Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:A my wczoraj zrobiliśmy tygodniowe zakupy, żeby dzisiaj się lenić w domu Sprzątanie mąż wykonał w tygodniu, więc dziś tylko rozebrałam choinkę i mamy spokój
Właśnie zrobiliśmy spaghetti i jak zwykle wyszły takie porcje, że nie dałam rady wciągnąć Teraz to by się chyba przydało poleżeć do góry brzuchem
Kasiulka - strona zapodaj.net - wchodzisz zakładkę "forum" i tam wrzucasz fotkę, ładujesz i link który Ci wyjdzie to wrzucasz tutaj
Mycha - ja mierzę temperaturę w ustach i też różnie z nią bywa, ale jednak tak dużych wahań to nie mam.. Ciężko powiedzieć co może być przyczyną. A termometr masz nowy?? Bo jak już starszy to może baterie by trzeba było wymienić??
Monika - my też na łatwiznę poszliśmy i kupiliśmy ciacho Z wiśniową galaretką i bitą śmietaną mega
Wymienie po weekendzie baterie. Ta jesna wysoka sie nie przejmuje bo byla mierzona za pozno i to o wiele. Ale zazwyczaj w ustach temp. mialam bardzo do siebie zblizone...chyba ze idzie bezowulacyjny cykl....
Sprawdzilam z termometrem szwagierki - odchylenie od jej takiego samego to tylko 0.04 stopnia czyli norma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 14:28
-
mycha91 wrote:Wymienie po weekendzie baterie. Ta jesna wysoka sie nie przejmuje bo byla mierzona za pozno i to o wiele. Ale zazwyczaj w ustach temp. mialam bardzo do siebie zblizone...chyba ze idzie bezowulacyjny cykl....
Sprawdzilam z termometrem szwagierki - odchylenie od jej takiego samego to tylko 0.04 stopnia czyli norma.
A jaki masz termometr??
Kasiulka - test nie wygląda jak pozytywny, ale też kwestia tego czy miałaś kiedyś mocniejsze?? Bo ponoć u niektórych dziewczyn test taki jak Twój to jest już max.
A jeśli by to dotyczyło mnie to pewnie serduszkowałabym jutro z rana i jeszcze pojutrze -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A jaki masz termometr??
Kasiulka - test nie wygląda jak pozytywny, ale też kwestia tego czy miałaś kiedyś mocniejsze?? Bo ponoć u niektórych dziewczyn test taki jak Twój to jest już max.
A jeśli by to dotyczyło mnie to pewnie serduszkowałabym jutro z rana i jeszcze pojutrze -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
U mnie ten test zawsze jest jasny bało wcale Więc uważam że jest to mak maksa
Dziękuję za pomoc Zrobię moze jeszcze test koło 18 czy nie ma juz sensu?
Zaczyna mnie boleć lewy jajnik Więc owulacja tuż tuż Teraz tylko muszę męża przeciągnąć do jutra rana -
nick nieaktualnyDziewczyny czy ja również mogę prosić o poradę?
od 4 dni robię testy ovu - od dołu 4 kolejne dni 10 / 11 / 12 / 13 stycznia
Nie mierze temperatury bo miałam grypę a teraz jestem przeziębiona więc i tak byłaby niemiarodajna. Jak na podstawie samych testów oceniacie najlepszy czas na przytulanko?
https://zapodaj.net/a1e15589a6cf8.jpg.html -
Kasiulka, ja tam bym czerpała przyjemność każdego dnia Bo potem to ochoty może już nie być
Powiedzcie mi jak wy ogarniacie żeby każdemu odpisać, ja to się chyba nie nadaję na to Przejrzałam, miałam już odpowiedzi i duupa, nie mam pojęcia co i komu Skleroza...
Aaa słuchajcie, zrobiłam nową fotkę tego wczorajszego testu, zerknijcie proszę...
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e272c9d75ab3b0f1
Wrzuciłam też na wątek o testach, ale myślę że i tu wrzucę, a co mi tam -
Ilona1992 wrote:Dziewczyny czy ja również mogę prosić o poradę?
od 4 dni robię testy ovu - od dołu 4 kolejne dni 10 / 11 / 12 / 13 stycznia
Nie mierze temperatury bo miałam grypę a teraz jestem przeziębiona więc i tak byłaby niemiarodajna. Jak na podstawie samych testów oceniacie najlepszy czas na przytulanko?
https://zapodaj.net/a1e15589a6cf8.jpg.html
A Ty Kochana to powinnaś dzisiaj!! ewentualnie jutro powtórzyć, ale też z rana.
