Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katik wrote:Coś mi się wydaje, że owulacje miałam wczoraj lub w środe. Dziś po badaniu szyjka jest rozpulchniona (może nawet miękka) i raczej zamknięta. Oby to tylko dobrze wróżyło.
Od jutra zaczynamy duphaston. Zobaczymy jak podziała.
Nie chodzisz na monitoring ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny o co chodzi z tymi niebieskimi testami? czytałam tu na wątku że jakaś druga kreska czasem tam jest... Jestem niemal pewna bladziocha, mój kochany też go widzi, ale boję się że to tylko jakieś dziwne kreski na tym teście... Fotke próbujemy zrobić cały czas ale nic na niej nie widać
-
Katik wrote:Nie. Nie dostałam takiej propozycji.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Nie widać ale ja swój pierwszy też nie mogłam uchwycić jak zrobisz za kilka dni będzie mocna kreska
-
-Laura- wrote:Dziwi mnie trochę że ona jest cieńka, nie taka gruba jak ta obok... Kolor ma niebieski więc raczej nie jest to jednak jakiś błąd, tylko kwestia tego że jest cieniuteńka... Może jutro powtórzę Fajne to robienie testów
Moja też była cieniutka i z prawej taka poświata -
nick nieaktualny-Laura- wrote:Udało się nam zrobić takie, widać coś??
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e4fb16ec3b031e81 -
-Monika- wrote:Ostrości nie złapaliście wcale,ale ja widzę drugą kreskę pionową, bo krzyżyka to chyba nie widze. zrób z odległosci, ale jak facet widzi to pewnie ta kreska tam jest
zubii lubi tę wiadomość
-
-Laura- wrote:To nie ma być krzyżyk, mają być dwie pionowe
Słuchaj się Moniki bo to wróżka jest ! Jak mi napisala przed testowaniem że w ciąży jestem to sobie pomyślałam ciekawe co napisze jak przyjdzie @ a w dniu testu szczęka mi opadła ! Od razu przypomniałam sobie jej komentarz i długo nie zapomnę :*-Monika- lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Szkoda bo ja bym uważała z tym by brać na oko dupka ponieważ może zahamować pękanie pęcherzyka.Sama sie przekonałam jak ginekolodzy to konowały.
-
-Monika- wrote:Ostrości nie złapaliście wcale,ale ja widzę drugą kreskę pionową, bo krzyżyka to chyba nie widze. zrób z odległosci, ale jak facet widzi to pewnie ta kreska tam jest
Zapamiętajcie, że zdjęcia testów robimy na jasnym tle a nie ciemnym, bo aparat czuje kontrast i nie może złapać ostrości
U mnie OF już wyznaczył owulację na 10 dc. Szaleństwo :p
Jednak dobrze czasami męża posłuchać jak sugeruje, żeby szybciej sprawdzić :pkaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Zapamiętajcie, że zdjęcia testów robimy na jasnym tle a nie ciemnym, bo aparat czuje kontrast i nie może złapać ostrości
U mnie OF już wyznaczył owulację na 10 dc. Szaleństwo :p
Jednak dobrze czasami męża posłuchać jak sugeruje, żeby szybciej sprawdzić :p
Ale czuję że nic z tego
-
U mnie dziś spadek temperatury aż o 0.24 to chyba nie wróży nic dobrego👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
-Monika- wrote:Ale u Was szybka akcja! Też bym tak chciała! Ja zmienilam od wczoraj pomiar bo ten w ustach gdzieś mi teraz skacze.
Ale czuję że nic z tego
Sama jestem w szoku :p
I już się zrobiłam nieznośna.. pierwsza faza lepiej mi służy
Karolina - ale temperaturę dalej masz wysoko