Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sakota wrote:Dziewczyny! Jest sprawa
https://zapodaj.net/afe64e6dedb20.jpg.html
Gratulację i miłego dnia życze co do Bety nie trzeba być na czczo więc nawet popołudniu zrobisz w diagnostyceSakota lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Sakota wrote:Dziewczyny! Jest sprawa
https://zapodaj.net/afe64e6dedb20.jpg.htmlBocianiątko, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Trzymam kciuki za betę! I myślę, że już mogę Ci pogratulować! Ja mam dziś dużo mniej widocznego bladziocha, bardziej cień, a właśnie czekam w kolejce do pobrania krwi
czekamy na wyniki a pokaż zdjęcie testusmeg lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Jestem po wizycie...Mój zarodek ma 0.35 cm i ma już serduszko termin mam wg owulki wszystko tak jak liczę od początku pokrywa się z USG no to idziemy dziś dać prezenty dla dziadków jutro też nie może z nami iść więc pójdziemy szybciej
Sakota, Mada92, gg88, gosiek25, Asiek1214, Cameline, Bocianiątko, sylvia94, suri2016, Princesska, Maja84, melonek, Kaczorka, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
U mnie wpiszcie @. Mimo wszystko się nie dziwę, bo dopiero zdiagnozowaliśmy problem u męża z plemnikami ale jakoś to suplementacją wyrównamy i może następnym razem
Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek!zubii lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:Jestem po wizycie...Mój zarodek ma 0.35 cm i ma już serduszko termin mam wg owulki wszystko tak jak liczę od początku pokrywa się z USG no to idziemy dziś dać prezenty dla dziadków jutro też nie może z nami iść więc pójdziemy szybciej
Gratuluję i cieszę się, że wszystko u Was w porządku -
zubii wrote:Jestem po wizycie...Mój zarodek ma 0.35 cm i ma już serduszko termin mam wg owulki wszystko tak jak liczę od początku pokrywa się z USG no to idziemy dziś dać prezenty dla dziadków jutro też nie może z nami iść więc pójdziemy szybciej
Ale cudownie! Gratuluję!zubii lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
zubii wrote:Mój ojciec będzie wniebowzięty jeżeli to będzie wnuk.Tomasz 09.2018
prośba do zaciążonych napiszcie o objawach oraz czy gdzieś tam w podświadomości wiedziałyście że tym razem się udałoTomasz 09.2018
-Monika- wrote:Z tego co zauważyłam na liście po prawej stronie jest bardzo dużo , zaś po lewej @. Nie dobrze chociaż ja jestem na 90% że u mnie bedzie @Tomasz 09.2018
gg88 wrote:prośba do zaciążonych napiszcie o objawach oraz czy gdzieś tam w podświadomości wiedziałyście że tym razem się udało
Niby przeczucie było ale po 4 nie udanych i długich cyklach zwatpilam. Jedynie co mi nie dawało spokoju to rosnącą tempka oraz wrażliwe sutki przy dotyku zawsze zaczynało się po owulacji i kończyło 7 sposób a tym razem zaczęło się od 6 dpo i nie przechodziło. W dniu gdy tempka mi poszybował wyszedł cień za 3 dni były grubsze kreski w pierwszej ciąży czułam wieczorami zagniezdzenie tempka tak samo rosla. Ale wszystko zawsze wygląda jakbym miała dostać @. W pierwszej ciąży miałam bóle od owulki i to było dziwne a teraz dopiero w dzień przed testem. -
no to u mnie powoli @ się rozkręca - plamka czerwona w wc...to już wiem na co mnie tak wczoraj brzuch bolał tylko dziwne że piersi nie bolą bo to szło w komplecie zawszeTomasz 09.2018
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja przez ten głupi skok mam nadzieje, nie potrafię się na niczym skupić, tylko jedno chodzi mi po głowie, ZWARIOWAĆ można, losie jak to męczy.
Monia cała nadzieja w tobie ktoś musi z 23 mieć serducho do podtrzymania statystykiBocianiątko lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r