Laura - a nie masz testu z czerwonym paskiem?? Bo na tym z niebieskim to ja nic nie widzę. Ale może ten niebieski tak wychodzi. Czerwony łatwiej zauważyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 15:22
-
Kaczorka wrote:A Ty Kochana to powinnaś dzisiaj!! ewentualnie jutro powtórzyć, ale też z rana.
Laura - a nie masz testu z czerwonym paskiem?? Bo na tym z niebieskim to ja nic nie widzę. Ale może ten niebieski tak wychodzi. Czerwony łatwiej zauważyć!
-
nick nieaktualnywitajcie
Chciałabym dołączyć do styczniowych testerek ale nie wiem czy za bardzo się nie nakręcam.
Otóż to, 24.12.2016 miałam @@ w przedziale od 24 do 9 stycznia, przytulaliśmy się z narzeczonym przynajmniej codziennie.
7.01 miałam owulację, od jakiś kilku dni czuje zmęczenie,przyplątało się do mnie lekkie przeziębienie piersi bolą trochę inaczej niż zazwyczaj przed @. Parę razy miałam mdłości ale może to wszystko wymysł mojej wyobraźni, pobolewał mnie dół brzucha i czułam kłucie w jajnikach Zauważyłam też zmianę w śluzie I zwracam się do was z pytaniem czy mogę spróbować zrobić test ciążowy w 24 dni cyklu, pozostanie wtedy 4 dni do miesiączki czy wytrzymać jeszcze ten tydzień. Bardzo mi zależy.
Dodam też że temp utrzymuje się 37.7
I czy polecacie bobo test super czuły ?
Trzymam za was kciuki ! -
wrazliwaa wrote:witajcie
Chciałabym dołączyć do styczniowych testerek ale nie wiem czy za bardzo się nie nakręcam.
Otóż to, 24.12.2016 miałam @@ w przedziale od 24 do 9 stycznia, przytulaliśmy się z narzeczonym przynajmniej codziennie.
7.01 miałam owulację, od jakiś kilku dni czuje zmęczenie,przyplątało się do mnie lekkie przeziębienie piersi bolą trochę inaczej niż zazwyczaj przed @. Parę razy miałam mdłości ale może to wszystko wymysł mojej wyobraźni, pobolewał mnie dół brzucha i czułam kłucie w jajnikach Zauważyłam też zmianę w śluzie I zwracam się do was z pytaniem czy mogę spróbować zrobić test ciążowy w 24 dni cyklu, pozostanie wtedy 4 dni do miesiączki czy wytrzymać jeszcze ten tydzień. Bardzo mi zależy.
Trzymam za was kciuki ! -
wrazliwaa wrote:witajcie
Trzymam za was kciuki !
Ponoć dobry test - sama taki kupiłam
Zawsze możesz spróbować zrobić - jak nie wyjdzie to powtórzysz za 4 dni. -
Hej dziewczyny, wlasnie odebralam wyniki badan i TSH na poziomie 2.387 (normy 0.55-4) i prolaktyna 10.1 (normy 2.8-29.2). Co myslicie na podstawie wlasnych doswiadczen? Lekarz dopiero w srode, wiec niebardzo wien co myslec. Czytalam, ze TSH powinno byc w okolicach 1?
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A Ty Kochana to powinnaś dzisiaj!! ewentualnie jutro powtórzyć, ale też z rana.
Laura - a nie masz testu z czerwonym paskiem?? Bo na tym z niebieskim to ja nic nie widzę. Ale może ten niebieski tak wychodzi. Czerwony łatwiej zauważyć! -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A u mnie Kaczorka jak się sprawy mają, dobrze trafiłam? Bo Ty coś mądrze piszesz.
Hehe, nie wiem czy mądrze Piszę jak czuję - na podstawie dotychczasowych obserwacji
A co do Ciebie, to jeśli owulacja była wtedy co OF zaznaczył i jeśli mąż ma wszystko ok z żołnierzykami to powinno wystarczyć Nam w październiku wystarczyło
Heh, ja dziś od rana miałam bulgotanie w podbrzuszu a teraz cały czas się czuję jakbym jakaś pełna tam była. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Hehe, nie wiem czy mądrze Piszę jak czuję - na podstawie dotychczasowych obserwacji
A co do Ciebie, to jeśli owulacja była wtedy co OF zaznaczył i jeśli mąż ma wszystko ok z żołnierzykami to powinno wystarczyć Nam w październiku wystarczyło
Heh, ja dziś od rana miałam bulgotanie w podbrzuszu a teraz cały czas się czuję jakbym jakaś pełna tam była.