STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, witam Was po dwóch tygodniach przerwy Po moich przygodach definitywnie spisałam ten cykl na straty, a tu dziś rano...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/932bc9ed08c0.jpg
To mój 15dpo, 33dc. Ręce mi się trzęsą, nie wierzę... Pierwszy raz w życiu mam pozytywny test, wyniki bety wieczorem. Gdybym nie była w pracy to popłakałabym sobie ze szczęściaNiecierpliwa..., Martek&M, Ochmanka, Malgonia, APrzybylska, aeiouy, aeiouy, Irvine90, cukrzyk1991, Arashe, MamaStasia :), 5ylwian, golonat, moni05, agge, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, makowa, Malinowa91, moyeu, NAg08, papola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa i jak powtarzasz ta bete czy dopiero jutro? A co do krwawien to wczoraj nawet rozmawialam o tym z tesciowa co sie dowiedziala w 3 miesiacu ze jest w ciazy bo miala normalna miesiaczke a Ty z tego co mowisz jest krotsza. Jeju jakbym chciala zeby wszystko dobrze sie akonczylo
-
Marina0786 wrote:Twinsowa nie martw się u mnie zawsze wychodzilo tydzień po spodziewanej @ dopiero...
Mam nadzieję, jak nigdy mam teraz takie ogromne przeczucie. Tym bardziej, że zawsze mam dużo wcześniej objawy @ a teraz nic. Tylko cycki bolą. -
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Dziewczyny, witam Was po dwóch tygodniach przerwy Po moich przygodach definitywnie spisałam ten cykl na straty, a tu dziś rano...
To mój 15dpo, 33dc. Ręce mi się trzęsą, nie wierzę... Pierwszy raz w życiu mam pozytywny test, wyniki bety wieczorem. Gdybym nie była w pracy to popłakałabym sobie ze szczęścia
Nuśka idz do łazienki i płacz!!! Cudownie :*:*:*
Gratkinuśka91 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa 13-14dpo. Cykle 30-31 dni. Nie wiem do końca kiedy była owu. Tak zanotowałam po objawach.
Nuska pięknie!! Gratulujęnuśka91 lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Dziewczyny, witam Was po dwóch tygodniach przerwy Po moich przygodach definitywnie spisałam ten cykl na straty, a tu dziś rano...
To mój 15dpo, 33dc. Ręce mi się trzęsą, nie wierzę... Pierwszy raz w życiu mam pozytywny test, wyniki bety wieczorem. Gdybym nie była w pracy to popłakałabym sobie ze szczęścianuśka91 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyIwona28 wrote:Niecierpliwa i jak powtarzasz ta bete czy dopiero jutro? A co do krwawien to wczoraj nawet rozmawialam o tym z tesciowa co sie dowiedziala w 3 miesiacu ze jest w ciazy bo miala normalna miesiaczke a Ty z tego co mowisz jest krotsza. Jeju jakbym chciala zeby wszystko dobrze sie akonczylo
Jutro
dziewczyny jesteście cudowne naprawdęagge lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Dziewczyny, witam Was po dwóch tygodniach przerwy Po moich przygodach definitywnie spisałam ten cykl na straty, a tu dziś rano...
To mój 15dpo, 33dc. Ręce mi się trzęsą, nie wierzę... Pierwszy raz w życiu mam pozytywny test, wyniki bety wieczorem. Gdybym nie była w pracy to popłakałabym sobie ze szczęścianuśka91 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Niestety, ale mam jakieś jazdy z cyklami- ten teraz trwał 28 dni,a poprzedni 40 dni z owulacją w 28 także sama rozumiesz, że nie ma lekko. W ostatnim cyklu nie sikałam zbyt dużo na owulaki, bo zrobiłam jednego na czuja i okazał się pozytywny i była wtedy owulacja,seksy były a i tak nic z tego. Na monitoringu wyszła mi torbiel krwotoczna, po drodze też chorowałam i brałam znowu antybiotyk, więc i tak nic by z tego cyklu nie było. Także tym razem się nic nie przykejało do ubrania
Ale i bez tego mam różnice w cyklach 8-10dni -
Iwona28 wrote:Niecierpliwa i jak powtarzasz ta bete czy dopiero jutro? A co do krwawien to wczoraj nawet rozmawialam o tym z tesciowa co sie dowiedziala w 3 miesiacu ze jest w ciazy bo miala normalna miesiaczke a Ty z tego co mowisz jest krotsza. Jeju jakbym chciala zeby wszystko dobrze sie akonczylo
Moja mama tak miała przy ciąży ze mną. Dowiedziała się bodajże w 4 miesiącu że jest w ciąży bo miała normalne krwiawienia miesiączkowe i zero objawów. Dopiero później przyszły objawyIwona28, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:To mnie naprawdę pocieszyło
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martek&M wrote:Moja mama tak miała przy ciąży ze mną. Dowiedziała się bodajże w 4 miesiącu że jest w ciąży bo miała normalne krwiawienia miesiączkowe i zero objawów. Dopiero później przyszły objawy
Nuska jaka krecha piękna!
Niecierpliwa, w porządku, na tyle, że się zastanawiam czy jestem w ciąży i czy wszystko dobrze. Nie mam przeciwwskazań do ćwiczeń, jednak zawsze jak idę na salę to zastanawiam się czy dobrze robię. Ale nic nie nie boli, nie plamie tylko szybciej się męczę i odpuszczam.
Ja czekam na Twoją betę jutroNiecierpliwa... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Moja miała z najstarsza siostra tak samo a my wiemy przed datą spodziewanej @
Nuska jaka krecha piękna!
Niecierpliwa, w porządku, na tyle, że się zastanawiam czy jestem w ciąży i czy wszystko dobrze. Nie mam przeciwwskazań do ćwiczeń, jednak zawsze jak idę na salę to zastanawiam się czy dobrze robię. Ale nic nie nie boli, nie plamie tylko szybciej się męczę i odpuszczam.
Ja czekam na Twoją betę jutro
No ja na razie odstawiłam Nordic Walking do wyjaśnienia sprawy.
Kiedy masz następną wizytę ? -
To mój 15dpo, 33dc. Ręce mi się trzęsą, nie wierzę... Pierwszy raz w życiu mam pozytywny test, wyniki bety wieczorem. Gdybym nie była w pracy to popłakałabym sobie ze szczęścia
Pięknie! Gratuluję :* płacz jeśli chcesz, zrzuć na hormonynuśka91 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Chwalę się i moim 15 dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a586b6cbcf9f.jpg
Chyba postanowiłam obsikać wszystkie testy, jakie tylko mam w domu
Nie chcę żeby się przydały przez najbliższy rok...Irvine90, Niecierpliwa..., Arashe, Nuch, aeiouy, nuśka91, Ochmanka, 5ylwian, agge, Angelika1313, APrzybylska, OO83, Szczesliwa_mamusia, Marina0786, MonikA_89!, Malinowa91, kaatarzyna1993, Izape_91, moyeu, papola lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019