Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uparciuszek wrote:Dziewczyny czy któraś z Was wie jak się odczuwa ból implantacyjny ? czy to jajniki bolą? ja mialam monitoring i potwierdzona owulke tydzien temu a teraz dziś bolą jajniki , i dziwnie bo boli lewy, i prawy boli a w tym cyklu był niby nieaktywny hmmm
mnie też dzisiaj bola tak jakby jajniki, nazmiane raz prawy raz lewy. Zwariuje do czasu @ napewnoUparciuszek lubi tę wiadomość
-
Spokojnie dziewczyny - za tydzień już wszystko będzie u Was jasne
A u mnie chyba dni płodne się rozkręcają i mam rozkminę co zrobić z tym stanem zapalnym Czy olać je i się leczyć? Czy leczyć i jednocześnie próbować zajść w ciążę?
No i znów się jednak szykuje owulacja z prawego jajnika. W poprzednim cyklu - tym co zaszłam w ciążę - też była z prawego. Plus jest taki, że przynajmniej jajowód jest drożny Ale oby powtórki z rozrywki nie było z tym pustym jajem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 17:07
-
Kaczorka wrote:Spokojnie dziewczyny - za tydzień już wszystko będzie u Was jasne
A u mnie chyba dni płodne się rozkręcają i mam rozkminę co zrobić z tym stanem zapalnym Czy olać je i się leczyć? Czy leczyć i jednocześnie próbować zajść w ciążę?
No i znów się jednak szykuje owulacja z prawego jajnika. W poprzednim cyklu - tym co zaszłam w ciążę - też była z prawego. Plus jest taki, że przynajmniej jajowód jest drożny Ale oby powtórki z rozrywki nie było z tym pustym jajem..Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Uparciuszek wrote:Dziewczyny czy któraś z Was wie jak się odczuwa ból implantacyjny ? czy to jajniki bolą? ja mialam monitoring i potwierdzona owulke tydzien temu a teraz dziś bolą jajniki , i dziwnie bo boli lewy, i prawy boli a w tym cyklu był niby nieaktywny hmmm
Mam to samo, mnie tez bolą,jestem w 7 dpoUparciuszek, kuki123 lubią tę wiadomość
-
kajax wrote:na zachodzenie w ciąże najgorszy wpływ z tych wymienionych przez ciebie to jest własnie ta ROZKMINA Nie rozkminiaj, olej to a na bank zajdziesz:D
No i chyba tak zrobię, bo nie potrafię tak odpuścić owulacji.. Dobrze, że jest już weekend, bo na noc będę aplikować tabsy a w dzień "wykorzystywać" męża. Mam nadzieję, że się nie przejmie na tyle moim stanem zapalnym, żeby zrezygnować z przytulanek.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi to spokoju nie daje. Mam jeszcze mikro plamienie, a szyjka rozpulchniona i wysoko jak na owu....Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:mi to spokoju nie daje. Mam jeszcze mikro plamienie, a szyjka rozpulchniona i wysoko jak na owu....
kajax daj Ty spokój tej szyjce;) tak ja wnikliwie co chwilę badasz, że zaraz jakiejś infekcji zalapiesz;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
ja jej nie badam co chwila, badalam raz o 12:00 ale do teraz mi to spokoju nie daje, przeciez po krwawieniu pwoinna byc nisko i twardaWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
kajax wrote:ja jej nie badam co chwila, badalam raz o 12:00 ale do teraz mi to spokoju nie daje, przeciez po krwawieniu pwoinna byc nisko i twarda
Kajax daj jej szanse a co do badań szyjki to stwierdziłam po dwóch miesiącach starania, że to bez sensu.. Bałam się, że właśnie prędzej dorobię się jakiejś infekcji niż wyciągnę z tego wnioski bo podobno dopiero 2-3 cyke pozwalają na prawidłowe określenie zarówno miękkości czy wysokości szyjki. Ograniczam się do obserwacji śluzu jak i pomiarów temp. Musi starczyć. -
Kaczorka wrote:Może jeszcze stwardniejeWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Lol, a ja dzisiaj 18dc poszłam do ubikacji sie wysikac a tu przy podcieraniu śluz z takim jak przed okresem różowym plamieniem i nie wiem co jest grane, bo przeciez okres tak wczesnie? Owszem zdarzało mi sie dostać w 21 dniu ale nie w 18. Jestem w 6dpo według mnie licząc od wtedy co bolał mnie jajnik... w dodatku teraz czuje troche ból jednego jajnika i troche drugiego ale nie duży... możliwe ze okres tak ze mną pogrywa...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 18:27
-
Ptysia wrote:Lol, a ja dzisiaj 18dc poszłam do ubikacji sie wysikac a tu przy podcieraniu śluz zrozum takim jak przed okresem plaieniem i nie wiem co jest grane, bo przeciez okres tak wczesnie? Owszem zdarzało mi sie dostać w 21 dniu ale nie w 18. Jestem w 6dpo według mnie licząc od wtedy co bolał mnie jajnik... w dodatku teraz czuje troche ból jednego jajnika i troche drugiego ale nie duży... możliwe ze okres tak ze mną pogrywa...?
albo plamienie implantacyjne? -
Ptysia wrote:Lol, a ja dzisiaj 18dc poszłam do ubikacji sie wysikac a tu przy podcieraniu śluz z takim jak przed okresem różowym plamieniem i nie wiem co jest grane, bo przeciez okres tak wczesnie? Owszem zdarzało mi sie dostać w 21 dniu ale nie w 18. Jestem w 6dpo według mnie licząc od wtedy co bolał mnie jajnik... w dodatku teraz czuje troche ból jednego jajnika i troche drugiego ale nie duży... możliwe ze okres tak ze mną pogrywa...?
Myślę że to może być plamienie implantacyjne:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
kuki123 wrote:albo plamienie implantacyjne?