Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ja jestem nieogarnięta dzisiaj.. wybrałam się w końcu na pocztę. Ale zapomniałam jednej części prezentu, więc tylko kupiłam pudło i kartkę na święta. No i jeszcze dokupiłam cukierki w świątecznym opakowaniu i będę musiała jeszcze raz zaiwaniać! Ale może chociaż na spokojnie zapakuję wszystko w domu, bo trochę się tego uzbierało :p
A cały czas mi jest niedobrze.. i tak od kilku dni -
kajax wrote:po południu to żaden punkt pobrań ci nie wexmie krwi
do 11 maksymalnie:D a skąd jesteś jeśli mozna wiedzieć?
Ja szczerze polecam Vitalabo b wyniki sa tego samego dnia. Jak czytam że dziewczyny robią bete ismuszą czekac do następnego dnia to masakra, ja bym chyba umarła.
Wyjdz na sekundę z pracy i leć na pobranie, przeciez to trwa 10 minut. Warto zaryzykowac żeby rozwiać wątpliwosci, i nie ma sensu pakowac kasy w testy, bo jestem pewna na 100% że nie zrobisz jednego i grzecznie poczekasz 2 tyg z drugim testetm:D:Dstarania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI
-
Kaczorka wrote:Ale ja jestem nieogarnięta dzisiaj.. wybrałam się w końcu na pocztę. Ale zapomniałam jednej części prezentu, więc tylko kupiłam pudło i kartkę na święta. No i jeszcze dokupiłam cukierki w świątecznym opakowaniu i będę musiała jeszcze raz zaiwaniać! Ale może chociaż na spokojnie zapakuję wszystko w domu, bo trochę się tego uzbierało :p
A cały czas mi jest niedobrze.. i tak od kilku dnistarania od 04.2016
Walczymy dalej!
AMH 0,95
10.02.2018 - 1 IUI
-
A to ja myślałam że tylko ja mam dziś dzień z ciężką głową, czuję się jakbym była na kacu a nic nie piłam...ale to mnie raczej na choróbsko bierze, bo mama chora u której byłam przez weekend... w dodatku cały czas mi zimno brr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 14:46
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Izabell2016 wrote:Cos jest w powietrzu ...... ja też czuję się dzisiaj jak po imprezie, głowa ciężka i niedobrze miWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Ja dziś też średni nastrój więc doskonale Was rozumiem. Jakaś zmęczona i głowa ciężka, a nie pomaga fakt, że moja temperatura po owulacji jest najniższa od kiedy się staramy. 2 dzień 36.75 i mierzyłam dwa razy dla pewności mam czarne myśli przez to
-
Witajcie dziewczyny,
Ja już po monitoringu. Melduję pęcherzyk 19 mm, o 14:00 dostałam ovitrelle, więc owu będzie najpóźniej jutro w nocy. Od czwartku luteina przez 10 dni z tego co zrozumiałam.
Jeśli nie uda się w tym cyklu, to w przyszłym HSG, jeśli jajowód będzie drożny to robimy IUI, a jeśli niedrożny to rozpoczynamy procedurę IVF.
Także pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu...
kaha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Witajcie dziewczyny,
Ja już po monitoringu. Melduję pęcherzyk 19 mm, o 14:00 dostałam ovitrelle, więc owu będzie najpóźniej jutro w nocy. Od czwartku luteina przez 10 dni z tego co zrozumiałam.
Jeśli nie uda się w tym cyklu, to w przyszłym HSG, jeśli jajowód będzie drożny to robimy IUI, a jeśli niedrożny to rozpoczynamy procedurę IVF.
Bardzo mocno trzymam kciuki! Musi się udać!suri2016 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Izabell2016 wrote:A może by...... może ta temperatura to dobry znak, jeśli jest inaczej niż zawsze !
Żyjmy tą nadzieją (3 dni do testowania)Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Trzymam kciuki mocno!suri2016 lubi tę wiadomość
starania od 04.2016
Walczymy dalej!
AMH 0,95
10.02.2018 - 1 IUI
-
suri - a co Wy tak szybko na to IUI się decydujecie?? nie lepiej najpierw normalnie próbować?? No i oby tej jajowód był drożny!!
A może by.. jak zaszłam w ciążę to moja temperatura też nie powalała Więc spokojnie :)Jeszcze pójdzie w górę
Paczka wysłana przynajmniej jedną rzecz udało mi się dzisiaj przeprowadzić od początku do końca No i się przynajmniej podwójnie przewietrzyłam -
Izabell2016 wrote:A może by...... może ta temperatura to dobry znak, jeśli jest inaczej niż zawsze !gg88 wrote:Żyjmy tą nadzieją (3 dni do testowania)Kaczorka wrote:A może by.. jak zaszłam w ciążę to moja temperatura też nie powalała Więc spokojnie :)Jeszcze pójdzie w górę
Jak zawsze bardzo bym chciała byście miały rację Niestety wszystkie źródła (te internetowe) mówią jednak, że przy ciąży ta temperatura powinna być wyżej niż niżej Może odbije, może to reakcja organizmu na zakończenie choroby ;/ No nie wiem -
Hej dziewczyny ja nie wytrzymalam i zrobilam test dzisiaj okres powinien być jutro albo pojutrze, test wyszedl pozytywny z tym ze kreska ciazowa blada, i test robiony po południu a w ciągu dnia sporo piłam, Nie wiem czy to ma wpływ na wynik??
Ewi28, -Monika- lubią tę wiadomość