Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny widzę , że na naszej styczniowej liście ja jestem w następna w kolejce na
Co prawda mam na jutro zapisany termin testowania i pewnie dla swojego świętego spokoju siknę sobie na test ale wydaje mi się , że może być jeszcze ciut za wcześnie ( troszku owulacja się opóźniła ) choć w domu mam testy o czułości 10.
Zubii nie ukrywam , że zazdroszczę Ci tego widoku na usg :*zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, właśnie odabrałam wyniki badań i może któraś się orientuje. Wysoki czy niski stosunek lh do fsh wskazuje na pcos? U mnie wychodzi 1,46
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
-Monika- wrote:Przez ten stres zjadłam tabliczke czekolady, więc okres się zbliża
Też mam parcie na słodkie od wczoraj... trzeba będzie więcej ćwiczyćTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Kaczorka wrote:Hmm, to ja nie mam w ogóle parcia na słodkie.
Za to jakiś przygnębiający nastrój mnie łapie
Bo ty masz już ciążowe wahania nastroju ale pomyśl że już prawie weekendTomasz 09.2018
Gratuluję wszystkim nowo zaciążonym co jakiś czas tu zaglądam, ale siędze cicho, bo w sumie nie mam nic ciekawego do dodadania Agnieeeecha miałaś wczoraj IUI? Z nowości to wiem tylko tyle, że cały przyszły cykl zleci nam na badaniach a z pierwszym jego dniem startuję z tabletkami anty, żeby dać odpocząć jajnikom. Pozdrawiam
zubii lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Gratuluję wszystkim nowo zaciążonym co jakiś czas tu zaglądam, ale siędze cicho, bo w sumie nie mam nic ciekawego do dodadania Agnieeeecha miałaś wczoraj IUI? Z nowości to wiem tylko tyle, że cały przyszły cykl zleci nam na badaniach a z pierwszym jego dniem startuję z tabletkami anty, żeby dać odpocząć jajnikom. Pozdrawiam
Hej,
mam prośbę kiedyś wspominałaś że masz dobrego gin w Katowicach, mogłabyś dać namiarTomasz 09.2018
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Gratuluję wszystkim nowo zaciążonym co jakiś czas tu zaglądam, ale siędze cicho, bo w sumie nie mam nic ciekawego do dodadania Agnieeeecha miałaś wczoraj IUI? Z nowości to wiem tylko tyle, że cały przyszły cykl zleci nam na badaniach a z pierwszym jego dniem startuję z tabletkami anty, żeby dać odpocząć jajnikom. Pozdrawiam
-
gg88 wrote:Hej,
mam prośbę kiedyś wspominałaś że masz dobrego gin w Katowicach, mogłabyś dać namiarMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:W Katowicach prowadzi nas obecenie ginekolog, endrokrynolog Anna Cygal w Invimedzie <jeżeli masz kartę Medicover to pierwsza wizyta jest darmowa>, wcześniej chodziłam do Bielewicza, ale po czasie stwierdzam, że to była strata czasu i pieniędzy tyle miesięcy w plecy i ani razu nawet nie zlecił podstawowych badań, a na mój żałosny progesteron tylko stwierdził, że taka moja uroda. 150zł za każdą wizytę <nawet za monitoring!>, mega opóźnienia i czekanie w poczekalni czasami nawet 2-3h! Nigdy więcej! Z ginekologów mogę polecić Martę Maksym, rzeczowa i kompetentna. Gdyby nie fakt, że czeka nas invitro to nadal bym z chęcią do niej chodziła, a na pewno do niej wrócę, gdy się w końcu doczekamy upragnionej ciąży.
dziękujęTomasz 09.2018
zubii wrote:Jestem po wizycie...Mój zarodek ma 0.35 cm i ma już serduszko termin mam wg owulki wszystko tak jak liczę od początku pokrywa się z USG no to idziemy dziś dać prezenty dla dziadków jutro też nie może z nami iść więc pójdziemy szybciej
awwww super Kochana, gratuluję! Mąż był z Toba?zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Spokojnie dzieeczyny.nie ma co sie stresowac.powiem Wam ze ja sikalam ,po prostu..bylam pewna ze bedzie jedna kreska.i na odwal sie siknelam,schowalam test do torebki bo akurat bylam u tesciowej..ubralam sie i wyszlam z domu .zagladam a tam wyrazna kreska z popoludniowego. Tak naprawde zero jakichkolwiek objawow
Wiec na spokojnie.jak ma sie udac to i tak sie uda.zubii, Katik lubią tę wiadomość
-
Czytałam wszystkie,ledwie nadążam za waszym tempem,dzień się zaczął nie fajnie,jechałam na betę z siostra i na moim zielonym, pan przejechal na czerwonym i wjechał w nas,na szczęście wychamowałam,i skończyło się tylko na lekkiej stłuczce.Jego ubezpieczenie pokryje moje szkody.Na betę i tak za wszelką Cene Dojechałam!!!Także super!wyniki popołudniu,jeżeli będą pozytywne to umre że szczęścia;)
-
madlene88 wrote:Czytałam wszystkie,ledwie nadążam za waszym tempem,dzień się zaczął nie fajnie,jechałam na betę z siostra i na moim zielonym, pan przejechal na czerwonym i wjechał w nas,na szczęście wychamowałam,i skończyło się tylko na lekkiej stłuczce.Jego ubezpieczenie pokryje moje szkody.Na betę i tak za wszelką Cene Dojechałam!!!Także super!wyniki popołudniu,jeżeli będą pozytywne to umre że szczęścia;)
Trzymam mocno kciuki dobrze że nic wam się nie stało, ale dzisiaj ogrom stłuczekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 12:54
madlene88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r