STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba nie mam szczęścia w niczym. Nikt mnie nawet nie obejrzał na tej Inflanckiej. Czekaliśmy trochę, więc w końcu narzeczony z korytarza zadzwonił na izbę przyjęć i spytał o mój przypadek. Powiedzieli, że przyjmą mnie jak będzie krwawienie... A na żadne krwawienir się nie zapowiada i co ja mam teraz zrobić? Nie chcę czekać nie wiadomo ile.....
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Chyba nie mam szczęścia w niczym. Nikt mnie nawet nie obejrzał na tej Inflanckiej. Czekaliśmy trochę, więc w końcu narzeczony z korytarza zadzwonił na izbę przyjęć i spytał o mój przypadek. Powiedzieli, że przyjmą mnie jak będzie krwawienie... A na żadne krwawienir się nie zapowiada i co ja mam teraz zrobić? Nie chcę czekać nie wiadomo ile.....
Kurcze, to dziwne, ja nie krwawilam i przyjeli bez chwili zawahania, ale mialam skierowanie od ginekologa. Od*ebali -
Też mam skierowanie wrócę tam w poniedziałek, bo dziś to nie ma lekarzy na izbie przyjęć... dziękuję Kochana i tak za wszystko.
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Też mam skierowanie wrócę tam w poniedziałek, bo dziś to nie ma lekarzy na izbie przyjęć... dziękuję Kochana i tak za wszystko.
Przykro mi, ze polecilam Ci ten szpital, a odeslali Cie z kwitkiem naprawde tego nie rozumiem. Ja ze skierowaniem poszlam na Izbe Przyjec, tam obejrzal mnie lekarz, ktory potwierdzil ciaze obumarla, poronienie zatrzymane i fru na oddzial. Moze leca sobie w kulki z racji tego, ze dzis sobota -
Sasanka5 wrote:Przykro mi, ze polecilam Ci ten szpital, a odeslali Cie z kwitkiem naprawde tego nie rozumiem. Ja ze skierowaniem poszlam na Izbe Przyjec, tam obejrzal mnie lekarz, ktory potwierdzil ciaze obumarla, poronienie zatrzymane i fru na oddzial. Moze leca sobie w kulki z racji tego, ze dzis sobota
-
nick nieaktualnyIrvine, mam nadzieje, ze w Bielanskim bedzie ok, a jak nie, to ze Inflancka w poniedzialek zachowa sie tak jak powinna.
Moja beta z dzisiaj 5.1, a progesteron 0.10 ng/ml. Martwi mnie ten prog, bo jest najnizszy jak sie da, a to 9dc... Jak rowno 2 miesiace temu robilam badania, to mialam 12.7 przed owulacja. Niech beta spada, a progesteron rosnie.. -
Sasanka5 wrote:Irvine, mam nadzieje, ze w Bielanskim bedzie ok, a jak nie, to ze Inflancka w poniedzialek zachowa sie tak jak powinna.
Moja beta z dzisiaj 5.1, a progesteron 0.10 ng/ml. Martwi mnie ten prog, bo jest najnizszy jak sie da, a to 9dc... Jak rowno 2 miesiace temu robilam badania, to mialam 12.7 przed owulacja. Niech beta spada, a progesteron rosnie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Irvine, mam nadzieje, ze w Bielanskim bedzie ok, a jak nie, to ze Inflancka w poniedzialek zachowa sie tak jak powinna.
Moja beta z dzisiaj 5.1, a progesteron 0.10 ng/ml. Martwi mnie ten prog, bo jest najnizszy jak sie da, a to 9dc... Jak rowno 2 miesiace temu robilam badania, to mialam 12.7 przed owulacja. Niech beta spada, a progesteron rosnie..Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Irvine90 wrote:Haha, zgadnijcie co? nikt mnie nie obejrzał i idę do domu. Czekałam godzinę po to, aby się dowiedzieć, że usg dzisiaj nie działa i nic z tego.
Jeju jaja sobie chyba wszyscy robią. W takiej sytuacji jesteś I jeszcze musisz jeździć od szpitala do szpitala prosić, a i tak nic z tego... jakbyś i tak miała mało problemów... -
agge wrote:Ale Ty jeszcze jesteś chyba dobre kilka dni przed @? To bol brzucha nic nie musi oznaczać
Ja mam 20dc i też dzisiaj mnie boli jak na @ i strasznie kłuje jajnik, z którego była owulka. Ale gin mówił mi, że wszystko się mogło teraz rozregulować, więc się nie zdziwię jak dostanę @...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
agge wrote:Jeju jaja sobie chyba wszyscy robią. W takiej sytuacji jesteś I jeszcze musisz jeździć od szpitala do szpitala prosić, a i tak nic z tego... jakbyś i tak miała mało problemów...
-
Irvine, jestem dumna z Ciebie i z tego, jaka jesteś silna :*
Ta służba zdrowia teraz to kpina... Nawet w weekend nie powinni się tak zachowaćSasanka5, Irvine90, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
agge wrote:A zawsze jest przezroczysty? Ja rozciągliwy mam białawy zawsze ostatnio.
Kiedyś miałam przezroczysty ale w ostatnich miesiącach nie widziałam takiego.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:No kurcze zawsze mialam przezroczysy.chyba,ze cos przeoczylam bede robic testy wieczorem jeszcze
Może się zmienił z jakiegoś powodu. Nie wiem sama co może mieć wpływ na kolor... Ale ważne, że jest rozciągliwy.5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Sasanka, prog jest dobry jak na tą faze cyklu. Masz dokładnie taka sama sytuacje jak ja mialam. W 9dc prog niski,beta 9.5. Wszystko sie wyrowna w nastepnym cyklu. Ten trochę bedziesz miec rozjechany
Dziekuje :* Mam nadzieje, ze po owu pieknie wzrosnie. Jak tylko beta spadnie do zera, zaczynam starania.
Irvine, brak slow. Jestem tak wkurzona na te szpitale, ze az przemilczeSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:U mnie podobnie, takie jakby mleczne białko jajka
agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Sasanka mialas proga 12 przed owulacja? To cos dziwnego wield dziewczyn takiego po owulacji nie ma.
Ja bylam w szpitalu praskim, ale pracuje tam moj znajomy wiec tak sie mna troszke po znajomosci zajely.
Jak zadzwonilam wieczorem to kazal przyjechac rano, bo do popoludnia jest wiecej lekarzy i ze lepiej sie mna zajma. Cos w tym jest, bo wieczorem byla tylko lekarz dyzurna. -
Irvine90 wrote:Haha, zgadnijcie co? nikt mnie nie obejrzał i idę do domu. Czekałam godzinę po to, aby się dowiedzieć, że usg dzisiaj nie działa i nic z tego.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62