Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
suri2016 wrote:dziewczyny! matka natura jest jednak mądra, ovitrelle swoje a mój organizm swoje. pomimo podania zastrzyku owulację miałam jakoś wczoraj w ciągu dnia/wieczorem wiec chwała Bogu, że moje mądre libido wczoraj wieczorem skoczylo o 1000% i wykorzystałam M. gdybym czekała do dzisiejszego wieczora to plulabym sobie w brodę. wygląda na to, że owulacje miałam kilka godzin po zastrzyku- przestroga przed czekaniem 36 h. stąd już u mnie brak sluzu płodnego. asekuracyjnie powtórzę z M. jak wróci z pracy. bilans więc taki, że współżyliśmy w pon. i śr. wieczorem a owu była jakoś w środę w ciągu dnia/wieczorem...
A nie mowilam ! Natura wie swoje.
Mnie rez z zaskoczenia owulka wziela wiec pewnie walne tego testa 31.01 jak wy ^^
Ale ma laski wkurwa. Zjechalam meza, wyrzucilam z siebie stek glosnych przeklenstw. Jestem glodna jak pies, a wlasnie spalilam warzywa. Noz kwa mac! Jesli fasol sie zapladnia to bedzie cholrykiem jak matka xDWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:50
suri2016, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Tak pytam, bo wczoraj miałam takie kłucie w prawym jajniku, że aż mi się w oczach mieniło.. Ja chyba sobie testa walnę w niedzielę - w 10 dc. A później będę grzecznie czekać :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 16:49
suri2016, Bocianiątko, Amy333, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:A nie mowilam ! Natura wie swoje.
No na prawdę! jeszcze tylko dzisiejsza poprawka z i czekam nie nastawiam się w ogóle na sukces bo kiepsko u mnie było ze śluzem płodnym w tym cyklu, ale różnie w życiu bywa3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
-Monika- wrote:u mnie dzisiaj jajnik promieniuję aż na nogę, ja też zatestuję w niedziele bedzie to 10 dpo, tylko że ja bede chyba z tych którm się nie udało, ale co tam lubie testować A JAK bedzie mi smutno to sobie dorysuję druga kreseczke
Monika nigdy nie mów nigdy, życie lubi nas zaskakiwaćzubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Właśnie chciałam Wam napisać, że coś mnie w tym miesiącu owu robi w konia Ale patrzę, że nie tylko ja mam taką sytuację w tym miesiącu Byłam pewna, że będzie dziś albo jutro, a zdaje mi się, że była już 2 dni temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:05
suri2016, -Monika- lubią tę wiadomość
-
melonek wrote:Właśnie chciałam Wam napisać, że coś mnie w tym miesiącu owu robi w konia Byłam pewna, że będzie dziś albo jutro, a zdaje mi się, że była już 2 dni temu
Ale nas wszystkie zaskoczyła w tym miesiącu! ja się zastanawiam nad tym, żeby w przyszłym cyklu odpuścić wszystkich lekarzy, monitoringi itp i nie pójść na żywioł. jak widać na załączonym obrazku dobrze, że posłuchałam własnego ciała, a nie lekarza i tego co było widać w obrazie usg...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:Tak pytam, bo wczoraj miałam takie kłucie w prawym jajniku, że aż mi się w oczach mieniło.. Ja chyba sobie testa walnę w niedzielę - w 10 dc. A później będę grzecznie czekać :p
-
-Monika- wrote:u mnie dzisiaj jajnik promieniuję aż na nogę, ja też zatestuję w niedziele bedzie to 10 dpo, tylko że ja bede chyba z tych którm się nie udało, ale co tam lubie testować A JAK bedzie mi smutno to sobie dorysuję druga kreseczke
-
zubii wrote:Termin porodu
zubii lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Ale nas wszystkie zaskoczyła w tym miesiącu! ja się zastanawiam nad tym, żeby w przyszłym cyklu odpuścić wszystkich lekarzy, monitoringi itp i nie pójść na żywioł. jak widać na załączonym obrazku dobrze, że posłuchałam własnego ciała, a nie lekarza i tego co było widać w obrazie usg...
Ty siebie powinnaś słuchać a ja męża :p u nas to on miał czuja
madlene - z pewnością wszystko będzie dobrze nic się nie bój! -
Madlene - II kreseczki - 9 dpo szybciutko więc szybciutko już teraz Ci bardzo serdecznie gratuluje
Mnie oprócz zatkanego nosa , zaczął boleć brzuch .Czuje takie rozpieranie , ciągniecie a ból promieniuje do krzyża Test owulacyjny był pozytywny 11- stego. Co to będzie co to będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 17:49
-
Kaczorka wrote:Ty siebie powinnaś słuchać a ja męża :p u nas to on miał czuja
madlene - z pewnością wszystko będzie dobrze nic się nie bój!
Życie nonstop nas zaskakuje!miałam prace pełen etat,ciąza obumarła.Umowa wygasła 31.12.2016.Zapisałam sie na bezrobocie od 2 stycznia,przedwczoraj dostałam prace, od lutego,na umowe zlecenie niestety tylko na miesiąc,chyba ze przedłużą w co watpie bo to praca przy pisaniu orzeczeń kwalifikacji poboru wojskowego,wiec pewnie krótko...Jeżeli jutro beta wyjdzie ciązowa to bede najszczesliwsza osobą,i bede dowodem że los bywa przekorny... -
Tusiek86 wrote:Madlene - II kreseczki - 9 dpo szybciutko więc szybciutko już teraz Ci bardzo serdecznie gratuluje
Mnie oprócz zatkanego nosa , zaczął boleć brzuch .Czuje takie rozpieranie , ciągniecie a ból promieniuje do krzyża Test owulacyjny był pozytywny 11- stego. Co to będzie co to będzie... -
Tusiek86 wrote:Madlene - II kreseczki - 9 dpo szybciutko więc szybciutko już teraz Ci bardzo serdecznie gratuluje
Mnie oprócz zatkanego nosa , zaczął boleć brzuch .Czuje takie rozpieranie , ciągniecie a ból promieniuje do krzyża Test owulacyjny był pozytywny 11- stego. Co to będzie co to będzie...
Zazdroszczę wam dziewczyny u mnie niestety testy negatywne mimo że w brzuchu też coś ciągnie ale testy mówią że to nie fasola
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r