Forum W oczekiwaniu na testowanie STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
Odpowiedz

STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE

Oceń ten wątek:
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 20:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa wrote:
    moni05 a jak u Ciebie?

    Czekam na wynik bety, u mnie dają go dopiero na drugi dzien po poludniu :( wiec do jutra. Ale @ nie ma, krechy są, wierzę, że ta beta to formalność :)
    Miałam 3 biochemy i było zupełnie inaczej...

    agge lubi tę wiadomość

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1194 3302

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni05 teraz już będzie- musi być dobrze ;) :* trzymam kciuki <3
    Niech kropek da w końcu o sobie znać mamusi ;) ja już ci kochana z całego serca gratuluję! :* wierzę że będzie dobrze;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:51

    moni05 lubi tę wiadomość

    Aleksandra 23.06.2020 3090g 51cm 👣❤️

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 655 592

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super. Będzie dobrze :*
    Mi został jeden dzień do miesiączki i tak się zastanawiam czy robić jutro test czy poczekać jeszcze kilka dni. Pewnie nie wytrzymam :D

    moni05 lubi tę wiadomość

    01.2012 - 37tc bliźniaki ❤️
    17.12.2017-6tc* Aniołek 30.12.19 - cp, zabieg
    25.01.21 - beta 457

    8599s65gngbw4qe1.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja tez mysle ze to formalnosc, ale chetnie pogratuluje pieknego przyrostu :)

    moni05 lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa, a ktory to bedzie dpo?
    Angelika, Malgonia, dziekuje :) w srode pojde jeszcze raz, o ile dotre (w samochodzie dojazdowka, chlopa brak :P). Ale ta krew to koszmar, ja nie mam wcale widocznych żył, sensowne są głęboko, zawsze mi sieczkę robią, gdziekolwiek nie pobieraja...

    Angelika1313 lubi tę wiadomość

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Czekam na wynik bety, u mnie dają go dopiero na drugi dzien po poludniu :( wiec do jutra. Ale @ nie ma, krechy są, wierzę, że ta beta to formalność :)
    Miałam 3 biochemy i było zupełnie inaczej...

    Na pewno formalność :) Cieszę się, że przynajmniej dla Ciebie ten styczeń się normalnie kończy :)

    moni05 lubi tę wiadomość

  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa... wrote:
    Na pewno formalność :) Cieszę się, że przynajmniej dla Ciebie ten styczeń się normalnie kończy :)

    Ja mam nadzieje, ze u Ciebie moze nie do konca normalnie, ale dosc niestandardowo groszek daje o sobie znac :)

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Ja mam nadzieje, ze u Ciebie moze nie do konca normalnie, ale dosc niestandardowo groszek daje o sobie znac :)

    Zobaczymy :) "Okres" mi się już praktycznie skończył :)
    Muszę za to mojego emka pochwalic bo mi kupił duże opakowanie lodów a lody + przytulaki to dobra rzecz na gorszy dzień :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 21:20

    moni05, Ochmanka, agge, aeiouy, Arashe lubią tę wiadomość

  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Czekam na wynik bety, u mnie dają go dopiero na drugi dzien po poludniu :( wiec do jutra. Ale @ nie ma, krechy są, wierzę, że ta beta to formalność :)
    Miałam 3 biochemy i było zupełnie inaczej...
    Cały czas trzymam kciuki! :)

    moni05 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa... wrote:
    Zobaczymy :) "Okres" mi się już praktycznie skończył :)
    Muszę za to mojego emka pochwalic bo mi kupił duże opakowanie lodów a lody + przytulaki to dobra rzecz na gorszy dzień :D

    O tak, wsparcie to najwiecej, co mozna miec. A wie o wszystkim juz?

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • cukrzyk1991 Autorytet
    Postów: 576 528

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa91 wrote:
    Cukrzyk1991 co tam u Ciebie? Kiedy testujesz?

    Jak miło, że pytasz :) Teoretycznie @ powinnam dostać jakoś 7 lutego. Ale nie chcę się nastawiać. Ten cykl miał być na przebadanie się (przede wszystkim p-ciała różne + prolaktyna bo ostatnio mi wariuje coś).

