Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dużo jest dziewczyn do testowania w weekend. Ja zaczekam do poniedziałku albo wtorku
Ewi nie wypowiem sie co do tarczycowych wynikow ale progesteron 17 jest Ok. W tym cyklu w 21 tez mam 17. Kiedy byłam w ciazy wraz z beta robilam progesteron i wysxedl tez 17 mimo bety 1072 w 30 dc. Teraz czytajac forum nasuwa sie pytanie czemu wtedy taka duza? Owulacja 14dc potwierdzona monitoringiem -
gg88 wrote:Oby to jednak fasolka się rozpychała bo spadają nam statystyki mało serduszek coś ostatnio
A dzis myślałam że posypią się kropeczki a tu taka cisza...
Ja melduje bole na @ miała przyjść wczoraj jeszcze nie dotarła. Ale mam juz spore bóle podbrzusza wiec już tuż, tuż..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny beta 36, 4 progesteron 45 ☺
kaha, -Laura-, Kesjaa, Kaczorka, Szyszka90, Flowwer, bertha, Katik, Ewi28, E_w_c_i_a, 100krotka30, Amy333, KarolinaSeven, Kasiulka03, Asia87 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Ja czekam na owulke juz z necierpliwoscia.... ale mam w tym miesiacu sucho ze az dziw. Troche stypa bo ostatnie dwa miesiace powodz...mze przez to ze wiesiolka zaczelam brac tak pozno?
-
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:Dziewczyny beta 36, 4 progesteron 45 ☺
Gratulacje !!!prosze o wiruski !!!
Gosia tylko się cieszyć !!!
Jak ja wam zazdroszcze w pozytywnym aspekcie
Ja biegam co chwile do toalety czy juz nie przyszła znienawidzona @.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kochane, mam pytanko... Po jakim czasie od potencjalnego plamienia implantacyjnego ma szansę wyjść test? 10.01 chyba miałam plamienie, dzisiaj wyszedł jakiś taki dziwny... Jak go poprzekręcam na różne strony to wydaje mi się że coś widzę, ale nie jest to wyrazna kreska, bardzo ledwo zauważalna, więc może to być równie dobrze tylko miejsce na kreskę... Myślę czy jutro powtarzać czy może zaczekać do soboty? Jak sądzicie?
Od razu dopiszę, terminu @ nie znam więc nie mam jak się tym sugerować a przytulanki były w sylwka i przed. Wtedy też miałam rozciągliwy śluz i ogromną ochotę na sex więc możliwe że owulka mogła być. Jak uważacie? -
-Laura- wrote:Kochane, mam pytanko... Po jakim czasie od potencjalnego plamienia implantacyjnego ma szansę wyjść test? 10.01 chyba miałam plamienie, dzisiaj wyszedł jakiś taki dziwny... Jak go poprzekręcam na różne strony to wydaje mi się że coś widzę, ale nie jest to wyrazna kreska, bardzo ledwo zauważalna, więc może to być równie dobrze tylko miejsce na kreskę... Myślę czy jutro powtarzać czy może zaczekać do soboty? Jak sądzicie?
Od razu dopiszę, terminu @ nie znam więc nie mam jak się tym sugerować a przytulanki były w sylwka i przed. Wtedy też miałam rozciągliwy śluz i ogromną ochotę na sex więc możliwe że owulka mogła być. Jak uważacie?
Myślę, że pewniejszy będzie w sobotę