śluz taki twarożkowy z grutkami nigdy takiego nie mialam . Może to oznaczac ciaze ? Mam na brzmiałe piesi od czasu do czasu zakluja mnie jajniki jak przed @ , raz mi bylo slabo w pracy . Bardzo bym chciala zeby tak bylo .A może któraś z was tak miała ? Z góry dziekuje za odpowiedzdorotekkk91
-
dorotekkk91 wrote:Hej dziewczyny ostatni @ mialam 24 czerwca , 26 lipca powinnan dostac kolejny @ ale go nie ma , kochalam sie z chlopakiem w dni plodne dokladnie w dniu owulacji12 lipca .Trzy dni po dniach plodnych zaklulo mnie cos 2 razy w jajnik . Dzis zauwazylam u siebie śluz taki twarożkowy z grutkami nigdy takiego nie mialam . Może to oznaczac ciaze ? Mam na brzmiałe piesi od czasu do czasu zakluja mnie jajniki jak przed @ , raz mi bylo slabo w pracy . Bardzo bym chciala zeby tak bylo .A może któraś z was tak miała ? Z góry dziekuje za odpowiedz
twarożkowy śluz to nie objaw grzybicy?
Jeśli wczoraj miałaś mieć okres to już możesz zrobić testKajoinka lubi tę wiadomość