    Nie wiem też ogólnie o co chodzi, ale od czasów ciąży biochemicznej (tej w grudniu) czuję dziwne "przeszycia" piersi. Co prawda wtedy to dotyczyło bardziej sutków, a teraz typowo piersi. Zaczeło się 2 cykle temu i po tym się domyśliłam że to ciąża. Potem w kolejnym cyklu też było i myślałam, że kolejna ciąża (nie zdążyłam zrobić bety), ale potem ponownie przylazła @ i nie wiedziałam czy cb była czy nie. Ale zaczęłam to czuć również w dni niepłodne typowo po @ więc ciążowe to typowo nie moze byc...może to przez tą wyższą prolaktyne? Kurczę nie wiem :( Wkurza mnie to, bo pozwala się nakręcać i wierzyć. Teraz to znowu mam (18dc).

    Ja jakoś już odpuściłam. Nadal chcę zostać mamą, ale mam wrażenie że przede mną jeszcze sporo wyzwań w tym temacie. 25 lutego idziemy do kliniki po raz pierwszy.
    A teraz w czwartek idę do gina sprawdzić grubość endo, może mi coś da też na zbicie prolaktyny. Plus - próbuje schudnąć :)

    moni05 lubi tę wiadomość

    Cukrzyca typu 1, Hashimoto, Prolaktyna średnia (?), + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
    Starania o pierwsze dziecko - (7cs)- II


    Leki: metformina, insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, olej z wiesiołka, selen, kwas foliowy, luteina , tardyferon, heparyna
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    O tak, wsparcie to najwiecej, co mozna miec. A wie o wszystkim juz?

    Tak i juz wiem że będę mi mówić bo i mi jest lepiej A on tym swoim glupkowatym poczuciem humoru przeładowuje cały stres :)

    moni05, agge, Angelika1313, aeiouy, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość

  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 655 592

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni05 stawiam, jutro 14dpo. Tego 12dpo miałam silne bóle w krzyżu i po współżyciu odrobinę krwi w sluzie. Próbuję sobie wmówić że to była oznaką czegoś dobrego..

    Cukrzyk1991 ja też powinnam schudnąć. Przypomniałas mi :D

    Niecierpliwa podobno takie miesiączki w ciąży trwają koło 3 dni. Dobrze zatem że krwawienie się uspokoił :)

    cukrzyk1991, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość

    01.2012 - 37tc bliźniaki ❤️
    17.12.2017-6tc* Aniołek 30.12.19 - cp, zabieg
    25.01.21 - beta 457

    8599s65gngbw4qe1.png
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1194 3302

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Twinsowa, a ktory to bedzie dpo?
    Angelika, Malgonia, dziekuje :) w srode pojde jeszcze raz, o ile dotre (w samochodzie dojazdowka, chlopa brak :P). Ale ta krew to koszmar, ja nie mam wcale widocznych żył, sensowne są głęboko, zawsze mi sieczkę robią, gdziekolwiek nie pobieraja...

    Ja mam taki sam problem z żyłami jest tylko jedna kobieta u mnie w lab która nigdy nie ma z tym problemu a wszystkie inne nie mogą się wbić:/

    Aleksandra 23.06.2020 3090g 51cm 👣❤️

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa wrote:
    Moni05 stawiam, jutro 14dpo. Tego 12dpo miałam silne bóle w krzyżu i po współżyciu odrobinę krwi w sluzie. Próbuję sobie wmówić że to była oznaką czegoś dobrego..

    Cukrzyk1991 ja też powinnam schudnąć. Przypomniałas mi :D

    Niecierpliwa podobno takie miesiączki w ciąży trwają koło 3 dni. Dobrze zatem że krwawienie się uspokoił :)

    No to skoro tak to smialo testuj :)

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika1313 wrote:
    Ja mam taki sam problem z żyłami jest tylko jedna kobieta u mnie w lab która nigdy nie ma z tym problemu a wszystkie inne nie mogą się wbić:/

    Ja dostaje taka grubsza igle... Brrr... :( ale czego sie nie robi, autobusem, a pojade w srode :)

    Angelika1313 lubi tę wiadomość

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukrzyk, ja stwierdziłam w tamtym roku w styczniu, że czas schudnąć i wziąć się za siebie ;p zaczęłam biegać, biegałam regularnie aż do października, w listopadzie kilka razy, ale w grudniu i teraz nic totalnie się nie ruszałam. Po ślubie przytuliłam 6 kg i nie mogę się ich pozbyć za żadne skarby świata. No nic na mnie nie działa.

    Moni05 kciuki za betę !! Swoją drogą masz fajną różnicę wieku między dziećmi, bo starsza córka pewnie będzie się garnęła, żeby sie zaopiekować rodzeństwem :)

    Ja zaczęłam własnie przedostatni cykl przed laparoskopią i niestety moje cykle trwają tyle ile chcą - ostatni trwał 40 dni, a ten teraz 28. U mojego gina trzeba się umawiać 3 miesiące wcześniej na laparoskopię i źle wyliczyliśmy @. Kontaktowałam się z moim ginem i Będę musiała brać spore dawki luteiny w 2 fazie cyklu, żeby go wydłużyć o jakies 10 dni. Życzcie mi powodzenia :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 22:41

    moni05, Ochmanka lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Heeej Izape! Zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie bo przy okazji jakiś jaj na wątku przypomniał nam się Twój owulak na szaliki hehe:D
    Fajnie Cię widzieć, szkoda że z taką informacją:(
    Trzymam kciuki, niech lekarz kombinuje i wykombinuje! Skoro taka niespodzianka to pewnie cykle masz nieregularne?
    Niestety, ale mam jakieś jazdy z cyklami- ten teraz trwał 28 dni,a poprzedni 40 dni z owulacją w 28 :D także sama rozumiesz, że nie ma lekko. W ostatnim cyklu nie sikałam zbyt dużo na owulaki, bo zrobiłam jednego na czuja i okazał się pozytywny i była wtedy owulacja,seksy były a i tak nic z tego. Na monitoringu wyszła mi torbiel krwotoczna, po drodze też chorowałam i brałam znowu antybiotyk, więc i tak nic by z tego cyklu nie było. Także tym razem się nic nie przykejało do ubrania :D

    Ochmanka lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • moni05 Autorytet
    Postów: 4037 6184

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Cukrzyk, ja stwierdziłam w tamtym roku w styczniu, że czas schudnąć i wziąć się za siebie ;p zaczęłam biegać, biegałam regularnie aż do października, w listopadzie kilka razy, ale w grudniu i teraz nic totalnie się nie ruszałam. Po ślubie przytuliłam 6 kg i nie mogę się ich pozbyć za żadne skarby świata. No nic na mnie nie działa.

    Moni05 kciuki za betę !! Swoją drogą masz fajną różnicę wieku między dziećmi, bo starsza córka pewnie będzie się garnęła, żeby sie zaopiekować rodzeństwem :)

    Ja zaczęłam własnie przedostatni cykl przed laparoskopią i niestety moje cykle trwają tyle ile chcą - ostatni trwał 40 dni, a ten teraz 28. U mojego gina trzeba się umawiać 3 miesiące wcześniej na laparoskopię i źle wyliczyliśmy @. Będę musiała brać spore dawki luteiny w 2 fazie cyklu, żeby go wydłużyć o jakies 10 dni. Życzcie mi powodzenia :D

    Życzę! :)
    O tak, ona chce powiększenia rodziny tak samo, jak my. Obawiam się tylko, że "wyprodukujemy” na razie, dwójkę jedynaków... Różnica między nimi wyrówna się za kuuuuupę lat ;)

    cFq0p1.png
    0umop1.png

    Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    ❌Insulinooporność, hiperinsulinemia, hipoglikemia reaktywna.
    Avamina SR 2x500mg
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni05 wrote:
    Życzę! :)
    O tak, ona chce powiększenia rodziny tak samo, jak my. Obawiam się tylko, że "wyprodukujemy” na razie, dwójkę jedynaków... Różnica między nimi wyrówna się za kuuuuupę lat ;)
    Ja mam 7 lat młodszą siostrę i powiem Ci, że nawet wolałam taką różnicę wieku. Szczególnie jak słyszałam, jak koleżanki w podstawówce się tłukły z rodzeństwem młodszym o 2-3 lata, a moja siostra ledwo chodzenie opanowała :P

    A kontakt zawsze miałyśmy dobry, więc to pewnie kwestia wychowania a nie różnicy wieku :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 22:50

    moni05 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego