Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy temp.mierzona przed czasem nie jest zazwyczaj niższa niż później, czy różnie. Ja mierzę zawsze o 6.40, dziś o 4.50 i była 37,3, a o swojej godzinie 6,40 było 37,5.
Zerknijcie proszę na wykres i jest sens testować skoro nie mierzyłam w 1 połowie? Pytam bo nie mam testu w domu i mieszkam na wiosce, jutro nigdzie nie kupię tylko mogę dziś -
Cameline wrote:Czy temp.mierzona przed czasem nie jest zazwyczaj niższa niż później, czy różnie. Ja mierzę zawsze o 6.40, dziś o 4.50 i była 37,3, a o swojej godzinie 6,40 było 37,5.
Zerknijcie proszę na wykres i jest sens testować skoro nie mierzyłam w 1 połowie? Pytam bo nie mam testu w domu i mieszkam na wiosce, jutro nigdzie nie kupię tylko mogę dziś
Testuj kochana dzisiaj!! Masz super wykreskaha, Cameline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis test rano powtorzylam, ale nic nie sciemnial, nawet nam wrazenie, ze kreska jest nieco jasniejsza (z tym ze wczorajszy mocz testowy byl znacznie ciemniejszy). W poniedzialek zrobie bete, zobacze czy te cienie mnie nie oszukuja
Karolina to jeszcze zaden spadek! Ja trzymam kciuki za Ciebie Kochana!
Cameline rob tescik, czekamy na wyniki, powidzenia! -
Cameline wrote:Tylko czuję się bardzo okresowo. Może kupię dziś test i jutro zatestuję? nigdy nie testuję przed @ bo bym zbankrutowała
Jak zaszłam w ciążę to też czułam się okresowo nic się nie bój
kaha - u mnie też test który robiłam na drugi dzień nie był ciemniejszy - mimo, że z porannego siusiania. Ale to pewnie z tego faktu, że beta przyrasta skokowo i jutro będzie lepiej widoczne
Mi dziś od rana jeździ coś po brzuchu :p bulgocze i bulgocze! -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Jak zaszłam w ciążę to też czułam się okresowo nic się nie bój
kaha - u mnie też test który robiłam na drugi dzień nie był ciemniejszy - mimo, że z porannego siusiania. Ale to pewnie z tego faktu, że beta przyrasta skokowo i jutro będzie lepiej widoczne
Mi dziś od rana jeździ coś po brzuchu :p bulgocze i bulgocze!
Juz sobie daje spokoj z tymi sikancami cos tam sie dzieje napewno, bete zrobie i bedzie bardziej jasne co i jak -
kaha wrote:Mi tez bulgocze, ale u mnie na 100%soe skonczy biegunka- wirusek od corki ehhh
Juz sobie daje spokoj z tymi sikancami cos tam sie dzieje napewno, bete zrobie i bedzie bardziej jasne co i jak
Kaha - a może jednak to nie wina wiruska :p i trzymam kciuki, żeby wszystko było super u Ciebiekaha lubi tę wiadomość
-
Kaha najważniejsze że coś tam widać a nie możesz dzisiaj zrobić bety?
Tak by było fajnie jakbyśmy miały podobny termin porodu ja planuje testować we wtorek może bo to będzie mój 12 dpo
Mi dodatkowo odeszły wszystkie bóle - piersi mnie nie bolą i jakoś tak dobrze się czuje a i jeszcze śniło mi się, że jestem w ciąży, ale to był sam początek bo miałam taki mini brzuszek.
Cameline czekam na Twój pozytyw!
Flowwer, Cameline lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
hey Dziewczyny. Podczytuje Was od wczoraj i tak niesmiało zapytam - co sądzicie?
OF zmienił mi statystyke - po wpisaniu dzisiejszej tempki - wcześniej @ przewidywał na jutro (17 dc - 15.01) a teraz na 31dc - 19.01...
do wczoraj miałam głupi pomysł testowania jutro (w koncu OF jest trochę bardziej zaawansowany niz inne apki) ale teraz zmienił prognoze na ten sam dzień, który wskazuje moja apka, której uzywam od lat (Mój kalendarz- ale ona opiera sie na czystej matematyce)
średnio cykle mam 31 dniowe najczesciej 28-30,,, nie chce sie rozczarowac choc z drugiej strony to w sumie dopiero nasz 1 cs.
OF ma dane dopiero z tego cyklu bo co prawda mierze tempkę i zapisuje ale dopiero od polowy zeszlego cyklu -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Kaha najważniejsze że coś tam widać a nie możesz dzisiaj zrobić bety?
Tak by było fajnie jakbyśmy miały podobny termin porodu ja planuje testować we wtorek może bo to będzie mój 12 dpo
Mi dodatkowo odeszły wszystkie bóle - piersi mnie nie bolą i jakoś tak dobrze się czuje a i jeszcze śniło mi się, że jestem w ciąży, ale to był sam początek bo miałam taki mini brzuszek.
Cameline czekam na Twój pozytyw! -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Kaha najważniejsze że coś tam widać a nie możesz dzisiaj zrobić bety?
Cameline czekam na Twój pozytyw!
Ja tam mysle, ze razem ze mna dolaczysz do wrzesniowek mi w noc przed zrobieniem testu snil sie poród, takze tez dobrze
Ten brak objawow moze byc dobry, mnie brzuch prawie nie boli (czasem cos tam czuje, ze sie dzieje), piersi przy dotyku ledwo, ledwo w ogole mam tylko 20pkt/100 "pozytywnego testu z objawow" -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Mam Powiedzieć jak było u mnie czy aczejsiedziec cicho ?
Tutaj możesz mówić wszystko👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
kaha wrote:W szpitalu, diagnostyce i przychodni u mnie w miescie robi sie badania pon-pt (chyba, ze nagly wypadek to w szpitalu zrobia na ratunkowym- ale ja sie raczej nie kwalifikuje ).
Ja tam mysle, ze razem ze mna dolaczysz do wrzesniowek mi w noc przed zrobieniem testu snil sie poród, takze tez dobrze
Ten brak objawow moze byc dobry, mnie brzuch prawie nie boli (czasem cos tam czuje, ze sie dzieje), piersi przy dotyku ledwo, ledwo w ogole mam tylko 20pkt/100 "pozytywnego testu z objawow"
O to dziwne bo u mnie w Grodzisku właśnie diagnostyka jest otwarta i ja właśnie najczęściej robie badania w sobotę ale w sumie do poniedziałku tylko dwa dni a skąd Ty w ogóle jesteś? Nie pisałaś chyba nigdy
A jak Mąż? Zadowolony?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
kaha wrote:Ja dzis test rano powtorzylam, ale nic nie sciemnial, nawet nam wrazenie, ze kreska jest nieco jasniejsza (z tym ze wczorajszy mocz testowy byl znacznie ciemniejszy). W poniedzialek zrobie bete, zobacze czy te cienie mnie nie oszukuja
Karolina to jeszcze zaden spadek! Ja trzymam kciuki za Ciebie Kochana!
Cameline rob tescik, czekamy na wyniki, powidzenia!
Nie przejmuj się ja też tak miałam nawet wam pisałam a po 2 dniach była już mocna kreskakaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:O to dziwne bo u mnie w Grodzisku właśnie diagnostyka jest otwarta i ja właśnie najczęściej robie badania w sobotę ale w sumie do poniedziałku tylko dwa dni a skąd Ty w ogóle jesteś? Nie pisałaś chyba nigdy
A jak Mąż? Zadowolony?
Mąż sie bardzo ucieszyl, ale tez jeszcze jest nastawiony, ze czekamy na potwierdzenie u lekarza. Ale nie zamartwiamy sie, bo nic nam to nie da, a na pewno nic dobrego -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Tutaj możesz mówić wszystko
Mi się sniło że na łożkach szpitalnych leżały nagie kobiety z owłosionymi miejscami i mój syn zawstydzony musiał obok jednej takiej usiąść i to byla nauka płodności czy cos tam.Amy333 lubi tę wiadomość