Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOluchna przed wizyta doradze Ci zrobic podstawowe badania hirmonow:
Prolaktyna
Tarczyca
Od tego zawsze zaczyna
On jak Ci zleci dodatkowe badania to dziewczyny z recepcji odrazu pobieraja i wyniki sa donodbioru juz przy nastepnej wizycie na racepcji
Zastrzyki jezeli sa potrzebne to tez zazwyczaj mozna u niego na miejsvu kupic wiec nie trzeba zbytnio biegac pi aptekach :p
I dodatkowy plus to taki, ze jak zostajesz pacjentka u niego w osteomedzie to zawsze masz juz dostep bezposrednio do kliniki macierzynstwo w krk
Ale mam nadzieje, ze nue bedzie to dla Was potrzebne i przy monitoringach uda Wam sie odrazu splodzic tic taka
-
Skorpionoek gratuluje:)
Oluchna tak jak mówisz, głowa do góry, bo trzeba korony pilnować
A u mnie ciąg dalszy nowego cyklu-dziwaka. Krawienie bardzo lekkie przez trzy dni, dziś już plamienie tylko. Temperatury w sumie na takim poziomie, jak w ubiegłym były w drugiej fazie... Nie wiem czy one w ogóle mają zamiar spaść -
nick nieaktualnyAmy a robilas test? Moze fasol tam mimo wszystko jest? Nieraz sie czytalo, ze na poczatkach ciazy w czasie spodziewanej @ sa lekkie krwawienia nawet przez kilka dni.
Oluchna, Sara strasznie mi przykro, ale wierze, ze bedzie Wam dane cieszyc sie dwoma kreseczkami na walentynki!sara9555 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Oluchna przed wizyta doradze Ci zrobic podstawowe badania hirmonow:
Prolaktyna
Tarczyca
Od tego zawsze zaczyna
On jak Ci zleci dodatkowe badania to dziewczyny z recepcji odrazu pobieraja i wyniki sa donodbioru juz przy nastepnej wizycie na racepcji
Zastrzyki jezeli sa potrzebne to tez zazwyczaj mozna u niego na miejsvu kupic wiec nie trzeba zbytnio biegac pi aptekach :p
I dodatkowy plus to taki, ze jak zostajesz pacjentka u niego w osteomedzie to zawsze masz juz dostep bezposrednio do kliniki macierzynstwo w krk
Ale mam nadzieje, ze nue bedzie to dla Was potrzebne i przy monitoringach uda Wam sie odrazu splodzic tic taka
Moje skąpe podejście się uruchamia: Ile ja za to wszystko zapłacę? Ale na tym nie ma co oszczędzać -
nick nieaktualnyOluchna wrote:Aga jesteś niezastąpiona
Moje skąpe podejście się uruchamia: Ile ja za to wszystko zapłacę? Ale na tym nie ma co oszczędzać
Niestety wizyta to kosz ok 200zl ale mam poczucie calkowitej opieki lekarskiej i super specjalistow dookola wiec mimo kosztu wartoOluchna lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Niestety wizyta to kosz ok 200zl ale mam poczucie calkowitej opieki lekarskiej i super specjalistow dookola wiec mimo kosztu warto
-
nick nieaktualny
-
Oluchna wrote:To wydaje mi się taka standardowa cena, u nas też podobnie
No co ty z ta @! Trzymaj sie cieplutko i walczymy dalej!
Mierzylam dzis pierwszy raz tempke dowcipnie xD nie dosc ze to dziwne to jeszcze nie slysze dzwonka na koniec pomiaru xD -
mycha91 wrote:No co ty z ta @! Trzymaj sie cieplutko i walczymy dalej!
Mierzylam dzis pierwszy raz tempke dowcipnie xD nie dosc ze to dziwne to jeszcze nie slysze dzwonka na koniec pomiaru xD -
nick nieaktualnymycha91 wrote:No co ty z ta @! Trzymaj sie cieplutko i walczymy dalej!
Mierzylam dzis pierwszy raz tempke dowcipnie xD nie dosc ze to dziwne to jeszcze nie slysze dzwonka na koniec pomiaru xD
Tez zaczelam mierzyc dowcipnie imialam ten sam problem z pikaniem :p ale roznica w temp ogromna!!! -
Hej dziewczyny witam po szalonym weekendzie
Oluś mocno tulę ale w takim układzie może być fajny prezent walentykowy dla WAS
A ja mam jakiś szalony ten cykle śluz płodny pojawia się i znika :p zawsze owu miałam 13 lup 14 dc a tu sama już nie wiem czy była wczoraj czy może dzisiaj :p bo mnie boli brzuch a temp cały czas w dole może to przez weekendową impreze 30 mojej siostry ale powiem wam że sanki o 22 w mrozie -22C to jest czad :)dawno się tak nie bawiłam
Tylko mój M jest chwilowo już nie dostępny więc nici z w dniu dzisiejszym więc cykl raczej zaliczam do straconych albo z powodu braku owu lub nie wstrzeleniu się z Teraz pozostało tylko 2 tygodnie czekania
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
skorpionek82 wrote:co myslicie to mój dzisiejszy test
https://naforum.zapodaj.net/0b5ba1507e87.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/5dc82a15cf1e.jpg.htmlhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
gg88 wrote:Hej dziewczyny witam po szalonym weekendzie
Oluś mocno tulę ale w takim układzie może być fajny prezent walentykowy dla WAS
A ja mam jakiś szalony ten cykle śluz płodny pojawia się i znika :p zawsze owu miałam 13 lup 14 dc a tu sama już nie wiem czy była wczoraj czy może dzisiaj :p bo mnie boli brzuch a temp cały czas w dole może to przez weekendową impreze 30 mojej siostry ale powiem wam że sanki o 22 w mrozie -22C to jest czad :)dawno się tak nie bawiłam
Tylko mój M jest chwilowo już nie dostępny więc nici z w dniu dzisiejszym więc cykl raczej zaliczam do straconych albo z powodu braku owu lub nie wstrzeleniu się z Teraz pozostało tylko 2 tygodnie czekania -
Oluchna, ale szkoda...
Sara, przykro mi.
U mnie na teście biel, choc na tym z nocy bobo płytkowymi teraz widze jakis lekki zarys cienistego cienia. Ale takie cienie po czasie i watpliwe bo tylko ja je widze to nic nie znaczą. Na strumieniowym z rana biało.sara9555 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
kaha wrote:Amy a robilas test? Moze fasol tam mimo wszystko jest? Nieraz sie czytalo, ze na poczatkach ciazy w czasie spodziewanej @ sa lekkie krwawienia nawet przez kilka dni.
Oluchna, Sara strasznie mi przykro, ale wierze, ze bedzie Wam dane cieszyc sie dwoma kreseczkami na walentynki!
Kaha nie robiłam, bo uznałam ze to @ i już. A ze jestem po tabletkach dopiero co odstawionych to już w ogole, takie zawirowania to chyba mogą być dość czeste.
Pomierze jeszcze temperaturę i zobaczę. Niech już lepiej spada, bo potem nie będzie miała z czego wyskoczyć -
Oluchna....Jestem w szoku.....No nic kochana kolejny cykl będzie Twój ! Zaraz wpadnę i zostawię wirusi :*
A ja witam sie po okropnej nocy...Córką budziła się co 20 minut od 20 do 2 później od 2 do 7 było ciutke lepiej bo były 3 pobudki...Teraz biedulko odsypia.
Jestem umówiona na pierwszą wizytę już się nie mogę doczekać i będę odliczac dni...Zawsze myślałam, że w drugiej ciąży już nie będzie tych emocji a są ! Jedynie co to wiem już co mam robić itd.. -
zubii wrote:Oluchna....Jestem w szoku.....No nic kochana kolejny cykl będzie Twój ! Zaraz wpadnę i zostawię wirusi :*
A ja witam sie po okropnej nocy...Córką budziła się co 20 minut od 20 do 2 później od 2 do 7 było ciutke lepiej bo były 3 pobudki...Teraz biedulko odsypia.
Jestem umówiona na pierwszą wizytę już się nie mogę doczekać i będę odliczac dni...Zawsze myślałam, że w drugiej ciąży już nie będzie tych emocji a są ! Jedynie co to wiem już co mam robić itd..
To mo tez prosze zostawic wiruski pod wykresem!