Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katik wrote:Mam dylemat czy brać dupka już dziś tak jak gin mówił czy się wstrzymać do np poniedziałku żeby mieć pewno9ść że owu była?
Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji monitoringiem to ja bym poczekała na skok temperatury, żeby mieć pewność, że owulacja była. Bo póki co Twój wykres na to nie wskazuje.
Karolina - ja kiedyś bezy nie lubiłam, ale jakiś czas temu zmieniłam zdanie. Zjadłabym sobie taką co planujesz zrobić -
Kaczorka wrote:Jeśli nie miałaś potwierdzonej owulacji monitoringiem to ja bym poczekała na skok temperatury, żeby mieć pewność, że owulacja była. Bo póki co Twój wykres na to nie wskazuje.
Karolina - ja kiedyś bezy nie lubiłam, ale jakiś czas temu zmieniłam zdanie. Zjadłabym sobie taką co planujesz zrobić -
hey Dziewczyny. Ponownie napisze mój post, bo nikt mi nie odpowiedział - obiecuję, ze jak zostanie bez odp to więcej go już nie wstawię ;p
Podczytuje Was od wczoraj i tak niesmiało zapytam - co sądzicie?
OF zmienił mi statystyke - po wpisaniu dzisiejszej tempki - wcześniej @ przewidywał na jutro (17 dc - 15.01) a teraz na 31dc - 19.01...
do wczoraj miałam głupi pomysł testowania jutro (w koncu OF jest trochę bardziej zaawansowany niz inne apki) ale teraz zmienił prognoze na ten sam dzień, który wskazuje moja apka, której uzywam od lat (Mój kalendarz- ale ona opiera sie na czystej matematyce)
średnio cykle mam 31 dniowe najczesciej 28-30,,, nie chce sie rozczarowac choc z drugiej strony to w sumie dopiero nasz 1 cs.
OF ma dane dopiero z tego cyklu bo co prawda mierze tempkę i zapisuje ale dopiero od polowy zeszlego cyklu
myślicie, ze kiedy testować aby się nie rozczarować ale jednocześnie wiadomo, ze jak najwcześniej ;p -
Kaczorka i Karolina jesteście następne w kolejce! Co was nie zobaczę w lutym na testowaniu!!!
Karolina90 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
K01 wrote:hey Dziewczyny. Ponownie napisze mój post, bo nikt mi nie odpowiedział - obiecuję, ze jak zostanie bez odp to więcej go już nie wstawię ;p
OF zmienił mi statystyke - po wpisaniu dzisiejszej tempki - wcześniej @ przewidywał na jutro (17 dc - 15.01) a teraz na 31dc - 19.01...
do wczoraj miałam głupi pomysł testowania jutro (w koncu OF jest trochę bardziej zaawansowany niz inne apki) ale teraz zmienił prognoze na ten sam dzień, który wskazuje moja apka, której uzywam od lat (Mój kalendarz- ale ona opiera sie na czystej matematyce)
średnio cykle mam 31 dniowe najczesciej 28-30,,, nie chce sie rozczarowac choc z drugiej strony to w sumie dopiero nasz 1 cs.
OF ma dane dopiero z tego cyklu bo co prawda mierze tempkę i zapisuje ale dopiero od polowy zeszlego cyklu
myślicie, ze kiedy testować aby się nie rozczarować ale jednocześnie wiadomo, ze jak najwcześniej ;p
Hmm ja. Ie lubię testować przed datą okresu bo później jak wychodzi I kreska to już mam złe myśli dlatego Ja bym poczekała
-
Flowwer wrote:K01 ja bym testowała w 12 dpo jaką ci wyznaczył OF.
tak myślałam, aby własnie wtedy testowac bo mogłabym wtedy ew. od razu zrobić bete i ew. powtórzyc ją w czwartek..
Dzięki za odpowiedzi - zobaczymy do kiedy wytrzymam - moze do tego wtorku sie samo wyjaśni... -
K01 wrote:hey Dziewczyny. Ponownie napisze mój post, bo nikt mi nie odpowiedział - obiecuję, ze jak zostanie bez odp to więcej go już nie wstawię ;p
myślicie, ze kiedy testować aby się nie rozczarować ale jednocześnie wiadomo, ze jak najwcześniej ;p
Patrząc na Twój wykres to ja bym poczekała jeszcze ze 3 dni z testowaniem
Cameline - czekam na plusika u CiebieCameline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cameline wrote:K01 ja bym zaczekała conajmniej 2 dni. Jeśli dobrze wyznaczyło owu to dopiero 9dc, jeśli cykle ok.30 dniowe to też jeszcze kilka dni. Cierpliwości
-
Kaczorka - a moze to nie kwestia termometru tylko tego ovarinu co biore? Ni wiem. W kazdym razie szyjka poszla w gore i twardnieje, sluz sie rozrzedza wiec wyglada na to ze owulka jednak bedzie.