Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
O dziwo lepiej niż myślałam..
Mam doła lekkiego i trochę myśli o poddaniu się.
Najgorsza jest ta niepewność czy ten jajowod da w ogóle kiedykolwiek radę..
Ciezkie to wszystko.. Ale jakkolwiek żałośnie to zabrzmi to chyba się już przyzwyczaiłam do tych ciągłych porażek..
Więc dam radę i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 08:15
-
Mnie @ na siebie przygotowywała kilka dni może też dlatego mnie też było w miare
Nic się nie martw teraz lewy wkroczy do akcji ale przy nie drożności inseminacja tez chyba powinna w razie czego sie sprawdzic, no chyba, że nie jesteś zwolenniczką takich metod.
Kurcze dzis 3dc inie dałam rady badań zrobic myslisz, ze 1 dzień coś zmieni? -
Zuza_22 wrote:Mnie @ na siebie przygotowywała kilka dni może też dlatego mnie też było w miare
Nic się nie martw teraz lewy wkroczy do akcji ale przy nie drożności inseminacja tez chyba powinna w razie czego sie sprawdzic, no chyba, że nie jesteś zwolenniczką takich metod.
Kurcze dzis 3dc inie dałam rady badań zrobic myslisz, ze 1 dzień coś zmieni?
Nie mam kompletnie nic przeciwko takim metodom.. Rozwazam nawet in vitro jakby się naturalnie nie udawało i jedyny mój dylemat w tej kwestii to skąd wezmę tyle pieniędzy na to..
Wydaje mi się że 1 dzień aż tak kolosalnej różnicy nie zrobi. Tym bardziej ze nie masz jakoś kosmicznie krótkich cykli. Mi kiedyś gin mówił że te dni do badań to +/- 1 dzień -
ibishka wrote:O dziwo lepiej niż myślałam..
Mam doła lekkiego i trochę myśli o poddaniu się.
Najgorsza jest ta niepewność czy ten jajowod da w ogóle kiedykolwiek radę..
Ciezkie to wszystko.. Ale jakkolwiek żałośnie to zabrzmi to chyba się już przyzwyczaiłam do tych ciągłych porażek..
Więc dam radę i teraz
Nie poddawaj się! Który to już Twój cykl starań ? -
Co do in vitro - zgodzę się z Wami, koszty są kolosalne. I nie daje gwarancji. Moja koleżanka 3 razy podchodziła do inseminacji, potem 3 razy do in vitro i jest w ciąży na naturalsie - odpuściła. Wyjechali na wakacje i wróciła w ciąży A i nasienie było baaaardzo marne i ona miała endometroizę i torbiele na jajnikach - ogólnie słabo. A i tak się udało ! Mówię Wam: tam na górze na każdąz nas jet zapisany plan i choćbyśmy na głowie stanęły i uszami zaklaskały to tego nei zmienimy.
-
Wiem wiem. Też sobie to wmawiam. Tylko że wiesz jaki się człowiek niecierpliwy robi.. Jeszcze jakbym miała pewność że jest wystarczająco drozny, a tak to nie wiem czy to kwestia że muszę poczekac tylko aż teraz zaskoczy, czy kolejne nie 'zaskakiwanie' jest spowodowane że nie ma wystarczająco miejsca jednak w tym jajowodzie..
No nic zobaczyny..
Narazie czekam na wredna @.jeszczd nie przyszła a już mną poniewiera - zaslablam na zakupach a do tego brzuch cmi tak że to są jakieś jaja -
ibishka wrote:Wiem wiem. Też sobie to wmawiam. Tylko że wiesz jaki się człowiek niecierpliwy robi.. Jeszcze jakbym miała pewność że jest wystarczająco drozny, a tak to nie wiem czy to kwestia że muszę poczekac tylko aż teraz zaskoczy, czy kolejne nie 'zaskakiwanie' jest spowodowane że nie ma wystarczająco miejsca jednak w tym jajowodzie..
No nic zobaczyny..
Narazie czekam na wredna @.jeszczd nie przyszła a już mną poniewiera - zaslablam na zakupach a do tego brzuch cmi tak że to są jakieś jaja
Uwierz mi, że wiem. U mnie to już jest 19 cykl. Mimo drożnych jajowodów i dobrego nasienia. Co miesiąc nadzieja, co miesiąc porażka. Do teraz pamiętam jak się cieszyłam gdy beta wyniosła 7,24 - ale dwa dni później było już niecałe 5. Minął rok, a ja nie jestem nawet na tym etapie.
Co miesiąc leki na owulację, zastrzyk na pęknięcie i seks na godzine. Nie polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 16:05
-
Hej hej u mnue rano test ovu pozytywny, dwie mocne kreski po obiedzie druga juz slaba. Nie wiem czy to w ogóle jesr miarodajne, bo szyjka mega wysoko aż reke dopycham i jak juz cos siegne to twarde jak ten czubek nosa. A powinno byc miekkie. Ale sluz wodnisty i ph neutralne. Kto to wie o co chodzi. Dzisiaj mezunia bede meczyc aczkolwiek on twierdzi, ze skoro twarde u tak wysoko to juz zawszlam, bo on jak chce to trafia xD
ibishka lubi tę wiadomość
-
Ale perełke znalazłam?
https://www.przedciaza.pl/54-plastry-chlodzace-moszne
Jak sprawdzić czy Nasza druga połówka pragnie dziecka tak mocno jak my?
Zaproponować plasterek Każdy, który da sobie obkleić jajka będzie idealnym tatą
emi2016, Agu27 lubią tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Ale perełke znalazłam?
https://www.przedciaza.pl/54-plastry-chlodzace-moszne
Jak sprawdzić czy Nasza druga połówka pragnie dziecka tak mocno jak my?
Zaproponować plasterek Każdy, który da sobie obkleić jajka będzie idealnym tatą
Niezły test