Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki kochane, póki co wolę myśleć, że to jeszcze ovitrelle płata mi figle, a ewentualnie się pozytywnie zaskoczyć. jutro rano zrobię test, jeśli dzisiejsza kreska to zasługa ovitrelle to jutro powinno jej nie być albo być ledwo widoczna. zobaczymy, trzymam emocje na wodzy
Mycha powtórz test jeszcze jutro, zdecydowanie może być jeszcze za wcześnie. nic straconego
zubii, Amy333 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
melonek wrote:Dziewczyny...
https://zapodaj.net/f143854d73ee9.jpg.html z 4:30
https://zapodaj.net/ae3192d20c08d.jpg.html ten sam test o 9 rano
melonek cudownie!!!!! gratuluję! krecha jak byk3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:dzięki kochane, póki co wolę myśleć, że to jeszcze ovitrelle płata mi figle, a ewentualnie się pozytywnie zaskoczyć. jutro rano zrobię test, jeśli dzisiejsza kreska to zasługa ovitrelle to jutro powinno jej nie być albo być ledwo widoczna. zobaczymy, trzymam emocje na wodzy
Mycha powtórz test jeszcze jutro, zdecydowanie może być jeszcze za wcześnie. nic straconego
Rozumiem :* czekam razem z Tobą ale jak dla mnie to tylko formalność :*suri2016 lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:dziewczyny, które wczoraj widziały mój test, może to jednak nie był ovitrelle? kreska dziś wydaje się ciemniejsza, co myślicie?
https://zapodaj.net/5a3a9812c54bd.jpg.html
Bedzie dzidziolek:)suri2016 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze to do mnie nie dociera! Ogólnie to zachowałam się jak wariatka Źle spałam w nocy, obudziłam się o 4 i czułam, że już nie zasnę. Pomyślałam, że wstanę zrobię ten test żeby było z głowy... naprawdę myślałam, że będzie biel... że nawet jak się udało to jeszcze nic nie wyjdzie na teście. Robię ten test, po 4 minutach ot tak sobie zerkam i... nie wierzę wydarłam się o tej 4 rano na całe mieszkanie do męża, że ma tu szybko przyjść, haha on wpada zaspany, ledwo kontaktuje, a ja stoję zamurowana. Jeju dziewczyny, jutro zrobię kolejny test, oby to nie był fałszywy alarm.
Asik84, mamusia2, AnnaManna, Maja84, Bocianiątko, gosiek25, Edycik lubią tę wiadomość
-
melonek wrote:Jeszcze to do mnie nie dociera! Ogólnie to zachowałam się jak wariatka Źle spałam w nocy, obudziłam się o 4 i czułam, że już nie zasnę. Pomyślałam, że wstanę zrobię ten test żeby było z głowy... naprawdę myślałam, że będzie biel... że nawet jak się udało to jeszcze nic nie wyjdzie na teście. Robię ten test, po 4 minutach ot tak sobie zerkam i... nie wierzę wydarłam się o tej 4 rano na całe mieszkanie do męża, że ma tu szybko przyjść, haha on wpada zaspany, ledwo kontaktuje, a ja stoję zamurowana. Jeju dziewczyny, jutro zrobię kolejny test, oby to nie był fałszywy alarm.
melonek krecha wyrazna, gratuluję Ci z całego jutro powtórz test a w pon leć na betęzubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
melonek wrote:Jeszcze to do mnie nie dociera! Ogólnie to zachowałam się jak wariatka Źle spałam w nocy, obudziłam się o 4 i czułam, że już nie zasnę. Pomyślałam, że wstanę zrobię ten test żeby było z głowy... naprawdę myślałam, że będzie biel... że nawet jak się udało to jeszcze nic nie wyjdzie na teście. Robię ten test, po 4 minutach ot tak sobie zerkam i... nie wierzę wydarłam się o tej 4 rano na całe mieszkanie do męża, że ma tu szybko przyjść, haha on wpada zaspany, ledwo kontaktuje, a ja stoję zamurowana. Jeju dziewczyny, jutro zrobię kolejny test, oby to nie był fałszywy alarm.
Gratulacje!!! Same dobre wiadomości -
Melonek graty! Chociaz jadna z nas! -
Melonek! Gratulacje! Uwielbiam takie wieści z rana! Cudownie Czekam jeszcze surii na Twoją betę natomiast skoro ciemnieje to wierzę mocno, że to jednak kruszynka, a nie ovitrelle!
Melonek, u mnie wyglądało to praktycznie identycznie. Tego dnia obudziłam się o 2 w nocy z myślą, że jest dzidzi. Miałam uderzenia gorąca i spać nie mogłam. Ja natomiast nie miałam tyle odwagi i nie zrobiłam testu myśląc, że znów złudna nadzieja. Jestem przekonana, że u Ciebie to nie jest fałszywy alarm i jeszcze raz moje gratulacje. Dla mnie to był niezapomniany dzień kiedy pierwszy dzień z myślą, że będziemy mieli dzidzi -
U mnie wygladalo to podobnie. Zrobilam test z popoludniowego przed terminem @. Bylam wtedy u tesciowej. siknelam ledwo..bo sikac mi sie nie chcialo. wsadzilam test do torebki.ubralam sie i szybko wyszlam po corke do przedszkola. w drodze patrze a tam krecha. myslalam ze mam zwidy jakies haha
-
Suri!!! Krecha ciemnieje! Trzymam mocno kciuki!
Melonek, gratki, piękna krecha
U mnie 5 dpo, oczekiwanie...zubii, suri2016 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)