Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Dziewczyny jest blady bladiuch bladziocha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87387522c2fb.jpg
Kiepsko to widać na zdjęciu, ale na żywo nie trzeba się wpatrywac, nawet mój M. widzi, zazwyczaj moich urojonch kresek nie widzi
Jejuuu nie puszczajcie jeszcze kciuków -
Ale super. Dawno mnie nie było. A tu takie zmiany. Gratuluję Wam dziewczyny. Ja nie mam czasu myśleć ostatnio o staraniach. Nawet na seksy nie mam ochoty. Libido poniżej zera. Macie na to jakiś sposób?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 11:40
-
nick nieaktualny
-
meggi90 wrote:Ale super. Dawno mnie nie było. A tu takie zmiany. Gratuluję Wam dziewczyny. Ja nie mam czasu myśleć ostatnio o staraniach. Nawet na seksy nie mam ochoty. Libido poniżej zera. Macie na to jakiś sposób?
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Jadranka zaklinam rzeczywistość!
Żeby Ci ten czas szybko zlecił
Melduj nam odrazu!
Kamiszka kurcze faktycznie te bezowulacyjne cykle to nie obliczalne sa to dobrze, że dobre nastawienie, fasolki lubia uśmiechnięte mamy
Meggi gra wstepna od rana i mam tu na myśli bycie dla siebie milym, nie dogryzac itp u mnie dziala, jak mysle o nim od rana to sie wieczora doczekać nie mogę
Choć u nas w tym cyklu dramat z amorami od ovu calkiem ochota zniknela
Ibisha ja tam jeszcze na Twoje dwie kreski czekam, a uciesza mnie nie mniej niz wlasneibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jadranka wrote:No trudno...
Czy progesteron 11.56 ng/ml jest ok, czy za niski? Pierwszy raz badałam. Jestem 11 dpo
Mnie wydaję się całkiem ok. Bo jeśli ciąży nie ma to to jest juz wartość, która spada wiec i tak poziom super
Bada sie ok 7-8dpo zeby moc ocenic owulacje. Ale nastaw sie, ze tu na forach krążą opine min.15-20 do zajścia, co nie jest dokońca prawdą