Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie w 10/11 dpo widoczna druga kreseczka☺ siedzę na seminarium jak na szpilkach i lecę na betę
Princesska, Asiek1214, kotek87, Asia87, Kaczorka, Zgredek 12, Amy333, kaha, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
kotek87 wrote:Pytałam gina na nfz czy jakies badania zrobić to powiedział ze mam isc do ginekologa-endokrynologa
wszystkie hormony badałam na wiosne wyszła podwyzszona prolaktyna i biore cały czas dostinex na obniżenie.(tu lezał problem nie zachodzenia w ciąże)
tydzień temu badałam TSH i mam 1,85
badania te na mutacje sa bardzo drogie... na razie mnie nie stać
cytologia ok
Kotek, rozumiem, wiem,że to wszystko jest cholernie drogie. Ja teraz też chciałabym zrobić jeszcze badania ale jak podliczyłam ile mi wyjdą to masakra. Dlatego trzeba wyciskać ile się da na nfz. Bardzo dziwne,że nie zlecił Ci żadnych badań tylko odesłał z kwitkiem. Słyszałam,że po drugim to już się należy chociażby badanie kariotypów. Trzeba naprawde trafić na dobrego gina, ale na nfz to bardzo trudne. Ja w pon musze podejść do mojego na nfz bo źle mi wystawil skierowanie na badanie to spróbuje go nakłonić żeby dopisał pare innych.
No i dostinex też biore, ale to tak jak mówisz na problemy z zajściem. Ale tsh masz ładne to czemu Cie odsyła do endo. Masakra z tymi lekarzami
Ojmaryś przykroSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
OjMaryś wrote:Zgłaszam @
OjMaryś ściskam przeczytałam Twoja historie, współczuję z całego serca, tak wiele przeszłaś...
nie załamuj się jednak i nie poddawaj, trzeba działać, tylko wtedy nam się uda :*3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Asia87 wrote:Kotek, rozumiem, wiem,że to wszystko jest cholernie drogie. Ja teraz też chciałabym zrobić jeszcze badania ale jak podliczyłam ile mi wyjdą to masakra. Dlatego trzeba wyciskać ile się da na nfz. Bardzo dziwne,że nie zlecił Ci żadnych badań tylko odesłał z kwitkiem. Słyszałam,że po drugim to już się należy chociażby badanie kariotypów. Trzeba naprawde trafić na dobrego gina, ale na nfz to bardzo trudne. Ja w pon musze podejść do mojego na nfz bo źle mi wystawil skierowanie na badanie to spróbuje go nakłonić żeby dopisał pare innych.
No i dostinex też biore, ale to tak jak mówisz na problemy z zajściem. Ale tsh masz ładne to czemu Cie odsyła do endo. Masakra z tymi lekarzami
Ojmaryś przykro
na nfz bardzo trudno z dobrym lekarzem ...
pocieszam się ze może to faktycznie wady genetyczne płodu...
mam nadzieje ze kolejna ciąże donoszę bez problemów
mam nadzieje ze nie będzie mi dane robienie kolejnych badań
jak teraz zajde to tez zrpobie tsh, ft4 bo może skacze mi jak jestem w ciąży???
-
Kwiatuszek32765 wrote:Cześć. Ja mam cykle 27-dniowe robiłam test w 24 dniu cyklu i niestety negatywny. Za około 3 dni mam mieć @mam nadzieję ze nie przyjdzie Ale bóle mam niestety okresowe.
-
kobietki wiecie akurat po wczorajszej wizycie ten @ dobrze ze na drugi dzien jedno zmartwienie, jak zawsze trzeba sie podniesc i zyc dalej ....
Kotek gratulacje
3mam za Was wszystkie kciuki :* -
OjMaryś wrote:kobietki wiecie akurat po wczorajszej wizycie ten @ dobrze ze na drugi dzien jedno zmartwienie, jak zawsze trzeba sie podniesc i zyc dalej ....
Kotek gratulacje
3mam za Was wszystkie kciuki :*