Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:u mnie nici że złotego strzału w dniu jutrzejszym, daliśmy się z M. ponieść chwili dzisiaj, hihi no nic, jutro powtórka..
suri2016, Flowwer, kania85, Bocianiątko, Kwiatuszek32765 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Moze to byl wlasnie zloty strzal bo zadzialal Twoj wabik? Niby ludzoe nie maja ruji, ale badz co badz we wlasciwym momencie podobno robimy sie pociagajace nie do odparcia.
Ja niedawno usłyszałam od M że są takie dni kiedy on bardzo wyraźnie czuje moje feromony(mowił to w dniu prawdopodobnej owulacji) fajnie było to syszeć,szkoda że wcześniej nie dał znać kiedy pachnę najładniej....wielu mężczyzn to potwierdza...
tzn.tą teorię,nie to że Ja ładnie pachnę hahah bo to dziwnie zabrzmiało;-pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 22:34
suri2016 lubi tę wiadomość
-
no zobaczymy, jutro popołudniu powtórzymy nie planowałam tego, ale jakoś tak wyszło odwołam jutrzejszy monitoring bo już mi obojętnie czy pecherzyk peknie rano czy wieczorem jakoś w tym miesiącu ogólnie widzę, że idę trochę na żywioł
Flowwer, zubii, kania85, Bocianiątko, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:no zobaczymy, jutro popołudniu powtórzymy nie planowałam tego, ale jakoś tak wyszło odwołam jutrzejszy monitoring bo już mi obojętnie czy pecherzyk peknie rano czy wieczorem jakoś w tym miesiącu ogólnie widzę, że idę trochę na żywioł
Flowwer, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja was cały czas podczytuje i kibicuje to taki świeży powiew dnia dla mnie
To na bank.
Moj tez mowi ze generalnie w czasie owulacji jestem ponetniejsza ( sam wyczuwa dni najbardziej plodne) no i ponoc smak tam na dole sie zmienia xD
Koneser kwa mac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 23:44
suri2016, kaha, Flowwer lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:To na bank.
Moj tez mowi ze generalnie w czasie owulacji jestem ponetniejsza ( sam wyczuwa dni najbardziej plodne) no i ponoc smak tam na dole sie zmienia xD
Koneser kwa mac!
Z tym koneserem to rozbawiłaś mnie Podobno coś z tymi dniami płodnymi jest.. Jednak myślę, że my też trochę bardzie "flirtujemy" -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Kimmy i Tobie gratki Mi licząc 25 dniowy cykl to właśnie na 30.09. Więc tak jak Tobie.
Dziewczyny! Dzięki Wam wielkie! Zupełnie nie chciałam odpoczywać od Was, ale od tego stresu w oczekiwaniu na testowanie. Ostatnio miałam tyle nadziei, że później naprawdę czułam się okropnie. Tylko dlatego nie pisałam, żeby siebie nie nakręcać, ale dzielnie śledziłam co u Was słychać. Ciągle nie mogę uwierzyć. Widzicie na tym teście tą drugą kreskę prawda ? Nie mam zwidów?
Przed chwilą powiedziałam mężowi bo przyszedł i pyta czemu taka czerwona siedzę i dał mi termometr żeby sprawdzić czy mam gorączkę. Nie mogę się opanować i chętnie bym pobiegła wszystkim powiedzieć. To jest niesamowite. 5 miesięcy starań i jest
A moze by gratulacje:) u nas też 5 cs i nici niestety, juz zwatpilam nawet nie mierze temperatury na chwile obecną... Mam nadzieje ze się uda kiedyś w końcu tak jak Wam -
Kaczorka ja też tak miałam, średnio co godzinę się budziłam i jestem nieprzytomna. A jak już porządnie zasnelam to zaraz zadzwonił budzik
Pewnie to dlatego, że brzuch mnie bolał prawie całą noc👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
-Monika- wrote:A wszystko to dzięki temu że nie mierzysz temp i czujesz się wolna
Pewnie tak jest dziś mam trochę wyrzuty, że nie poczekalam z tym , ale trudno, jak ma być ciaza to i tak będzie.
przynajmniej napięcie trochę że mnie ulecialo, hihiKarolina90, kaha lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
U mnie jutro testowanie choc wątpię że sie udało ponieważ lekarz kazal mężowi wstrzymać sie od codziennego seksu i wytrzymac do owulacji aby plemniki byly zywsze wiec wspolzylismy dwa dni przed potwierdzona owulacja a potem juz nie bylo możliwości bo nie było męża. mam nadzieje że te dwa dni przed będą tym zlotym strzałem. moja temperatura caly czas utrzymuje sie na poziomie 37,1 ciagle mi zimno a chora nie jestem. czuje takie fizyczne zmeczenie i ciezko mi sie wstaje ale w ciagu dnia jak sie położę to oczy sane mi sie zamykaja. nie chce sie nakrecac ale w zeszlym miesiacu mialam chyba wszystkie objawy ciążowe a w tym miesiącu nic szczególnego. czulam jajniki na owulacje i to wszystko. jutro termin miesiączki wiec wszystko sie okaże. ale będę w szoku jak nie przyjdzie.kwas foliowy polykam juz od lipca i od tego czasu sie staram. we wrześniu poronilam co zostało potwierdzone przez lekarza. trzymajcie kciuki.Marlena
-
Ohooo co tu sie dzieje. Zaglądam po dlugim czasie a tu tyyyyle serduszek. No gratulacje dziewczyny to jest ewidentnie rekord:) trzymam kciuki za reszte oby koniec miesiąca był tak filletowy jak pierwsza połowa:)
Bocianiątko, Karolina90, A może by... lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Karolina90 wrote:Kaczorka ja też tak miałam, średnio co godzinę się budziłam i jestem nieprzytomna. A jak już porządnie zasnelam to zaraz zadzwonił budzik
Pewnie to dlatego, że brzuch mnie bolał prawie całą noc
Gdańsk, 31 l., kp -
Witam się i ja. Tez nie moglam spac. sniło mi sie cos strasznego i jak sie zpowrotem położyłam to był ciąg dalszy snu. sniło mi sie ze zaczęło mnie telepać,jakby jakaś padaczka. odwróciłam głowe do tylu i starałam się nie stracić przytoności. cała chodziłam pozniej zaczęłam mieć jakiś niedowład... nie mogłam nic powiedziec ani się ruszyć. cos strasznego
-
Oby nam tak ładnie końcówka miesiąca wyszla:) Ja się szykuje na testowanie 31.01. ale jeśli mi temperatura nie raczy jutro skoczyć, to będzie kiepsko, bo za mało dni do końca msc zostanie