Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
A może by .... zawsze myślę, że mój organizm dawał mi znać, "okej, my tu w jajnikach skonczyliśmy robotę, nie musisz już się gzić" i bach! Z pozdrowieniami wysyłał mi pryszcze na d***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 16:56
Oluchna, kaha, A może by... lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:A może by .... zawsze myślę, że mój organizma dawał mi znać, "okej, my tu w jajnikach skonczyliśmy robotę, nie musisz już się gzić" i bach! Z pozdrowieniami wysyłał mi pryszcze na d***
Jajniki to wyjątkowo złośliwe bestie
Mąż właśnie dzwonił, że wraca i już się o wino upominał Więc dziś też będą toasty. Tyle Was czeka na to testowanie, że chyba dzisiaj trochę więcej wychylimy Zwłaszcza, że tego mojego doła muszę mieć czym zalać -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kaczorka proszę uśmiech :*** wiadomo, ze cieżko na serduchu ale My babki z of musimy patrzyć w przyszłość, radosna przyszłość
Ja się zawsze staram uśmiechać I wierzę w radosną przyszłość - inaczej by mnie tu nie było
Ale niepokojąco radośnie reaguję na myśl o piciu wina -
nick nieaktualny
-
Oluchna wrote:Tak w ogóle to myślę sobie że ten mój wojskowy cień dedykuję przede wszystkim sobie, ale zaraz później jesteście wy wszystkie. Taka oto fasolę z wosku wywrozylam nam wszystkim
Oluchna - my z mężem wywróżyliśmy sobie swoje, więc ktoś moją działkę może przejąć od Ciebie
Aguś - moje endo chyba nie jest problemowe teraz bardziej na psychikę próbuję działać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle znam lepszą wróżbę:
Wróżba na ilośc i płeć dzieci
zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec.
pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci
-
-Monika- wrote:Ale znam lepszą wróżbę:
Wróżba na ilośc i płeć dzieci
zawieszasz obrączke na nitce wkładasz ja trzy razy miedzy kciuk a reszte palcó lewej dłoni, obracasz dłoń i nad nią trzymasz nitke z obrączką(nie bujaj nią). Ruch na około symbolizuje dziewczynke, ruch pionowy-chłopiec.
pwtarzamy to samo, czyli obraczka trzy razy między kciuk, znowu obracamy dłoń i patrzymy jak się rusza, robimy tak do momentu gdy obraczka stanie nad nasza dłonią i ani nie drgnie. Tyle razy ile musiałyśmy wykonać te czynnośći tyle będziemy miec dzieci, o wskazanej wcześniej płci
Znam to - 2 synów mi wywróżyło -
nick nieaktualnyPowiem Wam że się to sprawdza. Pamiętam kiedyś sobie wróżyłam i wychodziło mi bodajże dwóch chłopaków i dziewczynke, ale nie jestem pewna.
Mam już jednego chłopaka.
Ale ja się tak trochę boje tego wróżenia, takie satanistyczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 17:56
-
-Monika- wrote:Powiem Wam że się to sprawdza
Ale ja się tak trochę boje tego wróżenia, takie satanistyczne.
Mojej mamie tylko liczba dzieci się zgadza. Bo wyszły jej 2 córki a ma córkę i syna. No chyba, że mój brat coś przed nami ukrywa -
nick nieaktualny
-
u mnie dziewczyny jakieś niepokojące skurcze podbrzusza i takie uczucie ciepła, nie wiem co to może oznaczać, bo jestem prawie tydzień przed @, ale chyba nie wróży to nic dobrego...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
-Monika- wrote:Powiem Wam że się to sprawdza. Pamiętam kiedyś sobie wróżyłam i wychodziło mi bodajże dwóch chłopaków i dziewczynke, ale nie jestem pewna.
Mam już jednego chłopaka.
Ale ja się tak trochę boje tego wróżenia, takie satanistyczne.
Mój M cały czas Mi to powtarza ,ze to jest ciemna strona mocy;)Że nie powinno się nic takiego robić,bo to tylko zł przyciąga.Ale Ja tam też kiedyś próbowałam i zawsze syn i córka i wróżki też to potwierdziły lata temu,więc coś w tym jest.Chociaż ani jednego jeszcze dzieciątka nie mam:((
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1