Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIbishka daj jutro znać, co wyszło po wizycie.
w_nika ogromnie się cieszę, teraz już wszystko musi być ok
Milkenss do póki nie ma @ nadzieja jest. Ale np ja czasem też myślę że coś się nie uda, ale gdy się jednak udaje to jest takie miłe rozczarowanie (zaskoczenie) więc oby i tak było w Twoim przypadku.w_nika lubi tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:W_ nika miałaś na mysli 4000:)?
Super!!! Ah no pecherzyk z cialkiem to już calkiem powazny obywatel oby Ci ta fasolinka już takich numerów nie robila:) -
Zuza_22 wrote:W_nika, a ja po przeczytaniu pierwszego zdania miałam mały zawał na szczęście najgorsze już za Tobą lada moment będzie piękne serduszko:)
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Przepraszam Was bardzo :*
Nie wiem jak to się stało
Niby wzrosła mi ta beta a ja ciągle myślę i czytam jak to jest jak np ciąża obumarła jak to jest z hcg.
Wiem że lekarz powiedział coś innego ale wiecie...
Byle do środy wtedy mam wizytę u mojego gina, oby wszystko było w porządku -
Dziewczyny jestem po usg! Wszystko w porzadku a w dodatku na lewym jajniku jest piękny pęcherzyk prawie 2.5 cm a że lewy jajowod został świeżo przepchany to lekarz kazał działać jeśli się nie uda w tym cyklu, to dostałam clo i zaczynamy stymulacje od kolejnego..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny poradzcce, bo się przy porannej kawie zaczęłam zastanawiac.. Dostałam recepcte na clo i duphaston że jak w tym cyklu nie zaskoczy to mam brać clo 3-7 1x1 i duphaston 2x1 od 15 do 24 dc.. I jako że duphaston to progesteron i wspomaga zagniezdzanie to myślicie że mogę go włączyć w tym cyklu? Bez stymulacji clo?? Czy poczekać że może się uda? Zastanawiam się bo często przez @ mam plamienia i to może być objaw niedoboru progesteronu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny