Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Zerknijcie proszę na mój wykres, nie wydaje się wam że owu zaznaczyło owulacje o dzień za wcześnie? 2 dni przed skokiem.. Jak to w ogóle jest?
Jadranka kurde tak siedzę i myślę że musisz się teraz paskudnie czuć. Przypomniało mi się to uczucie, nadzieja, oczekiwanie a potem nagle rozczarowanie. Trzymaj się mocno kochana i nie poddawaj się! -
ibishka wrote:Zerknijcie proszę na mój wykres, nie wydaje się wam że owu zaznaczyło owulacje o dzień za wcześnie? 2 dni przed skokiem.. Jak to w ogóle jest?
Jadranka kurde tak siedzę i myślę że musisz się teraz paskudnie czuć. Przypomniało mi się to uczucie, nadzieja, oczekiwanie a potem nagle rozczarowanie. Trzymaj się mocno kochana i nie poddawaj się!
Rzeczywiście, mógłby zaznaczyć dzień później. Chociaż skok temperatury podobno może być przed, w trakcie i po owulacji, chociaż to jakieś nielogiczne dla mnie.
Już jest lepiej. Czułam się paskudnie ale zagryzłam zęby żeby mojego nie martwić. Obiecałam że nie będzie depresji 'potestowej'.
-
Ibishka wg mnie idealne znaczył
Od zaznaczonego dnia temp zaczęła rosnac, skok rzadko jest 1-dniowy zazwyczaj trwa 2-3 tak po wykresach widze
U mnie zawsze wyznaczał ten dzień najnizszej temp po ktorej byl trend rosnacy
Jeju u ciebie juz 6dpo, ale ten czas zapiernicza -
Jadranka wrote:Już jest lepiej. Czułam się paskudnie ale zagryzłam zęby żeby mojego nie martwić. Obiecałam że nie będzie depresji 'potestowej'.
Naprawdę powinno nam wynagrodzić te wszystkie smutki
Przez te staramia naprawde zaczelam wątpić, że to jest w ogóle realne.
Siedze i czekam czy test sciemnieje, a jeszcze pol roku temu bylam niepoprawna optymistką, i gdybym wtedy taki "cien" miała to już bym wozki ogladala, a nie latala co 10 min do łazienki czy @ nie przylazla -
No temp fakt całkiem ładnie się trzyma
Ale powiem szczerze mam taki ból brzucha jak na @, że szok - dziwne, bo nawet podczas @ tak nie boli, aż na nerki promieniuje
Ciężarna koleżanka dała mi Dupka, wie chociaż o tyle spokojna jestem, że zrobiłam co się da
Mój lekarz mnie ubijije za taką samowolke lekową
Jeśli faktycznie się uda jestem w 99% pewna, że to Dong QuaiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 07:45
-
Wiesz co niby w necie piszą że dupek nie wpływa na temp, ale zawsze jak się go bierze to się odstawia i potem jest obraz tego czy przyjdzie @czy nie. Bo póki się go bierze to progesteron jest wysoki i odpedza się @. Ale dzisiejszą beta Ci wszystko wyjaśni i mam nadzieję że będziesz mogła go kontynuować :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 09:01
-
Ja przy dupku miałam piękny obraz objawów ciążowych. Duże piersi, żyłki itp. Z tym że to też było tak że było to zarówno w cyklu kiedy nie zaszłam jak i w tym co była cp. Ale nawet w tym co cp była to jak odstawilam dupka to 2 dni później temp spadła.
-
Fuuu, jestem w pracy i niedaleko mojej sali gimnastycznej jest kuchnia i takie jakieś intensywne zapachy tu dochodzą że nie idzie wytrzymać, co głębszy oddech wezmę to mnie naciaga. Masakra jakaś..
Zuza mówili Ci tam w tym innym lab o której wynik??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 11:29