Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama ze sobą się dzisiaj męczę.. coś bym zjadła, ale nie wiem co. Energii życiowej brak a na spanie za wcześnie.
I chyba jestem nieznośna, bo własny mąż się mnie pytał kiedy znów będę normalna :psuri2016, zubii, madlene88, Tusiek86 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Sama ze sobą się dzisiaj męczę.. coś bym zjadła, ale nie wiem co. Energii życiowej brak a na spanie za wcześnie.
I chyba jestem nieznośna, bo własny mąż się mnie pytał kiedy znów będę normalna :p
Kaczorka czekam na Twoje niedzielne testowanie coś mi tu na ciażę wygląda
wpisałabyś mnie Proszę na 31.01?zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
zubii wrote:8:10 lubię tak wcześnie bo się przynajmniej nie denerwuje pół dnia
to prawda, też tak wolę ale jestem ciekawa co tam u Ciebie w brzuszku pisz od razu po wizycie!zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Kaczorka czekam na Twoje niedzielne testowanie coś mi tu na ciażę wygląda
wpisałabyś mnie Proszę na 31.01?
No zobaczmy co tam wyjdzie :p
Wprawdzie jutro miałam uzupełniać listę, ale po starej znajomości wpisze Cię dzisiaj -
suri2016 wrote:u mnie już po szaleństwach z M. czekam więc teraz do 31.01
Ja jak już jest po ( w owulacje ) to jestem cała szczęśliwa.
W dniach kiedy wiem że "trzeba" a nie że "można" chodzę cała zestresowana. Zawsze boje się że coś nie tak pójdzie i całe testowanie wyczekiwanie na owulacje na nic. Poza tym czasami to ja wcale nie mam nawet ochoty na w tym czasie a trzeba jeszcze robić dobrą minę do złej gry. Trzeba sprawić by facet miał ochotę w momencie kiedy sama nie mam za bardzo.
Też tak czasami macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 19:36
-
Tusiek86 wrote:Ja jak już jest po ( w owulacje ) to jestem cała szczęśliwa.
W dniach kiedy wiem że "trzeba" a nie że "można" chodzę cała zestresowana. Zawsze boje się że coś nie tak pójdzie i całe testowanie wyczekiwanie na owulacje na nic. Poza tym czasami to ja wcale nie mam nawet ochoty na w tym czasie a trzeba jeszcze robić dobrą minę do złej gry. Trzeba sprawić by facet miał ochotę w momencie kiedy sama nie mam za bardzo.
Też tak czasami macie?
też tak mam ;P ale sexi piżamka zawsze pomagaTusiek86 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Tusiek86 wrote:Ja jak już jest po ( w owulacje ) to jestem cała szczęśliwa.
Też tak czasami macie?Tusiek86 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Zrob test ciążowy, nie owulacyjny
mam 2 więc oszczędzałam ale jutro zrobię ;p jeśli madlene88 wyszedł 9 dpo to może mi w 11 dpo wyjdzie jakiś bladzioszekBocianiątko, madlene88 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:też tak mam ;P ale sexi piżamka zawsze pomaga
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Coś w tym jest,bo na codzień śpię w piżamce mniej sexi ale kiedybym nie założyła koszulkę sexi to mój zawsze ma chętke,przyuwazcie, zróbcie taki test facetom hahaha
ja na codzień mam jak to mój M mówi Mikołajową bo czerwone długie spodnie i jej nie lubi :p za to jak ubiorę moją czarną z nocy poślubnej to się dzieje ;p chłopy to jednak proste istotyKatik, madlene88, Maja84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Gratulacje, madlene88!
Ja dziś zatestowałam, ale niestety białość Za to @ powinna przyjść dziś, a zamiast niej jest biały, dość rzadki śluz. Zawsze miałam suszę przed.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 20:09
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Ja dziś zatestowałam, ale niestety białość Za to @ powinna przyjść dziś, a zamiast niej jest biały, dość rzadki śluz. Zawsze miałam suszę przed.
Do puki nie ma @ może jeszcze wszystko się wydarzyć
Suri na pewno dam znać :* już mam stresa... -
suri2016 wrote:No na prawdę! jeszcze tylko dzisiejsza poprawka z i czekam nie nastawiam się w ogóle na sukces bo kiepsko u mnie było ze śluzem płodnym w tym cyklu, ale różnie w życiu bywa
U mnie tak samo. Typowo rozciagliwy pojawil sie 15 dc rano a niby owulka miala byc 13-14...