Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Mi się wydaje że w cyklu 26dniowym owu powinna być mniej więcej 12dc
ja mam teraz 28dniowe,owu jest w 14dc a jak miałam kiedyś 30dniowe to była w 16dc także faza lutealna miała 14 dni -
suri2016 wrote:Ja w czwartek miałam pęcherzyk 9 mm, czyli urósł o cały centymetr, wg mnie Twój już powinien być dawno na pęknięciu, średnio liczymy 2 mm na dobę, czyli ok 21 mm, ja bym działała już dzisiaj
Na dwoje babka wróżyła z tym trafieniem, jak dobre plemniki to powinny spokojnie poczekać przynajmniej te 48 h i być już gotowe jak jajo zostanie uwolnione. U mnie lekarz zalecił współżycie jutro wieczorem najlepiej, ale wiem, że będę próbowała rano, bo obawiam się, co będzie jeśli pęknie koło południa np, a ja będę mogła serduszkować dopiero koło 22 + ok 6 h zajmuje plemnikom dotarcie do komórki jajowej.. więc stwierdziłam, że zaryzykuję w tą stronę wzięłam też gorącą kąpiel, bo gdzieś wyczytałam, że może przyspieszyć pęknięcie pęcherzyka, choć nie wiem ile w tym prawdy
Obiecałam sobie jednak, że współżyć będę tylko 2 razy, bo jest to dla mnie stresujące, ciągłe myślenie, że muszę urobić mojego M., a co zrobię jak mu się nie będzie chciało itp itd.
to ja chyba dziś już zacznę bo znowu będzie za pozno tak jak w tamtym cyklu..
wg Twojego wzrostu to mój byłby już gigant ok.25mm a to już za duży..ale oczywiście każdy lekarz ma swoje pomiary..suri znowu idziemy razem!tym razem owocnie! -
nick nieaktualny
-
Arleta wrote:o kurde to ładnie szybko podrósł!
to ja chyba dziś już zacznę bo znowu będzie za pozno tak jak w tamtym cyklu..
wg Twojego wzrostu to mój byłby już gigant ok.25mm a to już za duży..ale oczywiście każdy lekarz ma swoje pomiary..suri znowu idziemy razem!tym razem owocnie!
Najgorzej właśnie z tym trafianiem, strasznie mnie to stresuje. Teraz siedzę i się modlę, żeby pęcherzyk pękł jutro do południa, bo miałabym wtedy z głowy tryb staraniowy, mogłabym wyluzować i w spokoju czekać na testowanie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Najgorzej właśnie z tym trafianiem, strasznie mnie to stresuje. Teraz siedzę i się modlę, żeby pęcherzyk pękł jutro do południa, bo miałabym wtedy z głowy tryb staraniowy, mogłabym wyluzować i w spokoju czekać na testowanie
-
nick nieaktualnyMnie juz takie boleści brzucha dopadają, ze jak tak dalej pójdzie, to nocke mam z głowy:/ nie ma mnie w domu, i nie mam ani jednej tabletki. przynajmniej się uspokoilam, choc wiem ze taki spokój to żaden spokój;p zaczynam myśleć, ze moze dziecka nie ma bo nie jestem gotowa.
szkoda ze mnie nie widzicie. Spie u siostry, a u niej strasznie zimno bo w tym pokoju gdzie ja spie to pod spodem są garaże, wiec można umarznac i to porządnie. A ze ja dodatkowo strasznie zmarznieta, to mam na sobie grubasne leginsy, polarowe spodnie, 2bluZki i polarowy swetr i grube skarpety. Moze się nie ugotuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:37
-
kajax wrote:Mój mąż ma dziś muchy w nosie niestety :]
Ja mojego rozszarpie jak tylko do domu wrócę. Kupiłam sobie nowy telefo , stary smartfon nieuzywany leżał sobie w szufladzie, mąż go wczoraj dał na barek w kuchni a dziś mu spadł (nie wiem jakim kurwa cudem) do garnka z wodą i szlag go jasny trafil, razem ze zdjęciami mojego syna z pierwszego roczku życia. A ten ma DO MNIE pretensje że zdjęć nie zrzuciłam! Zabije...Uparciuszek lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Ja mojego rozszarpie jak tylko do domu wrócę. Kupiłam sobie nowy telefo , stary smartfon nieuzywany leżał sobie w szufladzie, mąż go wczoraj dał na barek w kuchni a dziś mu spadł (nie wiem jakim kurwa cudem) do garnka z wodą i szlag go jasny trafil, razem ze zdjęciami mojego syna z pierwszego roczku życia. A ten ma DO MNIE pretensje że zdjęć nie zrzuciłam! Zabije...
Męski klasyk. Obrona przez atak Mój dokładnie tak samo reaguje, jak są jakieś problemy ;/kajax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MavisDracula wrote:Ja mojego rozszarpie jak tylko do domu wrócę. Kupiłam sobie nowy telefo , stary smartfon nieuzywany leżał sobie w szufladzie, mąż go wczoraj dał na barek w kuchni a dziś mu spadł (nie wiem jakim kurwa cudem) do garnka z wodą i szlag go jasny trafil, razem ze zdjęciami mojego syna z pierwszego roczku życia. A ten ma DO MNIE pretensje że zdjęć nie zrzuciłam! Zabije...
Napisałam ci elaborat pełny nienawiści i poparcia dla twojego nastawienia ale mi wcielo. Zatem napisze tylko... Ja piedole. łącze się z Tobą w bolu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:43
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
A mój zrobił wielkie oczy jak mu zakomunikowałam, że ma misję na dziś wieczór :p najpierw zwątpił czy da radę, ale później nawet mu się pomysł spodobał
Tak więc nowa armia żołnierzy posłana na wojenkę - niech walczą
A wy się dziewczyny nie stresujcie staraniami, bo wam się komórki jajowe zestresują :p przyjemność trzeba czerpaćUparciuszek, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA może by... wrote:Męski klasyk. Obrona przez atak Mój dokładnie tak samo reaguje, jak są jakieś problemy ;/
Ja wczoraj kupiłam sobie stolnice silikonowa, to mi maz ja zdarzył ja pociąć, i to specjalnie, bo na co mi stopni a, która można pociąć? Oczywiście on nie widział w tym nic złego.
Prze juz w łóżku chce mi się sppaac tak strasznie, wstałam o 4 rano a musze jeszcze iść się umyć i ogarnąć. Jak mi się nie chceww -
A może by... wrote:Męski klasyk. Obrona przez atak Mój dokładnie tak samo reaguje, jak są jakieś problemy ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:45
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:W torbie mam jeszcze termofor ale chyba sobie daruje;p w domu poprostu grzeje mnie mąż
Ja właśnie leżę z termoforem.. Niestety zimą zawsze mi stopy strasznie marzną. W domu mogłoby być 30 a ja stopami mogę wódkę mrozić.. o zgrozo! Ręce nie lepiej ale mniej mi to dokucza. -
kajax wrote:Chyba każdy facet tak reaguje. Mój też. Jak mu wytykam co zrobił złego to on natychmiast wytyka mi co ja zrobiłam "gorszego"
Normalnie opis mojego męża...kajax lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.