Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:No kurcze człowiek by chciał. Ale nie wszystko wychodzi po naszej myśliPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyMada92 wrote:Byłam dzisiaj u kuzynki i dowiedziałam się, że moja mama jej się żaliła, że chyba się staramy, ale nam nie wychodzi. Ale nic już się nie odzywają z ojcem, bo za bardzo się denerwujemy I bardzo dobrze. Ta presja nie jest dobra dla nikogo.
Nie wiem jak we wcześniejszych wykresach, ale ten zapowiada się na prawde super. -
-Monika- wrote:A co tu się żalić, wiadomo że chcą zostać dziadkami tak samo jak i wy rodzicami. To dopiero 4 cs tak samo jak i u mnie, przy pierwszym byłam zielona w mierzeniu, nawet nie wiedziałam ze jest cos takiego jak owulacja i bach poszło, a teraz za dużo rozmyślam. Dziecko pewnie przyjdzie w najmniej oczekiwanym miesiącu.
Nie wiem jak we wcześniejszych wykresach, ale ten zapowiada się na prawde super.
Uzależniłam się od pogaduch z Wami. Fajnie mieć kogoś kto mnie zrozumiekajax lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szalone jesteśmy Ale mam wrażenie, że to forma terapii.
Uciekam spać, nie mogę się doczekać jutrzejszej temperatury!
DobranocPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
mariannna wrote:Kobitki, Waszym zdaniem test 14 dnia po stosunku powinien być wiarygodny? Jutro 14 dzień i będę testować..
Ale możesz spróbować, powinien wyjść wiarygodny.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymariannna wrote:Tego właśnie nie wiem, bo ten cykl jakiś dziwny- zawsze cykle 29-32 dni, teraz spóźnia się okres o 16 dni, tydzień temu robiłam betę- negatywnie(41 dzień cyklu), a okresu dalej nie ma, więc może późna owulacja? Co myślicie?
-
Słuchajcie, czegoś nie rozumiem. Dopiero dzisiaj (czyli 16 grudnia) na moim wykresie pojawiła się owulacja - w dniu 13 grudnia. To bez sensu, mam teraz cofnąć czas i uprawiać seks we wtorek? Też tak macie, że zaznacza Wam na wykresach owulację z kilkudniowym pośligiem? Jeśli tak to narzędzie chyba nie spełnia swojej podstawowej funkcji
justa. lubi tę wiadomość