Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Och, to masz za sobą naprawdę trudną historię Współczuję! A udało Ci się zaobserwować jakieś prawidłowości swojej fazy lutealnej? I czy na obecna jest np. dłuższa niż standardowa?
Ja sie cieszę jak dziecko że mi teraz rosną pecherzyki przy stymulacjach w poprzednich latach nic. Pierwszy cykl miałam z dupkiem wiec był inny, dwa kolejne 14 dpo przyszła @( przy monitorowanych cyklach). Teraz mam cykl naturalny i moge sie machać co dokladnie terminu owulacji.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Przywitam się i tu bo w sumie za jakiś czas pewnie spróbuję testować
Trzymam kciuki za wszystkie oczywiście.
Kurde, jest 4 rano a ja za cholerę spać nie mogę Mam tak już od paru dni, kładę się, przysypiam i albo mi niedobrze, albo bolą piersi albo jakieś jazdy w brzuchu
Robi się to już męczące, chociaż Jeśli to maleństwo to zniosę grzecznie wszelkie niedogodności
-
Ja dziś od 3 to już tylko próbowałam spać.. nie wiem czy czasem jakaś pełnia nie atakuje :p
Temperatura u mnie jeszcze w dole. Ale zauważyłam, że z reguły idzie w górę 2 dni po pozytywnym teście.
Za to wieczorem jakiś wściek szyjki macicy miałam.. trwało to może z 15-20 minut. Niby bolało, niby miałam wrażenie, że mi się siusiać chce. Dziwne i pierwszy raz mi się zdarzyło..
A co do Waszych nocnych rozmów - wszystkim nam się uda, tylko nie wolno się poddawać życie lubi robić niespodzianki! -
Kakariki wrote:Ewi28 Co prawda lekarzem nie jestem ale może nie tyle Clo by Ci pomogło bo w końcu pęcherzyk rośnie tylko dodatkowo ovitrell (pomaga on pęknąć pęcherzykowej wzmacnia wzrost endometrium jest to hormon HCG ten sam który wydzielany jest w pierwszych tyg ciąży) oraz duphaston w 2 fazie? Gdy powrócisz do starań zawsze możesz to przemyśleć pozdrawiam
-
U mnie masakra. Dzisiaj 7dpo. Od 2 dni przeziębienie Dzisiaj w nocy miałam tak zatkany nos że nie mogłam spać. A do pracy trzeba iść. I do tego ogromna zgaga całą noc. I nie wiem czy to przez to że jadłam przed snem czy może przez metforminę. A dzisiaj rano plamka krwi w śluzie... Dalej czekamy na rozwój wydarzeń :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyDziewczeta Kochane, nie zycze zadnej z Was tego okropnego wrusa, ktory przygarnelam od corki cala noc balam sie ruszyc bo jak sie ruszylam to konczylo sie wizyta w wc a dzis temp mi poszla o prawie 0,5 stopnia przy 11dpo- nie ma to jak miarodajne sprawdzanie
Sa dzis jakie testujace? Cos malo tych pozytywnych testow ostatnio -
kaha wrote:Sa dzis jakie testujace? Cos malo tych pozytywnych testow ostatnio
Aj, wcale nie tak mało! Dzisiaj 12 stycznia a wczoraj było 10 serduszek! To prawie 1 dziennie
Oby tak dalej! Idziemy na rekord! Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące, bo ja jak na razie to testuję, ale owu
Flowwer lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:hej,hej:) Zgłaszam czystą biel na teście,jednak jestem w nowym cyklu i grzecznhe czekam na ovu;-)
Ludzie jak ja sie nie wyspalam fajnie ze świeży snieg naprószył
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Witam Was w ten cieplejszy dzień!
Jaki miałam dziś pojeb**y sen to nie mogę uwierzyć. Snił mi się mój tata i moje siostry (ale małe), że spali razem NADZY w łóżku. No katastrofa- ale oczywiście sprawdziłam w senniku i uwaga...
ujrzeć nagie małe dzieci: wróżą najpiękniejsze i czyste szczęście
widzieć nagie osoby: ominą cię troski
Bocianiątko, Flowwer, kaha lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja też nie spałam ale zaraz to nadrabiam a dziś pełnia czy co ?!
Ja od wczoraj chodzę z podpaską i czuje że @ dziś sie zjawi.
Ale wam powiem że czym wie człowiek wdrażania w świat kropek to podświadomie chyba wywołuje różne dolegliwości. To tylko siła podświadomości:)
Jakby nie to ze wczoraj wieczorem biel vizira i lekkie bóle na @ to inne znaki by mówiły że jestem w ciąży. Złudne nadzieje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Princesska wrote:Szkoooda ae to o co chodzi z tymi temperaturami ??
Ludzie jak ja sie nie wyspalam fajnie ze świeży snieg naprószył
Właśnie nie wiem dlaczego tak długo były w górze. Dzisiaj jest 7 dc i dopiero dzisiaj spadła temp. do takiego mojego poziomu niskich temp.
W połaczeniu w wczorajszym samopoczuciem, powiem Wam szczerze że dzisiaj głupia naprawdę na coś liczyłam testując.
Ale jak to na wykresie wygląda- szalona baba testuje jeszcze przed owu, hehe -
Flowwer wrote:Ja też nie spałam ale zaraz to nadrabiam a dziś pełnia czy co ?!
Ja od wczoraj chodzę z podpaską i czuje że @ dziś sie zjawi.
Ale wam powiem że czym wie człowiek wdrażania w świat kropek to podświadomie chyba wywołuje różne dolegliwości. To tylko siła podświadomości:)
Jakby nie to ze wczoraj wieczorem biel vizira i lekkie bóle na @ to inne znaki by mówiły że jestem w ciąży. Złudne nadzieje
Z całej siły trzymam kciuki żeby @ nie przylazła !