Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
@ się rozkręciła. Kaczorka, to ja poproszę o przepisanie mnie na 25.01. Załapię się jeszcze na kolejne styczniowe testowanie, co prawda jak tak dalej pójdzie to zacznę po 3 razy w mscu testować Nie podoba mi się ten cykl, trwał 22 dni. Jeszcze tak krótkich nie miałam, a przynajmniej nie przypominam sobie, wg.of moja faza lutealna trwała 11 dni a gdzieś czytałam, ze nie może być taka krótka. Zaczynam schizować, że coś ze mną nie tak. Ten cykl w ogóle jakoś wpłynął na mnie emocjonalnie, wcześniej godziłam się z wynikiem, głowa do góry i działaliśmy dalej, a teraz złapała mnie jakaś deprecha i dosłownie wyłam w poduszkę jaka to ja do d..y jestem
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
W ogóle to nigdy przenigdy nie miałam plamień przed @, zawsze najpierw zaczynał boleć brzuch a chwilkę potem przychodziła ona. A teraz tak dziwnie, najpierw 2 kropelki jednego dnia, bez żadnego bólu ani nic, a dzień później dopiero typowa @.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa, przykro mi bardzo, że nie dostałaś tego wymarzonego prezentu. Życzę Ci z całego serca aby los jak najszybciej wynagrodził Wasze starania i obdarował Was zdrowym i ślicznym Maleństwem. A Tobie dużo siły, zdrowia i miłości.
-
Aguś - tulę mocno!! Pamiętaj - nie trać wiary i woli walki! Biologia różne cuda czyni a z okazji urodzin spełnienia marzeń - i tych bobaskowych i wszystkich innych :*
@ na początku miesiąca jest o tyle spoko, że jeszcze na koniec miesiąca można się załapaćKatik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguus! Najlepszego w dniu urodzin! Samych usmiechow mniej smutkow!
U mnie tempka niby w gore - ale na granicy bledu....a wez ty skocz w gore franco!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 06:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wezcie nie straszcie! Ja mieszkam na wsi - teraz boje sie z domu wyjsc ^^
Boli mnie spojenie brzucha jakby jajnik....za to cycki troche odpuscily. A wez Pan chyba jutro zatestuje bo oszaleje a wy razem ze mna. -
Aga, wszystkiego co naj, naj, naj;) i kreseczkowego spełnienia marzeń :* tyle cie Mocno dzisiaj.
U nas też biało. Małż do pracy jechał ponad godzinę, va jeździ zazwyczaj 40 minut. Ja jeszcze leżę w łóżku, ale zaraz się zacznę ogarniać
Mam różowe owy z allegro i mi wyszedł pozytyw, akurat wtedy kiedy powinien, więc jak dla mnie okWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 07:22