X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha:D tam przynajmniej zasłaniasz większość czasu :) ja ostatnio też okropnie dostaje wysyp ale niestety na twarzy..

mycha91 lubi tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był ostatnio na plecach, szyi, twarzy i rękach, tzn. Na ramionach. No masakra.

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by .... zawsze myślę, że mój organizm dawał mi znać, "okej, my tu w jajnikach skonczyliśmy robotę, nie musisz już się gzić" i bach! Z pozdrowieniami wysyłał mi pryszcze na d*** :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 16:56

Oluchna, kaha, A może by... lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    A może by .... zawsze myślę, że mój organizma dawał mi znać, "okej, my tu w jajnikach skonczyliśmy robotę, nie musisz już się gzić" i bach! Z pozdrowieniami wysyłał mi pryszcze na d*** :D

Jajniki to wyjątkowo złośliwe bestie ;)

Mąż właśnie dzwonił, że wraca i już się o wino upominał :P Więc dziś też będą toasty. Tyle Was czeka na to testowanie, że chyba dzisiaj trochę więcej wychylimy :P Zwłaszcza, że tego mojego doła muszę mieć czym zalać :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka proszę uśmiech :*** wiadomo, ze cieżko na serduchu ale My babki z of musimy patrzyć w przyszłość, radosna przyszłość :)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kaczorka proszę uśmiech :*** wiadomo, ze cieżko na serduchu ale My babki z of musimy patrzyć w przyszłość, radosna przyszłość :)

Ja się zawsze staram uśmiechać :) I wierzę w radosną przyszłość - inaczej by mnie tu nie było :P

Ale niepokojąco radośnie reaguję na myśl o piciu wina :P

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi dobry znak :D !!!! Niech endo wie, ze za czasu o nie dbasz :D

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to myślę sobie że ten mój wojskowy cień dedykuję przede wszystkim sobie, ale zaraz później jesteście wy wszystkie. Taka oto fasolę z wosku wywrozylam nam wszystkim :)

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Tak w ogóle to myślę sobie że ten mój wojskowy cień dedykuję przede wszystkim sobie, ale zaraz później jesteście wy wszystkie. Taka oto fasolę z wosku wywrozylam nam wszystkim :)

Oluchna - my z mężem wywróżyliśmy sobie swoje, więc ktoś moją działkę może przejąć od Ciebie ;)

Aguś - moje endo chyba nie jest problemowe :P teraz bardziej na psychikę próbuję działać :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze jest juz po andrzejkach.
    Ale tak przekonywujaco piszecie o tym wrozeniu z wosku ze chyba sie skusze jak bede w domu. :-/

Agniechaaaaaa mnie wpisz na 24.12.2016 z testowaniem, chociaz i tak pewnie bede wczesniej testowala. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dobry pomysł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale znam lepszą wróżbę:
    Wróżba na ilośc i płeć dzieci
    zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec.
    pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ale znam lepszą wróżbę:
    Wróżba na ilośc i płeć dzieci
    zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec.
    pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci

Znam to - 2 synów mi wywróżyło :P

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że się to sprawdza. Pamiętam kiedyś sobie wróżyłam i wychodziło mi bodajże dwóch chłopaków i dziewczynke, ale nie jestem pewna.
    Mam już jednego chłopaka. :D

Ale ja się tak trochę boje tego wróżenia, takie satanistyczne. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 17:56

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Powiem Wam że się to sprawdza

Mojej mamie tylko liczba dzieci się zgadza. Bo wyszły jej 2 córki a ma córkę i syna. No chyba, że mój brat coś przed nami ukrywa :P

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha bral trądziku to był mój pierwszy objaw ciąży także kto wie :) ja dalej w oczekiwaniu, po wczorajszym negatywie dziś chciałam robić kolejny test, ale nie !

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny jakieś niepokojące skurcze podbrzusza i takie uczucie ciepła, nie wiem co to może oznaczać, bo jestem prawie tydzień przed @, ale chyba nie wróży to nic dobrego...

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie jakieś ćmienie w podbrzuszu złapalo. Byłam w toalecie sprawdzić ale narazie nic. Więcej śladów brak. Nie wiem co myśleć ale szykuję się na najgorsze :(

mycha91 lubi tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Destiny80 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Powiem Wam że się to sprawdza. Pamiętam kiedyś sobie wróżyłam i wychodziło mi bodajże dwóch chłopaków i dziewczynke, ale nie jestem pewna.
    Mam już jednego chłopaka. :D

Mój M cały czas Mi to powtarza ,ze to jest ciemna strona mocy;)Że nie powinno się nic takiego robić,bo to tylko zł przyciąga.Ale Ja tam też kiedyś próbowałam i zawsze syn i córka i wróżki też to potwierdziły lata temu,więc coś w tym jest.Chociaż ani jednego jeszcze dzieciątka nie mam:((

Konktretne starania od 2015
    2 wczesne straty
    2017 In Vitro -niestety bez skutku
    AMH -1
    2018 In Vitro KD klapa:(
    2019 Badanie gdzie leży problem..
    Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
    Komórki nk
    Mąż Hla C C1
  • Samsaramsa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie przejmujcie się bólami i cmieniem, ja cały czas się czuje jakby zaraz miała przyjść @! Trzymam kciuki i czekam na dobre informacje

Agnieszka93, mycha91 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dvoujfeze.png
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