Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a patrzyłyście kiedyś na ten kalkulator? Mi w tym cyklu co do dnia wskazał owu i "miesięcznice"
http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=trueBocianiątko, Camie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Dziewczyny a patrzyłyście kiedyś na ten kalkulator? Mi w tym cyklu co do dnia wskazał owu i "miesięcznice"
http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true
W sb z tego wychodziła by mi implantacją :p ha i dzis test z krwi moze być pozytywny :p ciekawe na ile sie to sprawdza z moczu jak narazie ciazy brak -
OjMaryś wrote:Dziewczyny a patrzyłyście kiedyś na ten kalkulator? Mi w tym cyklu co do dnia wskazał owu i "miesięcznice"
to ja od dziś powinnam uprawiac sporty a w czwartek owu, zobaczymy czy się sprawdzi -
"Zarodek dotarł dziś do macicy" Zobaczymy czy faktycznie
A piwko takie zimne na mnie czeka w lodówce Taką mam na ne dzisiaj ochotę Ale jak zarodek dotarł do macicy, to się może powstrzymamBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Ha widzicie humorki Wam poprawiłam czekamy kochane czekamy Ja dziś jak debilka totalna chodzę i się uśmiecham cały czas nie wiem co mi jest mama moja sie mnie pytała czy na pewno nic nie brałam że taki dobry humor mama ( oczywiście żartem)
U mnie dziś implantacja zarodka +/-3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:38
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
U mnie pokazuje tyle co i ja wiem - że pierwszy dzień @ :p
Najgorzej, że dni płodne wypadną mi w tym cyklu od poniedziałku do piątku.. A ostatnią rzeczą po pracy na jaką mam chęć jest seks. Aczkolwiek w październiku też tak było i się udało :p -
OjMaryś wrote:Dziewczyny a patrzyłyście kiedyś na ten kalkulator? Mi w tym cyklu co do dnia wskazał owu i "miesięcznice"
Mi co do dnia wyznaczył ovu oraz @ i wyszystko przy monitoringu więc wiem że się nie pomylił
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Dziewczyny a patrzyłyście kiedyś na ten kalkulator? Mi w tym cyklu co do dnia wskazał owu i "miesięcznice"
Więc i na ten cykl nie licze nawet nie chce mi się kochać. -
-Monika- wrote:U mnie się nie spradzilo, ale może dlatego ze caly czas mam co raz to krótsze cykle i co za tym idzie II faza krótsza.
Więc i na ten cykl nie licze nawet nie chce mi się kochać. -
-Monika- wrote:U mnie się nie spradzilo, ale może dlatego ze caly czas mam co raz to krótsze cykle i co za tym idzie II faza krótsza.
Więc i na ten cykl nie licze nawet nie chce mi się kochać.
Kaczorka, tak samo. Nie ma że boli i ze po pracy. Działać trzebaMaja84 lubi tę wiadomość
-
Suri, zubii gratulacje!!
Ja obiecalam sobie ze zatestuje dopiero 5.01 jesli @ nie wpadnie wczesniej. Narazie brak jakichkolwiek oznak - ni @ ni ciazy. Gowno to takie zawieszenie!
A sorry. Jak na komende zaczal mnie prawy jajnik bolec. Tak na e dni przed okresem? Shame on u!
Ja jesli jestem w ciazy to mi sie z tym kalendarzem pokrywa prawdopodobna implementacja xDWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:44
-Monika- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:U mnie się nie spradzilo, ale może dlatego ze caly czas mam co raz to krótsze cykle i co za tym idzie II faza krótsza.
Więc i na ten cykl nie licze nawet nie chce mi się kochać.
Wolałam juz seks na zawołanie niż wstrzykiwanie to dopiero zero romantyzmu :p -
Oluchna wrote:"Zarodek dotarł dziś do macicy" Zobaczymy czy faktycznie
A piwko takie zimne na mnie czeka w lodówce Taką mam na ne dzisiaj ochotę Ale jak zarodek dotarł do macicy, to się może powstrzymam
Ja się śmieje jak teraz sprawdziłam że jutro będzie "Zarodek dotarł dziś do macicy" oczywiście to u mnie bajka w tym cyklu ale fajnie się czyta
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=trueBocianiątko, OjMaryś lubią tę wiadomość
Franko czeka na rodzeństwo
zaczynamy 4cs -
Flowwer wrote:na 10.01 masz termin @ ?
Ja się śmieje jak teraz sprawdziłam że jutro będzie "Zarodek dotarł dziś do macicy" oczywiście to u mnie bajka w tym cyklu ale fajnie się czytaOjMaryś lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Ha widzicie humorki Wam poprawiłam czekamy kochane czekamy Ja dziś jak debilka totalna chodzę i się uśmiecham cały czas nie wiem co mi jest mama moja sie mnie pytała czy na pewno nic nie brałam że taki dobry humor mama ( oczywiście żartem)
U mnie dziś implantacja zarodka +/-3 dni
a ja wczoraj miałam implantację Oczywiście +/-3 dni jutro beta może być pozytywna ale tak jak się umawiałyśmy czekamy z sikańcem do 6.01
p.s. zakładam, że owu jednak była w 15 a nie 13 dc więc jak robiłam betę to zarodek dopiero dotarł do macicy
rzeczywiście trochę radochy nam tym linkiem zrobiłaś ja tam chcę w to wierzyć
poza tym ja dzisiaj pracuję w domu ale za cholerę mi to nie idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 15:51
OjMaryś lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
KOchane uśmiechu na twarzy !!!
Ja wpadne pozniej bo musze ogarnac chate i obiado-kolacje zrobic na powrot meza z pracyBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Tak, na 10.01. Mnie od samego rana jakby rozpycha trochę na dole i tak znowu w pachwinie ciągnie. Czuję się jakbym zaraz miała dostać @ i uczucie Jakby mnie zalewało. Ale na majtach ledwo co
coś czuje że będziesz mieć ten cykl!!! choć mi wyzaczyła @ termin na 11.01 to wróżenie z fusów bez stymulacji a na tyłku siedzieć nie mogę. Bije się w myślach czy nie jechać w tym tyg na usg bo to wróży tylko torbielami.Oluchna lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Oluchna - no będziemy działać, będziemy innego wyjścia nie widzę skoro na Walentynki mam mieć fasolkę :p
A w ogóle to mam w pracy koleżankę, która o pierwsze dziecko starała się 10 lat. Na początku poroniła. Po 5 latach miała puste jajo i dopiero po 10 urodzla córkę. A za następne 5 drugą więc nie wolno tracić nadzieiOluchna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny