Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Oluchna - no będziemy działać, będziemy innego wyjścia nie widzę skoro na Walentynki mam mieć fasolkę :p
A w ogóle to mam w pracy koleżankę, która o pierwsze dziecko starała się 10 lat. Na początku poroniła. Po 5 latach miała puste jajo i dopiero po 10 urodzla córkę. A za następne 5 drugą więc nie wolno tracić nadziei
Ja zaniżam statystyki bo właście zaczynam 11 rok starań ( w tym ok 4 lata luzu)o pierwsze dziecko.
Ja powoli dochodze do tego że moja endo-gin pare lat temu miała racje że branie dupka w uparte mi zaszkodziło. Mój pierwszy gin w zaparte bez monitoringu przepisywał mi dupka od 16 dc co po bardzo długim czasie doprowadziło że cykle skróciły się do 20-16 dni. Pęcherzyki zostawały w jajnikach co doprowadziłod do otorbienia jajników i braku owu ( moje cykle to ok 34d). Ciekawe czy lapato to potwierdzi i naprawi.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:coś czuje że będziesz mieć ten cykl!!! choć mi wyzaczyła @ termin na 11.01 to wróżenie z fusów bez stymulacji a na tyłku siedzieć nie mogę. Bije się w myślach czy nie jechać w tym tyg na usg bo to wróży tylko torbielami.
Ale co to moje jeszcze (4cs), skoro niektóre z was starają się znacznie, znacznie dłużej.
Monika uda się w tym cyklu, uda na pewno
Flowwer, ja już ci napisałam, ze to będzie z zaskoczenia
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała. Na samą myśl mi się płakać chce. Nie wiem czy ze szczęścia, czy ze smutku, że jeszcze się nie udało. Z zewnątrz taka pozytywna, uśmiechnięta Oluchna, a w środku czasami taka deprecha i smutek, ze chyba nikt o tym nie wie. Ale uwielbiam dawać pozytywną energię i pocieszać, bo wiem, ze bycie dobrym dla innych czasami wraca
Ale co to moje jeszcze (4cs), skoro niektóre z was starają się znacznie, znacznie dłużej.
Monika uda się w tym cyklu, uda na pewno
Flowwer, ja już ci napisałam, ze to będzie z zaskoczenia [/QUOTCI
CIUMKAM I ŚCISKAM Starac się będe ale ten cykl zostawiam męzowi niech on decyduje kiedy trzeba sie kochać, juz wczoraj dostałam opierdzile że nie było wieczorem zobaczymy moze on ma lepszą intuicjęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:21
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Oluchna w niedziele ma być pozytywny test i nie ma innej opcji w twoim przypadku.
Mój optymizm w tych sprawach już dawno wygasł jak do końca roku nie zajde w ciąże to kupie sobie drugiego psa nawet zaczynam się rozgląać
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ciezko Was nadrobic kochane kolezanki
Zrobilam ten test z soda dla picu haha tylko uzylam proszku do pieczenia bo nie mialam zwyklej sody i sie pieniło :p ciekawe co to wrozy :p oczywiscie dla mnie to zabawasara9555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna znam to podejście do życia. Jak poroniłam to wszyscy zdziwieni moja depresja przecież z moim harakterem powinnam sie pozbierać na drugi dzien i nadal uśmiechać od ucha do ucha. Bo zawsZe wszędzie mnie pełno i tylko uśmiechy rozsyłam
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Oluchna znam to podejście do życia. Jak poroniłam to wszyscy zdziwieni moja depresja przecież z moim harakterem powinnam sie pozbierać na drugi dzien i nadal uśmiechać od ucha do ucha. Bo zawsZe wszędzie mnie pełno i tylko uśmiechy rozsyłam
Kto mnie poratuje kanapką z masłem i pasztetem, ewentualnie pasztetową? Tak mnie naszło
Flowwer może zatestuję w niedzielę, ale sama nie wiem
Gosiek udostępnij wykres Pospamuję ci tam trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:48
-
U mnie mega spadek, ból miesiączkowy na potęgę, ciągle chodzę i zaglądam czy @ już jest, a tu ani śladu. Wkurza mnie to strasznie..
-
nick nieaktualny
-
Zubii. Suri, mega gratulacje!! Bardzo sie cieszę ze wam sie udało
zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hej dziewczynki nie sposób nie mieć zaległości w rozmowach mnie zaczął właśnie boleć brzuch i skronie pulsują... w dodatku śluz też się zmienia a za pol godz będę wiedzieć jak szyjka... zawsze badam o tej samej porze. Coś mnie dobre przeczucia opuszczają no i zasypiam dziś na stojąco ... Matko kochana do soboty to się będzie dłużyło w nieskończoność.
-
Agniechaaaa wrote:Oluchna ja mam kota i suczkę kocham wszystkie zwierzaki one sa najlepsza częścią życia
Princesska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:U mnie mega spadek, ból miesiączkowy na potęgę, ciągle chodzę i zaglądam czy @ już jest, a tu ani śladu. Wkurza mnie to strasznie..
Mnie też to wczoraj wkurzało.. Ból brzucha od rana, śluz ciemniejszy - jakby podbarwiony krwią, temperatura sięgała dna a @ nie było. Dopiero w nocy przylazła..
Co do zwierząt, to ja jestem kociarą Wyściskałabym wszystkie!! Mąż się kiedyś ze mnie śmiał i nazywał mnie Elmirką -
-Monika- wrote:Dziewczyny przepraszam ze nie w temacie ale może któras z Was robi hybrydy i poleci jakiś zestaw startowy chodzi mi o lamę czy taka za 40 zł jest dobra? bo te mostki podobno słabeeeee
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Kurcze nooooo czytałam że taki trochę nie bardzo, uhhhhhhh. Mam problem czytam dalej.