Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna - a co do Ciebie i @ to w szoku jestem..
No ale cóż - trzeba przeżyć kilka najbliższych dni i znów do dzieła!
U mnie dziś (8 dc) jakiś rozciągliwy śluz się pojawił.. Ale jajniki siedzą cicho. Tzn. czuję prawy, ale to go czuję od poprzedniej owulacji.
Coś za szybko w tym cyklu! Chyba, że faktycznie te sny o testach mają się ziścić. -
Dokładnie tak.Kaczorka wrote:Oluchna - a co do Ciebie i @ to w szoku jestem..
No ale cóż - trzeba przeżyć kilka najbliższych dni i znów do dzieła!
U mnie dziś (8 dc) jakiś rozciągliwy śluz się pojawił.. Ale jajniki siedzą cicho. Tzn. czuję prawy, ale to go czuję od poprzedniej owulacji.
Coś za szybko w tym cyklu! Chyba, że faktycznie te sny o testach mają się ziścić.
Będę wam tu dziewczyny kibicować z całego serca

Skorpionek, na betę i chwal się tutaj nam jak piękni przyrasta
-
skorpionek82 wrote:co myslicie to mój dzisiejszy test
https://naforum.zapodaj.net/0b5ba1507e87.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/5dc82a15cf1e.jpg.html
Skorpionek on tam jest!!! Ten prążek
tylko chyba przesunięty, trochę mniej niż poprzednio ale nadal
a spróbuj go otworzyć,? Tak z ciekawości!
zubii lubi tę wiadomość

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Zauważyłam, ze ten cykl był zupełnie inny od poprzednich. Nie było bardzo dużego spadku w trakcie drugiej fazy. Cały czas temperatura była na prawdę wysoko. Chyba to dało mi taka nadzieję. Ale wydaje mi się też, ze ten cykl był pierwszy od dawna taki jaki powinien, więc tarczyca zaczyna się regulować, to i cykl wraca do normalności, bo był już lepszy śluz i te temperatury też takie jak powinny być.miffy wrote:Oluchna, przykro mi, ale trzymam dalej kciuki za Was

A skorpionkowi gratuluję!
Także się nie załamuję, ale szukam ginekologa, który mi coś poradzi, może powie coś więcej, zleci jakieś ekstra badania a nie tylko toxoplazmozę i tsh.
-
Oluchna tulę mocno
po Twoim wykresie nie spodziewałabym się, że @ nadejdzie 
ja to jestem zdania, że zaraz po rozpoczęciu starań powinno się zbadac chociaż podstawowe hormony i zrobić usg, żeby nie starać się "na marne". zawsze lepiej wiedzieć i coś zadziałać.
Skorpionek gratuluję, dziś widzę cien:) leć na betę i powtórz po 48 h, trzymam kciuki
Oluchna, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę

-
Oluchna szkoda
ale wszystko jeszcze przed Tobą

Skoriopnek gratuluję!!
Ja dzisiaj jestem nieprzytomna, nie mogłam w ogóle spać w nocy, zasnęłam dopiero po 2 a budzik zadzwonił już po 5..w pracy muszę siedzieć do 20:00
masakra
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Oluchna szkoda
ale wszystko jeszcze przed Tobą

Skoriopnek gratuluję!!
Ja dzisiaj jestem nieprzytomna, nie mogłam w ogóle spać w nocy, zasnęłam dopiero po 2 a budzik zadzwonił już po 5..w pracy muszę siedzieć do 20:00
masakra
ja dzisiaj ten nie mogę się z łóżka wygrzebac.. zawsze tak mam na poczatku cyklu, czuję takie zrezygnowanie, a czym bliżej owulacji tym większy mam power, wstępuję w tryb zadaniowy
Czekamy na córeczkę

-
nick nieaktualny
-
Niestety nadszedł. Szukam właśnie dobrego ginekologa, także jakby któraś wiedziała o jakimś fajnym w okolicach Krakowa, Katowic, to byłabym wdzięcznasuri2016 wrote:Oluchna tulę mocno
po Twoim wykresie nie spodziewałabym się, że @ nadejdzie 
ja to jestem zdania, że zaraz po rozpoczęciu starań powinno się zbadac chociaż podstawowe hormony i zrobić usg, żeby nie starać się "na marne". zawsze lepiej wiedzieć i coś zadziałać.
Skorpionek gratuluję, dziś widzę cien:) leć na betę i powtórz po 48 h, trzymam kciuki
-
Oluchna i znowu witaj w klubie...Oluchna wrote:Niestety nadszedł. Szukam właśnie dobrego ginekologa, także jakby któraś wiedziała o jakimś fajnym w okolicach Krakowa, Katowic, to byłabym wdzięczna

Do mnie teraz okres przyszedł. Cholera jedna! 4dni po! Kaj żeś była!! -
Oluchna
słońce tule Cie mocno ... jak Ty z takim wykresem masz @ to u mnie bedzie to samo...
Skorpionek cos widac
Ja zbyt czesto nie zagladam bo dzieciaki mam chore ;( modle sie od wczoraj zeby nie skonczyc w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 07:51
-
Oluchna wrote:Niestety nadszedł. Szukam właśnie dobrego ginekologa, także jakby któraś wiedziała o jakimś fajnym w okolicach Krakowa, Katowic, to byłabym wdzięczna

niestety nie moje rewiry i nie mam pojęcia, ale dużo dziewczyn z okolic Krakowa jest tutaj, więc może któras coś podpowie. ja ze swojej strony mogę Ci polecić zbadanie hormonów na własną rękę, przynajmniej będziesz miała ta wiedzę czy wszystko z nimi ok. damy radę Oluchna! wskakuj na lutowy wątek, na walentynki wszystkie zobaczymy II kreski
Czekamy na córeczkę

-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Niestety nadszedł. Szukam właśnie dobrego ginekologa, także jakby któraś wiedziała o jakimś fajnym w okolicach Krakowa, Katowic, to byłabym wdzięczna

Krakow moj Pan gin dr M. Szlachcic na pierwsza wizyte przyjmuje tylko w osteomedzie na kazimierza wielkiego.
Polecam calym sercem
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki moje, trudno
Tak to czasem bywa, ze nie zawsze wychodzi tak jakby się chciało z pięknymi wykresami. Rano miałam załamkę, jak szłam do pracy to nawet trochę się popłakałam, ale było minęło: buta nie zjem, z koniem się kopać nie będę. Teraz głowa do góry, żeby mi ta korona księżniczki przypadkiem nie spadła 
OjMaryś, twój wykres dobrze rokuje
trzymam za ciebie kciuki
Nigdzie nie wylądujecie z dzieciaczkami 
Sara, trzymaj się kobieto
Muszę się teraz zabrać za jakąś robotę, bo mnie szef powiesi jak przyjdzie
Aga, dzięki wielkie!!
Będę się umawiać, bo u mnie to cięko z ginami w okolicy
na dodatek wszyscy chodzą do jednego albo do dwóch wybranych i jak już się tam człowiek pojawi, to od razu plotki. A tego chcę uniknąć najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 07:57
sara9555 lubi tę wiadomość