Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny napiszcie co bierzecie na poprawę śluzu? JA co prawda dopiero jestem po pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek i może samo wroci do normy- ale jak na razie to kiepsko jest z tym płodnym.
Kiedyś brałam olej z wiesiołka, polecacie cos jeszcze? -
Amy333 wrote:Dziewczyny napiszcie co bierzecie na poprawę śluzu? JA co prawda dopiero jestem po pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek i może samo wroci do normy- ale jak na razie to kiepsko jest z tym płodnym.
Kiedyś brałam olej z wiesiołka, polecacie cos jeszcze?
Powiem Ci, że ja mam piękny śluz w tym cyklu a biorę Femibion natal 1 i wit. D3.
Nie wiem czy one wpływają na poprawę śluzu.
Olej z wiesiołka brałam w poprzednim cyklu i wcale śluz nie był lepszy niż teraz -
Dziewczyny, mam pytanie..otóż chciałam sobie zbadac szyjkę i jest tam strasznie ciasno, ale to tak, że nie mogłam nawet prawie włożyć palca, a jak już mi się udało to szyjka jakaś taka miękka ;/
czyli co? nici z ciązy?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Dziewczyny, mam pytanie..otóż chciałam sobie zbadac szyjkę i jest tam strasznie ciasno, ale to tak, że nie mogłam nawet prawie włożyć palca, a jak już mi się udało to szyjka jakaś taka miękka ;/
czyli co? nici z ciązy? -
Dziewczyny u mnie dziś 26 dc, 14 dzień po podaniu Ovitrelle. Wczoraj test sikany negatywny, czekam na wyniki dzisiejszej bety, ale totalnie nie czuje, że się udało w tym cyklu. W ogóle na monitoringu byłam w tym miesiącu u nie mojego lekarza i jego kalkulacje na podanie Ovitrelle, serduszkowanie i betę nie pokrywały się z moimi wyliczeniami przy 30 dniowych cyklach. Ale zobaczymy pózniej czy zaczynamy od przyszłego cyklu drugi rok starań..
-
KasiaHaBe wrote:Dziewczyny u mnie dziś 26 dc, 14 dzień po podaniu Ovitrelle. Wczoraj test sikany negatywny, czekam na wyniki dzisiejszej bety, ale totalnie nie czuje, że się udało w tym cyklu. W ogóle na monitoringu byłam w tym miesiącu u nie mojego lekarza i jego kalkulacje na podanie Ovitrelle, serduszkowanie i betę nie pokrywały się z moimi wyliczeniami przy 30 dniowych cyklach. Ale zobaczymy pózniej czy zaczynamy od przyszłego cyklu drugi rok starań..
Czekamy!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
kotek87 wrote:ja tez tak czasami mam, może to być rozpulchnienie narządów takie jak wystepuje przy ciąży ale to nie jest powoedziane,
fajnie by było ale już się trochę zmartwiłam:(👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Dziewczyny, mam pytanie..otóż chciałam sobie zbadac szyjkę i jest tam strasznie ciasno, ale to tak, że nie mogłam nawet prawie włożyć palca, a jak już mi się udało to szyjka jakaś taka miękka ;/
czyli co? nici z ciązy?Karolina90, kotek87 lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Kotek dobrze mowi, to nie wyklucza ciazy ja pamietam, ze jak poszlam na pierwsza wizyte w ciazy to lekarka wlasnie mowila, ze ladnie rozpulchnione wszystko jest takze Kochana oby to bylo to o czym myslimy
Szkoda, że zamiast lubię to nie ma czasami uwielbiam! heh btakie komentarze mnie podnoszą na duchu!kaha lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Asia87 wrote:Kotek, powiem Ci szczerze, że ja się troche dziwie,że nie zrobilaś żadnych badań już po drugim poronieniu. U mnie troche inna sytuacja, ja miałam poronienie zatrzymane i w ogóle nie plamiłam ani nic, 2 tyg chodziłam z niewiedzą. No i mam problem żeby zajść w ciąże, dlatego jak sie uda to chcialabym zrobić wszystko,żeby pomóc maluchowi ze mną zostać.
Dzięki temu,że sama zrobiłam badanie wiem,że mam mutację. Biore leki które mogą pomóc. A już w ciąży nie wykluczone,że będe musiała robić zastrzyki clexane.
Kotek nie ma się co bać, zrób i bete i proga, a robiłaś podstawwe badania? Toxo i cytomegalie, TSH, Ft3 ft4? Może warto też zrobić wymazy na bakterie z pochwy?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:Powiem Ci, że ja mam piękny śluz w tym cyklu a biorę Femibion natal 1 i wit. D3.
Nie wiem czy one wpływają na poprawę śluzu.
Olej z wiesiołka brałam w poprzednim cyklu i wcale śluz nie był lepszy niż teraz -
Anna Stesia wrote:Ale lipa, zbliża mi się @, poznaję po bólu. OF wyznaczył mi termin okresu na niedzielę, ale chyba przyjdzie wcześniej. Chyba rozregulował mi się cykl, będę niuchała za przyczyną tego stanu rzeczy
Oby to jednak fasolka się rozpychała bo spadają nam statystyki mało serduszek coś ostatnioAnna Stesia, tutusia lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Oby to jednak fasolka się rozpychała bo spadają nam statystyki mało serduszek coś ostatnio
Też bym chciała, zwłaszcza że wydawało się, że trafiliśmy idealnie w owulację potwierdzoną testami:( Ale w międzyczasie okazało się, że rozkłada mnie chyba przeziębienie, od wczoraj mam afty w buzi i generalnie cykl zaczynam spisywać na straty. Choć wiadomo, że dopóki nie ma okresu jakaś nadzieja drzemie. -
Anna Stesia wrote:Też bym chciała, zwłaszcza że wydawało się, że trafiliśmy idealnie w owulację potwierdzoną testami:( Ale w międzyczasie okazało się, że rozkłada mnie chyba przeziębienie, od wczoraj mam afty w buzi i generalnie cykl zaczynam spisywać na straty. Choć wiadomo, że dopóki nie ma okresu jakaś nadzieja drzemie.
Ja tam bym nic na straty nie spisywała jak zaszłam w ciążę to miałam bóle okresowe już 5 dni przed terminem @. A przeziębienie dopadło mnie w 5-6 dpo. Więc proszę nie prowokować :p no chyba że pozytywnieAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja tam bym nic na straty nie spisywała jak zaszłam w ciążę to miałam bóle okresowe już 5 dni przed terminem @. A przeziębienie dopadło mnie w 5-6 dpo. Więc proszę nie prowokować :p no chyba że pozytywnie
Dzięki, trochę mnie pocieszyłaś Choć u mnie bóle okresowe zaczynają się od kręgosłupa, nie od bólu brzucha i coś mi podpowiada, że w przypadku ciąży wyglądałoby to inaczej. Ech, szkoda, że te objawy ciąży są w gruncie rzeczy bardzo podobne do nadchodzącego okresu i człowiek nie wie, czy się smucić, czy cieszyć. -
Hej, ja nie wytrzymałam i dziś zrobiłam teścik I albo negatyw albo bladzioch ledwo widoczny, choć pewnie mam schizy Zaczekam kilka dni i powtórzę... Na @ i tak nie czekam bo to nigdy nie wiadomo kiedy się pojawi, raczej czuję po objawach że mogłabym być w ciąży...