Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dziewczyny ☺ U mnie 8dpo wczoraj kropka krwi w śluzie dzisiaj juz lekkie plamienie żywą krwią.... nie wiem co to. Na @ za wczesnie chyba ze owu byla wczesniej... ojj nie wiem moze maluch sie zagniezdza ☺ No zobaczymy. A pozatym jestem przeziębiona... zatkany nos caly czas i dreszcze. Dzisiaj mialam krwotok z nosa. Mam bardzo slabe naczynka w nosie wystarczy dluzszy katar i gotowe. Ale juz jest ok. We wtorek jade na bete.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyO kurka,aleście się rozhulały no super:) bombelkow we wrześniu będzie cala masa
Mi się juz oczy powoli kleją i najchętniej poszlabym juz spac, jestem na zjeździe niestety, więc jutro się nie wyśpię, ale za to pp 13 powrót do domku i wieczorem bede w łóżeczku swoim jak ja kocham swoje łóżko i weekendy wolne ... Poza tym mam egzamin roczny w same Walentynki, wściekli się chyba! -
Dziewczyny, ja już po wizycie. Jutro mam dostać pregnyl (pęcherzyk 20 mm), będzie to pierwszy raz.
Mam pytanie, lepiej już dziś czy poczekać do jutra?
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiem Wam coś, może to i głupie, ale sie uspokoilam. Biorac przed chwila prysznic na drzwiach z wody/pary i osadu zrobil sie ksztalt glowy usmiechnietego dziecka- myslalam, ze to maz sie bawil kiedys pod prysznicem, ale twierdzi, ze nie. Jakos pozytywnie mnie to nastroilo i mysle, ze bedzie dobrze
Poza tym wczoraj jak sprawdzalam szyjke to na palcu mialam krew, dzis juz nie!zubii, Kesjaa, FreshMm, KarolinaSeven, Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Dziewczyny powiem Wam coś, może to i głupie, ale sie uspokoilam. Biorac przed chwila prysznic na drzwiach z wody/pary i osadu zrobil sie ksztalt glowy usmiechnietego dziecka- myslalam, ze to maz sie bawil kiedys pod prysznicem, ale twierdzi, ze nie. Jakos pozytywnie mnie to nastroilo i mysle, ze bedzie dobrze
Poza tym wczoraj jak sprawdzalam szyjke to na palcu mialam krew, dzis juz nie!
Już tam nie gmeraj wszystko będzie dobrze ! :*kaha lubi tę wiadomość
-
A ja też łapie wszystkie wirusy kaha będzie dobrze patrz ile znaków na +
kaha lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Szyszka90 wrote:Dziewczyny to jakiś wysyp dzisiaj !!! Piątek 13 od dzisiaj moją szcześliwą datą
Zrobiłam test wieczorem, oto on: https://images82.fotosik.pl/288/2c98e1106d4264b5med.jpg
Chyba jutro pójdę na betę.
Gratuluję zafasolkowanym !
U mnie na odwrót. Dzisiaj beta a jutro test
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Ale będzie dużo dzieciaczków forumowych wszystkim gratuluję ja też zaczęłam pić inofolic po dwie saszetki dziennie z racji tego ,że nakupiłam przed poprzednią ciążą niezły zapas po terminie parę miesięcy ale do kibelka mnie nie goni więc chyba przeżyję
Princesska lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczyny, ja już po wizycie. Jutro mam dostać pregnyl (pęcherzyk 20 mm), będzie to pierwszy raz.
Mam pytanie, lepiej już dziś czy poczekać do jutra?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny doradźcie,
W tym miesiącu chcemy iść na jakość a nie na ilość Dzisiaj mam 13 dzień cyklu owulację według kalendarza powinna być 16 Zawsze mi się sprawdzał kalendarz Jednakże w tym cyklu chyba jest inaczej Od popołudnia mam dużo rozciągliwego śluzu i boli mnie lewe podbrzusze. Dzisija robiłam test ovu i ledwowidoczna II kreska po 3 h od zrobienia.
Pytanie sercować jutro czy się wstrzymać
Z jednej strony boje się przegapić dzień ovu z drugiej strony zalezy mi na tym aby plemniki były dobrej jakości bo mąż ma dużo leniuchów.
Od tego cyklu mierze temperaturę i tem zawsze 36.11 a wczoraj 36.45 i dzisiaj 36.57 chociaż źle spałam i godzinę przd wstaniem z boku na bok się kręciłam -
Coś mi się wydaje, że owulacje miałam wczoraj lub w środe. Dziś po badaniu szyjka jest rozpulchniona (może nawet miękka) i raczej zamknięta. Oby to tylko dobrze wróżyło.
Od jutra zaczynamy duphaston. Zobaczymy jak podziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 22:16
-
nick nieaktualnyKasiulka03 wrote:Dziewczyny doradźcie,
W tym miesiącu chcemy iść na jakość a nie na ilość Dzisiaj mam 13 dzień cyklu owulację według kalendarza powinna być 16 Zawsze mi się sprawdzał kalendarz Jednakże w tym cyklu chyba jest inaczej Od popołudnia mam dużo rozciągliwego śluzu i boli mnie lewe podbrzusze. Dzisija robiłam test ovu i ledwowidoczna II kreska po 3 h od zrobienia.
Pytanie sercować jutro czy się wstrzymać
Z jednej strony boje się przegapić dzień ovu z drugiej strony zalezy mi na tym aby plemniki były dobrej jakości bo mąż ma dużo leniuchów.
Od tego cyklu mierze temperaturę i tem zawsze 36.11 a wczoraj 36.45 i dzisiaj 36.57 chociaż źle spałam i godzinę przd wstaniem z boku na bok się kręciłam