Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Innamorata88, a może zamiast InVitro natura zrobiła swoje? moze jakis tescik? ale by była niespodzianka
Suri, czekamy na wspaniałe wiadomości, myślimy o Tobie!!!
A ja chyba bede miec dziś owulke bo śluz idealny, ilość też, a seksy były w sobotę rano dzis wracam po 18, może być już za późno. Siet -
innamorata88 wrote:Nie można odpuszczać! Gdzieś tkwi przyczyna niepowodzeń, a czasem jest to zwykły niefart. Znalezienie dobrego ginekologa, który Was przygarnie to już połowa sukcesu.
-
AnnaManna wrote:Innamorata88, a może zamiast InVitro natura zrobiła swoje? moze jakis tescik? ale by była niespodzianka
A ja chyba bede miec dziś owulke bo śluz idealny, ilość też, a seksy były w sobotę rano dzis wracam po 18, może być już za późno. Siet
Katik cierpliwości, nic więcej - mi z każdym kolejnym niepowodzeniem jakoś łatwiej wziąć to na klatę, teraz działamy stricte zadaniowo. Bez ojojania.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Do kogo się zapisałaś?
zubii oby bo ten prawie tygodniowy pms już mnie dobija
Na razie dostałam jeszcze namiar do lekarza w Olkuszu - zobaczymy co mi powieTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
AnnaManna wrote:Innamorata88, a może zamiast InVitro natura zrobiła swoje? moze jakis tescik? ale by była niespodzianka
A ja chyba bede miec dziś owulke bo śluz idealny, ilość też, a seksy były w sobotę rano dzis wracam po 18, może być już za późno. Siet
To u mnie teraz tak było że pozytywny test wyszedł mi wtedy gdy tz wracał zmęczony z pracy i nie dał rady z wytryskiem na drugi dzień byłam podlamana bo już tempka skoczyła test negatywny ale wtedy chyba miałam owu a przytulanki były o 22 więc chodziłam zdolowana że się nie uda bo za późno a jednak się udało także głowa do góry i nie trać nadziei tylko serduszkujcie trzymam kciuki -
jestem! melduję się z beta 71,78 mlu/ml w 11/12 dpo nie wierzę!!!
KarolinaSeven, asiunia9812, _Hope_, Amy333, AnnaManna, zubii, Cameline, nika1986, Minerva, Karolina90, Katik, A może by..., -Monika-, Xenka, Bocianiątko, kaha, KasiaHaBe, lilka1984, gosiek25, i-feel-you, Asik84, bertha lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:jestem! melduję się z beta 71,78 mlu/ml w 11/12 dpo nie wierzę!!!
suri2016 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
suri2016 wrote:jestem! melduję się z beta 71,78 mlu/ml w 11/12 dpo nie wierzę!!!
suri2016 lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:To u mnie teraz tak było że pozytywny test wyszedł mi wtedy gdy tz wracał zmęczony z pracy i nie dał rady z wytryskiem na drugi dzień byłam podlamana bo już tempka skoczyła test negatywny ale wtedy chyba miałam owu a przytulanki były o 22 więc chodziłam zdolowana że się nie uda bo za późno a jednak się udało także głowa do góry i nie trać nadziei tylko serduszkujcie trzymam kciuki
zubii lubi tę wiadomość
-
Zubii, powiem Ci że mnie teraz pocieszyłaś.
Wracam dziś z pracy, robieram się do naga i będę czekać na mojego R Bedzie serduszkowanie, bedzie obiad. Nie będzie seksów, to na obiad dostanie kanapki z masłem do końca następnego cyklu
Ja już nie używam testów owu, raz że mnie to trochę stresuje, bo chodzę i wciąż myślę o tym, dwa: ze względu na cenę. Tu gdzie mieszkam najtansze opakowanie testów 7 szt kosztuje w przeliczeniu na zł około 95zł!! Może, jak będę w Polsce, to kupię na zapas.suri2016, zubii lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że smędze, ale od wczoraj do bóli podbrzusza doszły widoczne tylko po badaniu szyjki ślady kremowego śluzu z brązową ,,starą" krwią. Liczyć to jako @?suri2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości