Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza_22 wrote:Ibishka, a czytalas może czy duphaston ma wpływ na temp w sensie, że jest tak długo wyższa, aż sie go bierze czy nie ma to znaczenia? Bo zawsze byłam tego ciekawa
Juz lada chwila się wyjaśni, ale trzymam kciuki, no którejś musi sie udać! Cala nadzieja w Tobie
U mnie przynajmniej @ jak w zegarku więc mogę zacząć nowy etap W tym miesiacu zrobię sobie na pewno lh i fsh bo może wskazywac na niedomoge lutealna a to mnie najbardziej dręczy i witamin z grupy B bo ponoc na progesteron wplywaja i inofem nadal w konskiej dawce cos jeszcze jest fajnego?
Czytalam czytałam bo mnie to zastanawiało i sprawa wygląda tak że dupek nie wpływa na temp bo to nie jest naturalny progesteron jak w luteinie a ten dydro coś tam..
Czyli oni nie ma wpływu na to kiedy spadnie temp, jeśli by miała się @pojawic jeszcze w trakcie brania yo spadnie normalnie.
A wit D bierzesz? -
ibishka wrote:Dziewczyny padlam.. czytałam o tych ziołach ojca śroki i trafiłam na takie jakby jego zalecenia odnośnie ułatwienia poczęcia. Pkt 10 mnie rozbawil do łez : http://www.bonimed.pl/pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki
Nie moge! Ha to ja nic nie rozumiem powinnam miec trojaczki taks "umeczona" czasem jestem
Widzicie my tu kąpiele, wino, swiece organuzujemy, a tu pastować podłogę powinnyśmy
Boże skąd ja wezme baranią skórę pod prześcieradło:P i sex o 2-5h? Chyba na spiochaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 11:19
-
Haha. Ty to pal licho na śpiocha jakbyś była ale M to już gorzej żeby go o tej porze zmobilizować %-D
Nie chce się nakręcac bo czuje ze nic z tego.. Myślałam że może te żyły co mi powychodzily ba piersiach to dobry znak ale pytałam dziewczyn na forum o clo i duphaston i pisaly że to kwestia duphastonu.
Ale raczej nici bo ani śluzu nie ma za bardzo ani nic. 1 dzień się pojawił kremowy a tak to lipa..
No ale jest plan na nowy miesiąc więc jest ok
Dupek przynajmniej mi skraca cykl na 25-26 więc chociaż tyle że szybciej znowu zacznę -
Ibisha mój o 5 do pracy wstaję więc jest moc hehe
No to znów się spotkamy z testowaniem bo ja mam cykle 28 dni
Ovu wypada idealnie w świąteczna niedziele/poniedziałek więc jest szansa, że nie będę o tym obsesyjnie myśleć
W tym miesiącu odpukac obyło się bez łez ;]
Ale brzuch tak napierniczna, ze dziś tylko kanapa, herbatka i wylegiwanie się przed tv -
Wiesz co tak to nie wiem ile trwała bo nigdy nie znałam konkretnego terminu owu.. Cykle po bromergonie miałam raczej 27-28. Dupka biorę jako dodatek przy clo, bo clo może powodować że endometrium jest za cienkie.
Dziś jest 11dpo.
Jakby @przyszla jak przy ostatnim duphastonie po ostatniej tabletce to powinnam we wtorek po południu dostać.
Zagmatwane to wszystko.no ale nic.. Nowy cykl nowe nadzieję nie? -
nick nieaktualnyIbishka Moje problemy neurologiczne zaczęły się od drętwienia dłoni, później stopy, a później połowy twarzy, teraz jest już lepiej, ale jeszcze diagnozy nie ma, czekam aż wykonam wszystkie badania i wtedy się okaże co to za dziadostwo. Najbardziej szkoda mi straconego cyklu, no ale najważniejsze zdrowie by później fasolka mogła się zdrowo rozwijać.
I ciągle czekam na zielonego kropka u Ciebie.
Zuza widzę że zamienilas się w eksperta (i slusznie) Przykro mi z powodu @ ale mysle że nowy cykl będzie nasz i na początku 2018 będziemy już szczęśliwymi mamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:42
-
KaMiszka wrote:Ibishka Moje problemy neurologiczne zaczęły się od drętwienia dłoni, później stopy, a później połowy twarzy, teraz jest już lepiej, ale jeszcze diagnozy nie ma, czekam aż wykonam wszystkie badania i wtedy się okaże co to za dziadostwo. Najbardziej szkoda mi straconego cyklu, no ale najważniejsze zdrowie by później fasolka mogła się zdrowo rozwijać.
I ciągle czekam na zielonego kropka u Ciebie.
Zuza widzę że zamienilas się w eksperta (i slusznie) Przykro mi z powodu @ ale mysle że nowy cykl będzie nasz i na początku 2018 będziemy już szczęśliwymi mami
KaMiszka a stopa i dłoń po tej samej stronie dretwialy? A twarz po przeciwnej?
-
Kamiszka mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko się wyjaśni
Wracaj do nas pełna sił
Dokładnie 2018 na pewno przyniesie nam duzo szczęścia
Zanim zaczęłam się starać to zartowalam, że fajnie byłoby zajść w czerwcu bo wtedy maluch urodzi sie w marcu, czyli na 2 urodziny mojego smyka. Może taki los mnie czeka