Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    dziewczyny! matka natura jest jednak mądra, ovitrelle swoje a mój organizm swoje. pomimo podania zastrzyku owulację miałam jakoś wczoraj w ciągu dnia/wieczorem wiec chwała Bogu, że moje mądre libido wczoraj wieczorem skoczylo o 1000% i wykorzystałam M. gdybym czekała do dzisiejszego wieczora to plulabym sobie w brodę. wygląda na to, że owulacje miałam kilka godzin po zastrzyku- przestroga przed czekaniem 36 h. stąd już u mnie brak sluzu płodnego. asekuracyjnie powtórzę <3 z M. jak wróci z pracy. bilans więc taki, że współżyliśmy w pon. i śr. wieczorem a owu była jakoś w środę w ciągu dnia/wieczorem...

A nie mowilam ! Natura wie swoje.
    Mnie rez z zaskoczenia owulka wziela wiec pewnie walne tego testa 31.01 jak wy ^^
    Ale ma laski wkurwa. Zjechalam meza, wyrzucilam z siebie stek glosnych przeklenstw. Jestem glodna jak pies, a wlasnie spalilam warzywa. Noz kwa mac! Jesli fasol sie zapladnia to bedzie cholrykiem jak matka xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:50

suri2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Tak pytam, bo wczoraj miałam takie kłucie w prawym jajniku, że aż mi się w oczach mieniło.. Ja chyba sobie testa walnę w niedzielę - w 10 dc. A później będę grzecznie czekać :p
    u mnie dzisiaj jajnik promieniuję aż na nogę, ja też zatestuję w niedziele bedzie to 10 dpo, tylko że ja bede chyba z tych którm się nie udało, ale co tam lubie testować :D A JAK bedzie mi smutno to sobie dorysuję druga kreseczke :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:49

suri2016, Bocianiątko, Amy333, Natikka123 lubią tę wiadomość

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    A nie mowilam ! Natura wie swoje.

No na prawdę! jeszcze tylko dzisiejsza poprawka z <3 i czekam :) nie nastawiam się w ogóle na sukces bo kiepsko u mnie było ze śluzem płodnym w tym cyklu, ale różnie w życiu bywa ;)

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    u mnie dzisiaj jajnik promieniuję aż na nogę, ja też zatestuję w niedziele bedzie to 10 dpo, tylko że ja bede chyba z tych którm się nie udało, ale co tam lubie testować :D A JAK bedzie mi smutno to sobie dorysuję druga kreseczke :P

Monika nigdy nie mów nigdy, życie lubi nas zaskakiwać :)

zubii lubi tę wiadomość

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • melonek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam Wam napisać, że coś mnie w tym miesiącu owu robi w konia :D Ale patrzę, że nie tylko ja mam taką sytuację w tym miesiącu :D Byłam pewna, że będzie dziś albo jutro, a zdaje mi się, że była już 2 dni temu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:05

suri2016, -Monika- lubią tę wiadomość

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melonek wrote:
    Właśnie chciałam Wam napisać, że coś mnie w tym miesiącu owu robi w konia :D Byłam pewna, że będzie dziś albo jutro, a zdaje mi się, że była już 2 dni temu :P

Ale nas wszystkie zaskoczyła w tym miesiącu! ja się zastanawiam nad tym, żeby w przyszłym cyklu odpuścić wszystkich lekarzy, monitoringi itp i nie pójść na żywioł. jak widać na załączonym obrazku dobrze, że posłuchałam własnego ciała, a nie lekarza i tego co było widać w obrazie usg...

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Tak pytam, bo wczoraj miałam takie kłucie w prawym jajniku, że aż mi się w oczach mieniło.. Ja chyba sobie testa walnę w niedzielę - w 10 dc. A później będę grzecznie czekać :p
    A no widzisz ja Walnelam teraz w 9 i mam wątpliwości więc chociaż ty doczekaj do 10 dpo;) może akurat dobrze wrozy

ckai9n73kv974yz0.png
  • melonek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri, ja myślę, że to by była dobra decyzja, wcale bym się nie zdziwiła gdybyś właśnie wtedy zaszła :)

suri2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Madalene już po cichu gratuluję jaki tp ci wychodzi ?

Oj posypią się pozytywy na koniec miesiąca ! Zaczniecie pięknie jesień :love:

Suri ale miałaś nosa ! Dobrze jest słuchać przeczucia ! :*
    Kochana co znaczy z tym TP?

ckai9n73kv974yz0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Moniś ale się uśmiałam że sobie dorysujesz,hahaha

ckai9n73kv974yz0.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Kochana co znaczy z tym TP?

Termin porodu :D

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:

zubii na którą godzinę jutro idziesz? :)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    zubii na którą godzinę jutro idziesz? :)

8:10 lubię tak wcześnie bo się przynajmniej nie denerwuje pół dnia :)

channah lubi tę wiadomość

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Aha ładny zawias że mnie hahaha,może to pierwszy objaw... Niewiem skarbie,pewnie we wrześniu bym termin miała,super by było bo my z mężem oboje z września.Ale muszę zobaczyć co beta pokaże,więc narazie Sue nie jaram...

zubii lubi tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Ale nas wszystkie zaskoczyła w tym miesiącu! ja się zastanawiam nad tym, żeby w przyszłym cyklu odpuścić wszystkich lekarzy, monitoringi itp i nie pójść na żywioł. jak widać na załączonym obrazku dobrze, że posłuchałam własnego ciała, a nie lekarza i tego co było widać w obrazie usg...

Ty siebie powinnaś słuchać a ja męża :p u nas to on miał czuja ;)

madlene - z pewnością wszystko będzie dobrze ;) nic się nie bój! :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Tusiek86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene - II kreseczki - 9 dpo szybciutko :) :) więc szybciutko już teraz Ci bardzo serdecznie gratuluje :)

Mnie oprócz zatkanego nosa , zaczął boleć brzuch .Czuje takie rozpieranie , ciągniecie a ból promieniuje do krzyża :/ Test owulacyjny był pozytywny 11- stego. Co to będzie co to będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:49

• madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Ty siebie powinnaś słuchać a ja męża :p u nas to on miał czuja ;)

madlene - z pewnością wszystko będzie dobrze ;) nic się nie bój! :)
    dziekuje...
    Życie nonstop nas zaskakuje!miałam prace pełen etat,ciąza obumarła.Umowa wygasła 31.12.2016.Zapisałam sie na bezrobocie od 2 stycznia,przedwczoraj dostałam prace, od lutego,na umowe zlecenie niestety tylko na miesiąc,chyba ze przedłużą w co watpie bo to praca przy pisaniu orzeczeń kwalifikacji poboru wojskowego,wiec pewnie krótko...Jeżeli jutro beta wyjdzie ciązowa to bede najszczesliwsza osobą,i bede dowodem że los bywa przekorny...

ckai9n73kv974yz0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiek86 wrote:
    Madlene - II kreseczki - 9 dpo szybciutko :) :) więc szybciutko już teraz Ci bardzo serdecznie gratuluje :)

Mnie oprócz zatkanego nosa , zaczął boleć brzuch .Czuje takie rozpieranie , ciągniecie a ból promieniuje do krzyża :/ Test owulacyjny był pozytywny 11- stego. Co to będzie co to będzie...
    też mam takie rozpieranie...dziwne bóle brzucha w okolicach jajników

ckai9n73kv974yz0.png
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiek86 wrote:

Zazdroszczę wam dziewczyny :) u mnie niestety testy negatywne mimo że w brzuchu też coś ciągnie ale testy mówią że to nie fasola :(

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • Katik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męczy mnie dziś ból tak jak na @ (dość intensywny) i wydaje mi się, że będzie trzymał dość długo. Trochę zaczynam się niepokoić czy wszystko ok.

p19ucsqvbtkflok9.png
‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