Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
beta 1,6 na 12dpo, 24 dzień cyklu- chyba znowu sie nie udało,czekam na okres.
W następnym cyklu lekarka obiecała mi badanie drożności hsg,bo mam stymulacje owulacji, ciałko żółte jest a nic z tego nie wychodzi.
Czy któraś z was miała hsg w cyklu z clostilbegytem i/lub pregnylem? Można się w ogóle starać w takim cyklu?trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ufff, uzupełniłam listę!
Możecie sobie oglądać serduszka
Buziaczki dla Ciebie :* :* :* Jestem na dwoch forach i tam Wam dziewczyny juz zazdroszczą oczywiscie pozytywnie tych dwóch kreseczek, bo tam jak na razie cisza.
Pisały ze szkoda że nie można ich ze soba połaczyć, podobno razem raźniejBocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie niestety chyba lipa, progesteron 15,07 przy braniu luteiny, BHCG 6,8 dziś popołudniu brązowy sluz:/ byłam teraz u lekarza, zbadał mnie, powiedział, że wyjścia są 2:
1) albo to bardzo wczesna ciaza i plamienie implantacyjne
2) ciaza się nie zagniezdziła i zaraz przyjdzie @
ja dokładnie to samo usłyszałam w październiku i niestety okazało się, że jest jeszcze 3 wyjście.. ciaza pozamaciczna zaczęła się u mnie dokładnie tak samo... i moje pierwsze BHCG miało wartość 7 mlu/ml i 2 dni przed @ zaczęły się brązowe plamienia... jestem zrozpaczona:(3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
-Monika- wrote:Buziaczki dla Ciebie :* :* :* Jestem na dwoch forach i tam Wam dziewczyny juz zazdroszczą oczywiscie pozytywnie tych dwóch kreseczek, bo tam jak na razie cisza.
Pisały ze szkoda że nie można ich ze soba połaczyć, podobno razem raźniej
Niech się przeniosą do nas -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:u mnie niestety chyba lipa, progesteron 15,07 przy braniu luteiny, BHCG 6,8 dziś popołudniu brązowy sluz:/ byłam teraz u lekarza, zbadał mnie, powiedział, że wyjścia są 2:
ja dokładnie to samo usłyszałam w październiku i niestety okazało się, że jest jeszcze 3 wyjście.. ciaza pozamaciczna zaczęła się u mnie dokładnie tak samo... i moje pierwsze BHCG miało wartość 7 mlu/ml i 2 dni przed @ zaczęły się brązowe plamienia... jestem zrozpaczona:(
! -
Suri nie nerwuj sie teraz bo to szkodzi fasolce, nie glaska sie brzusia bo glaskanie powoduje skurcze macicy a tego nie chcemy
-
-Monika- wrote:Dziewczyny przepraszam ze nie w temacie ale może któras z Was robi hybrydy i poleci jakiś zestaw startowy chodzi mi o lamę czy taka za 40 zł jest dobra? bo te mostki podobno słabeeeee
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Suri - mobilizuję swoje kciuki i kieruję pozytywne myśli w Twoją stronę!! Musi być dobrze!
kotek - jak mąż ma dobre nasienie to wystarczy, że wczoraj było serduszkowanie. Ale w sumie dla pewności to ja bym powtórzyła i dzisiaj -
Suri, myślę ciepło o Tobie i trzymam mocno kciuki! Musi być dobrze! :*
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Suri nie nerwuj sie teraz bo to szkodzi fasolce, nie glaska sie brzusia bo glaskanie powoduje skurcze macicy a tego nie chcemy
OjMaryś, Oluchna, zubii lubią tę wiadomość
-
Suro spoko loko! Moja szwagierka ma policystycznie, za wysokie ths, progesteron itp, plamila w 5tc i sie okazalo ze to nic groznego. Nospe bierz, odpoczywaj a za dwa dni zrob bete :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 18:46
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:u mnie niestety chyba lipa, progesteron 15,07 przy braniu luteiny, BHCG 6,8 dziś popołudniu brązowy sluz:/ byłam teraz u lekarza, zbadał mnie, powiedział, że wyjścia są 2:
ja dokładnie to samo usłyszałam w październiku i niestety okazało się, że jest jeszcze 3 wyjście.. ciaza pozamaciczna zaczęła się u mnie dokładnie tak samo... i moje pierwsze BHCG miało wartość 7 mlu/ml i 2 dni przed @ zaczęły się brązowe plamienia... jestem zrozpaczona:( -
Suri, trzymam kciuki kochana za przyrost bety. Wiem, że to trudne, ale postaraj się póki co nie denerwować.
-
To ja wstaje po południowej drzemce a tu tyle tematów
Suri trzeba myślec pozytywnie. Mam nadzieje, ze wszystko ślicznie sie rozwinie BETA przyrośnie zobaczysz ! Nie mozna sie poddawać skoro tyle juz za Tobą !zubii, OjMaryś lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualnySURI kochana Ty moja na spokój ie to na prano bardzo wczesna ciaza!!! Nerwy tylko pogorszą sprawę, w czasie stresu wzrasta prolaktyna progesteron spada a nie o to Nam teraz chodzi pozloz sie i duzo odpoczywaj wszystko bedzie dobrze!!!!!
OjMaryś lubi tę wiadomość