Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maryś, dziękI! Oby tylko ten cień niedługo stał się bardziej zauważalny
Marribell, nie mierzyłam do tej pory temperatur, ten pierwszy cykl starań okazał się spontaniczny i nie wierzyłam za bardzo, że coś z niego wyjdzie Aczkolwiek od kilku dni mam podwyższoną temperaturę, w okolicach 37 stopni. Cykle mam regularne, średnio trwają 27 dni - wg kalkulatora od owu minęło ok. 12 dni. WIem, że powinnam testować dopiero w dniu spodziewanej @, ale ta babska ciekawość... -
Marribell wrote:Jak traktować temp po nieprzespane nocy? mój 1,4 roczny syn od 3 mc nie daje pospać ciągiem 3 godz
-
Ja to mierze tą temp a też nie wiem po co, niby dziecko daje mi przespac nocke ale czasem mierze o 4 jak mnie maz obudzi jak wstaje do pracy czasem o 6 , nie miarodajne w ogole. Dodatkowo do wczoraj miałam pimafucin dopochwowo i zapewne to zmienia temp w pochwie tez, sama nie wiem. Dzisiaj jestem 9dni po i jak glupia zrobilam sikanca, nie wiem po co i w ogole ale zrobilam, mimo ze temp na ciaze nie wskazuje. No i oczywiscie bialy jak snieg za oknem.
Współczuje Wam korków dziewczyny, jak dobrze, ze mnie to nie dotyczy
Agusia najlepsze zyczenia urodzinowe , niech Ci sie spelni najskrytsze marzenie -
karola_aa wrote:Ja to mierze tą temp a też nie wiem po co, niby dziecko daje mi przespac nocke ale czasem mierze o 4 jak mnie maz obudzi jak wstaje do pracy czasem o 6 , nie miarodajne w ogole. Dodatkowo do wczoraj miałam pimafucin dopochwowo i zapewne to zmienia temp w pochwie tez, sama nie wiem. Dzisiaj jestem 9dni po i jak glupia zrobilam sikanca, nie wiem po co i w ogole ale zrobilam, mimo ze temp na ciaze nie wskazuje. No i oczywiscie bialy jak snieg za oknem.
Współczuje Wam korków dziewczyny, jak dobrze, ze mnie to nie dotyczy
Agusia najlepsze zyczenia urodzinowe , niech Ci sie spelni najskrytsze marzenie
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/show_item.php?item=6621478186&snapshot=MjAxNi0xMi0yOFQxMDowMzowNlo7YnV5ZXI7YzdkZTdmMmRkYmNkNDYyMDAxYWJiMDhlZWEzYjg4NWY5Yjc2ZmFkY2YyZmYyNzE3YjJjYmI0ZTUyMDI3OGRlNQ==
A ja zakupilam te testy miały byc różowe przyszły niebieskie, no ale na tych przynajmniej napisane jest 10 miU a na wczesniejszych nie miałam jak nie wyjdzie mi piekna kreska na nich to norlanie jesmu negatywa strzele!Camie, kaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oglądam te ciążowe wykresy w galerii i zauważam ze mało jest takich wzorcowych więcej jest takich gdzie ta temp skacze sobie po poziomach ... w piatek ide na est Bhcg bede miala pewnosc 100% bo normalnie sie wykoncze ta niewiedza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:21
-
-Monika- wrote:http://allegro.pl/show_item.php?item=6621478186&snapshot=MjAxNi0xMi0yOFQxMDowMzowNlo7YnV5ZXI7YzdkZTdmMmRkYmNkNDYyMDAxYWJiMDhlZWEzYjg4NWY5Yjc2ZmFkY2YyZmYyNzE3YjJjYmI0ZTUyMDI3OGRlNQ==
A ja zakupilam te testy miały byc różowe przyszły niebieskie, no ale na tych przynajmniej napisane jest 10 miU a na wczesniejszych nie miałam jak nie wyjdzie mi piekna kreska na nich to norlanie jesmu negatywa strzele!
ten różowy ładnie mi wyznaczył owulację
AnaR ciężko coś wywnioskować. Może jutro pójdzie w górę -
Jezu jak zimno w tej szkole jak w psiarni normalnie! Jest 3 stycznia a moja pensja nie wplynela, a w baku pusto. Nie wiem jak wroce do chaty....
-
mycha91 wrote:Jezu jak zimno w tej szkole jak w psiarni normalnie! Jest 3 stycznia a moja pensja nie wplynela, a w baku pusto. Nie wiem jak wroce do chaty....
Kotek, pewnie OF wyznaczy owulację jutro po trzech wyższych temperaturachkotek87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Ja zamówiłam te same i mam różowe owu i niebieskie ciążowe
ten różowy ładnie mi wyznaczył owulację
AnaR ciężko coś wywnioskować. Może jutro pójdzie w górę
Ja to mam pechaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:52
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Dopiero sie dowiedzialam, ze jest drugi styczniowy watek, wiec dolacze rowniez do Was jezeli pozwolicie Prosze o zapisanie mnie na testowanie 14 stycznia.
Aktualnie to moj 6 cykl staran o pierwsze dziecko.
Testy owu do tej pory ladnie mi wychodzily i pokrywaly sie z temp, a w tym cyklu zrobilam nowa i stara partia i troche sie wykluczyly. Nowa partia pokazala pozytyw dzien pozniej niz stara i teraz nie jestem pewna kiedy ta owu byla.
Temperatury nie mierze, bo mnie za bardzo stresowala, ale zastanawiam sie nad tym, zeby do tego wrocic tylko w okolicach owu, zeby nie bylo takich watpliwosci jak w aktualnym cyklu.
Gratuluje zafasolkowanym dwoch kreseczek
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Agniechaaaa wrote:Czy ta @ moze przyjsc skoro juz test wyszedl negatywny a po niej ani widu ani słychu pewno nadejdzie z nienacka
Albo na test za wcześnie i dopiero fasolka się rozgoszcza
Dziś zrobiłam kolejny test i ta kreska nic nie sciemniala mam jeszcze jeden zrobię po jutrze jak dalej będzie bladzioch to się zapłacze...OjMaryś lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:To jak u tego samego kolesia zamówiłaś to czemu mam niebieskie ???
Ja to mam pecha
http://allegro.pl/50x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i6597157147.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wOFQwODoxMTowOVo7YnV5ZXI7MGQ5NTVlM2JlNzZmZDY1MGFhZWZjZmU5Nzc0OGMxN2E3OWJlZDNlNWE3ZmU4MzRlNWE5YTg2NjUzMGMxNDRmZQ== -
nick nieaktualnyOluchna wrote:Moja wina Monika, bo ja jednak zamawiałam u innego, ale na zdjęciu miałaś takie same jak ja, więc się tym zasugerowałam. Ja zamawiałam tutaj:
http://allegro.pl/50x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i6597157147.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wOFQwODoxMTowOVo7YnV5ZXI7MGQ5NTVlM2JlNzZmZDY1MGFhZWZjZmU5Nzc0OGMxN2E3OWJlZDNlNWE3ZmU4MzRlNWE5YTg2NjUzMGMxNDRmZQ==