Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie, że trzeba myśleć pozytywnie! Ja już to chyba opanowałam tyle problemów z którymi musiałam się uporać w tym roku - chyba bym zwariowała, gdybym się nimi zamartwiała.
Więc dziewczynki uszy do góry i trochę więcej wiary i cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń Pewnie niedługo posypie się mnóstwo pozytywnych testów!kuki123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Pewnie, że trzeba myśleć pozytywnie! Ja już to chyba opanowałam tyle problemów z którymi musiałam się uporać w tym roku - chyba bym zwariowała, gdybym się nimi zamartwiała.
Więc dziewczynki uszy do góry i trochę więcej wiary i cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń Pewnie niedługo posypie się mnóstwo pozytywnych testów! -
nick nieaktualny
-
Czy jest możliwa owulacja jak już był skok temperatury? Właśnie pobolewa mnie prawy jajnik i tak się zastanawiam czy ciągać męża do łóżka.. tym bardziej, że się trochę poprztykaliśmy, jak zwykle o głupotę ;/ więc średnio to widzę ale jak mus to mus i nie ma, że foch
-
Hej dziewczyny a ja Was dalej podczytuje i trzymam nadal kciuki
KasiaHaBe ja w ostatnim cyklu stosowałam Letrozolum pod nazwą handlową
Aromek. Z doświadczenia skutkiem ubocznym była straszna huśtawka nastroju (ogromna płaczliwość) i ból 3 dniowy głowy po odstawieniu. No ale w tym właśnie cyklu pojawiły się II kreseczki! Dziś widziałam pęcherzyk 5mm Wcześniej clo ani clo+zastrzyki gonadotropiny nie były skuteczne
Pozdrawiam -
Ewi28 wrote:Ja pije miód pitnyWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A może by... wrote:i tak się zastanawiam czy ciągać męża do łóżka.. tym bardziej, że się trochę poprztykaliśmy, jak zwykle o głupotę ;/ więc średnio to widzę ale jak mus to mus i nie ma, że fochPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Haha dobre Przeczytałam mężowi, też się uśmiał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:17
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
kajax wrote:jestem na 100% pewna, że na poprztykanie się dla męża najlepszym "pogodzeniem się" będzie seksik. Nie mam co do tego wątpliwości:DPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Karolka12345 wrote:Hej Dziewczyny.
Czy któraś testuje w Sylwestra ?
PozdrawiamKarolka12345 lubi tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justa to będziemy testować razem
Ja już jestem po owu (przynajmniej tak mi się wydaje z obserwacji - kłucie lewego jajnika, na którego akurat wypada).
Który to Twój cs? Mój 8... Mamy już 4 letniego Synka (u niego poszło za drugim razem;))
Pozdrawiam -
Oby koniec roku przyniósł Nam dobre wiadomości u mnie 3cs. Dopiero początki, ale nie wiem czy coś z tego będzie, czy te owulacje u mnie wogole są. Gin nam dał pół roku a potem zacznie coś działać. Ale jeszcze czekam z nadzieją z owu lada chwila będzie
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
nick nieaktualny
-
Ja dostałam wczoraj skierowanie od gin na badanie progesteronu czy właśnie mam owu czy nie - potem ewentualna drożność jajników i badanie nasienia.
Zrobię też TSH bo widzę, że z wysokim wynikiem dziewczyny mają problemuy. Także zobaczymy.
Trzymam kciuki
-
nick nieaktualnykaha wrote:A my z mezem wpadlismy w przygnebienie ze znow sie nie udalo.. mam nadzieje, ze po histeroskopii w koncu cos ruszy w tym temacie..
-
nick nieaktualny