Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Ja to na głos nie mówię, że pije wino, bo moja mądra teściowa w święta nazwała mnie alkoholiczką, bo powiedziałam jej (głupia ja), że wypiłam butelkę wina (a ja sobie po cichu myślę, co to do cholery jest 1 butelka wina )
No bo co to jest jedna butelunia! Mnie szwagierka zasugerowala ze mam problem z alkoholem jak przez 5 czy 6 dni dzien w dzien winko popinalam. Ale zakladam ze to zazdrosc bo ona nie moze ^^
Aga, Suri! Jak ja Was dxiwuchy kochane mocno tule. Trzymajcie sie blagam i nie zalamujcie.
U mnie @ ani widu ani slychu, chyba jutro sikne na ten AMIL czy co tam kupilam.Oluchna lubi tę wiadomość
-
Flowwer ja ci mówiłam już, że ty masz teraz ciążę z zaskoczenia
Skorpionek, pozytyw jak bum cyk cyk
Kaha mój też się interesuje i też mu opowiadam, więc aż się zdziwilam a mówiłam mu, że różowe do owulacji, niebieskie do ciążyFlowwer lubi tę wiadomość
-
Skorpionek pozytyw po mojemu
Oluchna jak najbardziej na soczek pojdziemy bo na alko w ciązy ... no patologią by zajeżdzalo
Mój mąz tez sie interesuje i tez mu musialam tlumaczyc ze poziom LH a HCG to roznica i nie wszystkie testy pokazujace dwie kreseczki swiadcza o ciazy ale jemu mozna gadac on patrzy na wykres wynajduje mi artykul w necie i mowi no zobacz jak u Ciebie fajnie bo nie jestem w tym wariactwie sama najgorsze jak moj synuś pyta "Mamo kiedy bede mial braciszka?" i nie moge mu nic odpowiedziec i to mnie wtedy troche przygniata ....
Co do winka co to jest jedna butelka... jak dobre to nawet nie wiadomo kiedy wsiąknieOluchna lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam powiedzieć ze z moj maz ma sie za proroka patrzy na kobiete i wie czy jest w ciazy ja tak nie porafie a on od razu mowi Widzialas ją w ciazy jak nic i za pare miesicy dowiadujemy sie ze rzeczywiscie ciaza
U mnie z synem tak bylo ja twierdzilam ze nie jestem no testy neg plamienia kilkudniowe w ttych dniach co @ mial byc i jakos wypieralam to ze nici znow sie nie udalo (nie prowadzlam zadnych obserwacji wtedy) zaciagnal mnie wrecz do mojej lekarki a ona tylko matko kochana czemu tak pozno przyszlas... to byl 10tydzien wlasciwie jego koncowka Teraz znów twierdzi że za szybko sie poddaje zobaczymy czy tym razem tez ma racje -
Butelka to ledwo mi na trzy lampki wystarcza. kiedyś w ramach patologicznego dbania o endometrium wypiłem dwie butelunie i nawet nic mi nie było
Mycha, szwagierka ewidentnie ci zazdrości możliwości popijania
A mój chłop to nawet już wie, że w "Bezdomce" należy kupić caberneta z flaga Francji, bo jest tani, a bardzo dobry
Ojmarys, twój malz jest jak ja. Dokładnie tak samo mam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:34
-
Oluchna wrote:Ja z ciekawości zrobiłam owulacyjny i krucha mocniejsza niż wczoraj, bo wczoraj taki ledwo cień był. Może coś się dzieje
-
Ewelina ja już Ci mówiłam, kup ty kobieto ciążowy test i go zrób i odstaw myśli i rady ginekologa. Zrób go dla własnego spokoju, co byś się już nie denerwowala,bo to może zaszkodzić potencjalnej fasolce
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Oluchna więc patrz na mój wykres i wywróż prawdę bo ja już totalnie zgłupiałam przed chwilą mało nie beczalam a teraz sie ciesze do ekranu lubie tu z Wami przebywać wspólne tematy łączą
-
Moje sny sprawdzaja sie w 100 % tydz temu śniło mi sie ze moja koleżanka w ciazy rano mówię ten sen mojemu M a na drugi dzień dzwoni do mnie że jest w 6 tyg ciąży. To samo było z moja siostra nawet co do płci sie nie pomyliłam
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
moje sny sprawdzaja sie tylko wtedy gdy ma sie stac cos zlego moim bliskim mam ten dar chyba w druga strone mniej przyjemna ...
-
OjMaryś wrote:Oluchna więc patrz na mój wykres i wywróż prawdę bo ja już totalnie zgłupiałam przed chwilą mało nie beczalam a teraz sie ciesze do ekranu lubie tu z Wami przebywać wspólne tematy łączą
Chociaż raz jak rozmawiałam x przyjaciółka na twarzoksiazce, to taka dziwna mi się wydawała i myślę: w ciąży jest. Na drugi dzień mi zdjęcie testu wysłała
Flowwer, nie chciałabyś mi ciąży wysnic? płeć przyjmę każda, chociaż z andrzejkowe wosku wyszła mi piękna dziewczynka. A moja szwagierka jak zobaczyła moje woskowe cudo to powiedziała, że jest to układ trawienny i pewnie jakaś chorobę mi wywrozylo. Siekierke prawie z kieszeni wyciągnęłam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:54
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Mi się śniło dzisiaj, że koleżanka z pracy w ciąży - a ona w tym roku 50. kończy :p mimo, że wygląda max na 40.
Słaby ze mnie prorok :p
Aczkolwiek październikową ciążę przepowiedziałam sobie w lipcu :p może teraz też tak będzie
Oluchna - masz do wina takie wielkie kielichy? Bo ja tak i też mi tak szybko butelka wina schodzi -
Katik wrote:Już niedługo nikt Ci do kieliszka zaglądać nie będzie.
Haha oby👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Olucha mojej teściowej pare dni temu śniło się że jestem w ciąży ale jak pisałam wcześniej to temat tabu w mojej rodzinie bo oficialnie jestem bezpłodna. Zobaczymy czy teściowej sen się spełni bo to jedyny taki wyskok mojej teściowej
A ja Ci mówię że jesteś
Ja tu z wami jestem bo fajnie się was czyta lepiej niż jakąkolwiek książkę, napięcie i oczekiwanie cały czas. Widzę że około połowy mies to jest duży wysyp testowania.... Będzie się działo oby tylko pozytywnie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja dostałam od kolegi w święta 3 litrowy baniak (dosłownie ) wina hiszpańskiego. Trochę nie mój typ bo słodkie ale w sumie z braku laku może być
U mnie na sylwestra była narzeczona mojego szwagra, która jest w ciąży i jak tak sobie pppijalam to winko to widziałam, że nie może wytrzymać i dałam jej umoczyc język stwierdziła, że takie pyszne i tak jej szkoda, że nie może pić, haha ale u nich była wpadka wiec może być jej szkoda, mi tam by nie było👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
eee czekam na @ szyjka szchodzi i robi sie miekka ... ble cykl przegwizdany ale chociaz w sypialni bylo milo jedyny plus starania się