Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza_22 wrote:W_nika to życzę cierpliwości i pieknych kresek pierwszy cykl napewno będzie szczesliwy
Mi w pierwszej ciazy pozytywny wyszedl dopiero 16dpo i tylko ta mysl trzyma mnie przy zdrowych zmyslach
Nie wytrzymałam, zrobiłam dzisiaj test bo od niedzieli mam wieczorne plamienia i matrwie mnie to bardzo
Niestety niegatywny. -
Hej! Ja też rocznik '90. Mam 30 dc, ale długie okresy i PCOS. Mam jednak sporą nadzieję - to mój pierwszy okres owulacyjny po odstawieniu tabletek. Niedługo zacznę testować i nie mogę się doczekać, bo niestety schiza daje to, że wszędzie doszukuję się objawów ciążowych... Trzymam kciuki za Was!
-
nick nieaktualnyaniula90 wrote:Hej! Ja też rocznik '90. Mam 30 dc, ale długie okresy i PCOS. Mam jednak sporą nadzieję - to mój pierwszy okres owulacyjny po odstawieniu tabletek. Niedługo zacznę testować i nie mogę się doczekać, bo niestety schiza daje to, że wszędzie doszukuję się objawów ciążowych... Trzymam kciuki za Was!
Ale nie ma co się załamywać, i pozytywnie nastawić.
Uda nam się napewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:18
-
Ka Miszka Anula pocieszacie mnie, że to nie tylko ja miałam taki kołowrotek w głowie, najchetniej to testowałabym od 4 dpo I przyznam szczerze, że po 1 niepowodzeniu byłam wręcz obrażona, że jak to tak
w_nika jeszcze jest nadzieja! Do póki @ sie nie rozkręci trzeba w to wierzyć -
A u mnie szczęśliwe II kreski jestem w szoku bo owu miałam po stronie gdzie są problemy z drożnością obawiałam się ciąży pozamacicznej, ale betabszybko przyrasta, więc mam nadzieję,żebdzidziuś jest tam gdzie powinien
KaMiszka lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:A u mnie szczęśliwe II kreski jestem w szoku bo owu miałam po stronie gdzie są problemy z drożnością obawiałam się ciąży pozamacicznej, ale betabszybko przyrasta, więc mam nadzieję,żebdzidziuś jest tam gdzie powinien
Super! Gratulujęw_nika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:A u mnie szczęśliwe II kreski jestem w szoku bo owu miałam po stronie gdzie są problemy z drożnością obawiałam się ciąży pozamacicznej, ale betabszybko przyrasta, więc mam nadzieję,żebdzidziuś jest tam gdzie powinien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 17:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny